e39 dvdplayer videomooduliga
e39 dvdplayer videomooduliga
Mis arvate selles lahendusest? odavam osta see millel videomoodul sees juba, kui hakata seda bmw orig moodulit taga ajama?
Eesmärgiks siis filmide muusikavideode jne vaatamine.
http://cgi.ebay.de/DVD-Video-Player-fue ... dZViewItem
Eesmärgiks siis filmide muusikavideode jne vaatamine.
http://cgi.ebay.de/DVD-Video-Player-fue ... dZViewItem
Jah, kui see nn "vahejunn" suudab:Andu kirjutas:ühesõnaga kui ma tahan filme(dvd) vaadata siis sellejaoks mul autos ei pea olema videomoodulit? piisab siis ainult dvd playerist ja mingist vahejunnist?
1) väljastada monitorile sobivat RGB signaali ja
2) lõigata vahele Navi pildi tekitamise soovile.
(orig. videomoodul teeb ise täpselt sama: ei lase Navi pilti ekraanile ja joonistab ise oma pildi).
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
äkki sa hollow tood siis välja komplekthinna mis see dvd seade ja vahemoodul kokku maksavad? kindlasti on teisigi kellel on autos navi aga pole tvmoodulit.
kuhu ja kudias see autosse installitakse, keegi võiks sellest ka rääkida. tekib kohe küsimus remote kasutamise kohta.
ilmselt väga loll küsimus, aga kas seda kasutut kassetikat sealt navi tagant ei saa kuidagi ära võtta ja hoopis see seade sinna installida
kuhu ja kudias see autosse installitakse, keegi võiks sellest ka rääkida. tekib kohe küsimus remote kasutamise kohta.
ilmselt väga loll küsimus, aga kas seda kasutut kassetikat sealt navi tagant ei saa kuidagi ära võtta ja hoopis see seade sinna installida

kui on olemas TV moodul, siis on juhe mis maksab 320.-+dvd mängija 2900.-
kui tv moodulit ei ole, siis maksab adapter 7700.-+dvd mängija 2900.-
aga need siis leti hinnad... kui keegi tuleb poodi sularahaga ja mainib ka ära, et on siit foorumist, siis saan ma seda hinda natuke paremaks teha... siinkohal ei tooks välja kui palju paremaks teha, sest see võib ka sõltuda minu tujust
aga need siis leti hinnad... kui keegi tuleb poodi sularahaga ja mainib ka ära, et on siit foorumist, siis saan ma seda hinda natuke paremaks teha... siinkohal ei tooks välja kui palju paremaks teha, sest see võib ka sõltuda minu tujust
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Äkki keegi teab,kus on selle ühendamise kohta pilte vms.
Huvitaks ennastki selline lahendus aga ei jaga seda teemat üldse.
Nagu mina praegu aru saan,siis,kui mul autos on orig tv/navi,siis on mul ka see nn.TV moodul olemas,et 320+2900-eeki ja saaks juba vaikselt autos dvd pealt "mõmmi-aabitsat" vaadata?
Huvitaks ennastki selline lahendus aga ei jaga seda teemat üldse.
Nagu mina praegu aru saan,siis,kui mul autos on orig tv/navi,siis on mul ka see nn.TV moodul olemas,et 320+2900-eeki ja saaks juba vaikselt autos dvd pealt "mõmmi-aabitsat" vaadata?
-
- Huviline
- Kontakt:
-
- Huviline
- Kontakt:
hollow kirjutas:kui on olemas TV moodul, siis on juhe mis maksab 320.-+dvd mängija 2900.-
Kas see dvd mängija mängib kõike regioone ja divix-it?
BMW 530d Touring steptronic --2000--