Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Tugevama bassi peale tuleb ragin sisse.
Võtsin woofri välja.
Oskab keegi nõu anda, milles asi võib olla, äkki pole üldse woofris viga?
Unitedil selline pretsedent puudus.
Originaal süsteem.
Vigu saab olla mitmeid. Kes seda ikka nii lambist arvata oskab. Võib nn valjuka mähise ja magneti vahel sodi läinud olla, võib mähis poolil lahti olla veidi, võib võimendusel olla faasi üks pooltest "maas", võib olla temp taka kas vigane või lahti lõpuahela radikalt (kui viga ilmneb mingi ajapärast peale suurel koormusel käimist), signaali tugev moonutus võib tulla ka juba võimenduse eelastetest kus siis lõpaste inerpreteerib ise täiesti normaalselt ülesannet täites saadud signaali. Võta el skeem, oss ja gene ja käi mõõtepunktid läbi. Alusta kõige lihtsamast, kontrolli valjukate töövõimet kas muu signaalitootjaga ühendades või siis vähemalt manuaalselt membraani liikumist proovides.
Elektrotehniliselt väljendada, et ei toida ära...? Ma ei saa sellest väljendist aru. Vahest selgitaksid mulle seda mõistet. Kas võimendusele on pinge madal või jääb voolu tugevusest puudu? nn toidetav on seal ju vaid võimendus ise
aise kirjutas:viga on selles, et see originaalvõimendi ei toida seda woofrit ära.
loe: võimendi väljundvõimsus on woofri nimivõimsusest oluliselt väiksem.
Provokaator kirjutas:Elektrotehniliselt väljendada, et ei toida ära...? Ma ei saa sellest väljendist aru. Vahest selgitaksid mulle seda mõistet. Kas võimendusele on pinge madal või jääb voolu tugevusest puudu? nn toidetav on seal ju vaid võimendus ise
pane see woofer võimendi taha mis annab välja pool woofri nimivõimsusest ja ürita siis kõvasti mängima panna see woofer, efekt on sama, woofer hakkab plärtsuma/ragisema.
No ma arvan, et see originaal süsteem peaks ikka üsna kvaliteetne olema ja teine woofer on ju korras.
Aga oskate ehk soovitada, kellele poole vea tuvastamiseks murega pöörduda(tallinn)
Kaspar316 kirjutas:No ma arvan, et see originaal süsteem peaks ikka üsna kvaliteetne olema ja teine woofer on ju korras.
Aga oskate ehk soovitada, kellele poole vea tuvastamiseks murega pöörduda(tallinn)
2 woofrit? siis on jah mingi muu jama kui teine töötab. proovi woofrid ringi vahetada autos, äkki on võimu kanal suremas või mõni muu ühenduse jama.
Kaspar316 kirjutas:No ma arvan, et see originaal süsteem peaks ikka üsna kvaliteetne olema ja teine woofer on ju korras.
Selles kanal 2-e saates Sõidame! nad ka ju võrdlesid erinevaid helisüsteeme autodes, A8, Lex. president ja siis seitsmekas, igal juhul e65 heli oli nii võrd hea, kvaliteetne, et see seal parimaks tunnistati
Kui oled veendunud, et viga võimenduse lõppastmes, siis võta ja vii see suvalisse telekate parandusse. Nii labast asja nagu mingi väike võimendi remondib seal iga meistar.
Need originaal süsteemid ei meeldi neile vist optilise kaabelduse pärast.
Ei ole veendund, et lõppvõimus asi aga jah, järgmine nädal koogin võimu maha ja viin Powermill-i
Provokaator kirjutas:Kui oled veendunud, et viga võimenduse lõppastmes, siis võta ja vii see suvalisse telekate parandusse. Nii labast asja nagu mingi väike võimendi remondib seal iga meistar.
päris nii se ikka ei ole, minu e39 DSP võimendit ei tahtnud igatahes keegi kuskil näppida. õnneks tuli hiljem välja, et võimendi oli terve.
Unitedis prooviti teise võimendiga ja teisega oli korras, ehk siis võimendi mingi vasakpoolse ahela jubin on läbi...
Kas keegi oskab öelda, mis seal läbi on(bassikõlarist tuleb ragisev heli, ülejäänud vasaku poole kõlarid töötavad)?
sama teema aga veel hullem, mul üldse ei mängi woofrid ja vahepeal jäävad kaasõitja poolsed kõlarid ka vait ja ragisevad. Anna märku kui kuskilt abi said!
Ilmselt Eestis ei ole inimest, kes oskaks neid võime ravida.
Kuid mul vist siiski jääb selline alternatiiv: parema bassikõlari väljund alaldatakse, duubeldatakse läbi teise võimu paremasse ja vasakusse kõlarisse tagasi(seda peab mõlemaga tegema kuna muidu võib signaali erinevus tekkida).
Bassikõlarid on suht lahjad seega saab sinna mingi tavalise võimendi panna.
"E-38" sul olukord jah hullem, pead vist uue võimu ostma.
A kui sul vana üle jääb, anna mulle