Ühes minu rullikus pole aastaid mingit muusikat olnud. Sai kunagi Patriku juures käidud, et ta ühendaks mingi suva poestereo ära aga kuna mul oli 86 aastast originaal ühendus läbi balansi regulaatori, ning sinna see jäigi, et veaksin ise kõlaritelt uues juhtmed jne niks naks pliks ja plaks.
Nüüd aastaid hiljem kui koju on kogunenud hunnik e34 originallmakke sai lõpks plaani võetud üks makk siis sinna rullikusse panna. Origaalpistiku piisava varuga juhet küljes sain Saue Igorilt 100 krooniga. Mingeid uusi juhtmeid ma ei vedanud, vaatasin iga kõlari tagant juhtmevärvid plussid ja miinused järgi. Netist veel infot lisaks ja juhtmete markeeringud.
Originaalis oli siis kõlarite miinused omavahel ühendatud, näidikute plokki eemaldades sain instalatsioonile otse ligemale, ühendasin lahti ja jootsin uued ühendused.
Vana auk

Pärast

Kusjuures kogu juhtmestik ja voolu pool on suht loogiline, makk töötab põhiolemuselt nagu e34 peal; pidevalt voolu all, võtmest käima, armatuurivalgustusega ühes ahelas.
Kasutamata jäi (ei leidnud lahendust):
kontakt 4 Telefon Stummschaltung (Mute)
kontakt 7 I-Bus
kontakt 10 GAL (Geschwindigkeitssignal)
kontakt 16 Remote Antenne 12V +
On kellelgi ideid? Nr 10 huvitaks ja kas ka 16 rakendust leiaks e30 puhul?
Kusjuures seda antenni ja kaablit pean veel uurima, miski jäi häirima.
NB! vana ohutusnõe elektritööde puhul aku tagant ära ja siis alustada oma tööd kehtib ka minu puhul veel - nii mõnigi kaitse sai vahetatud.
Ja loomulikult tänud Valdekule (Carmasters OÜ), kes võimaldas oma soojas töökojas minu rullikule omaette nurgakest.
Mingi aeg teen ka pildi täies hiilguses.