Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Kas oskab keegi öelda, kuidas kirjutada plaati ja mis formaadis, et see mängiks?
Või mängib see ainult originaal CD´d?
Seni kirjutasin Neroga. Proovisin ka convertida wma´ks. Ikka ei mängi.
Oskab keegi mingit konkreetset programmi soovitada et mp3 wav´iks convertida? ..mis ma leidsin olid mingid trial versioonid..converdib ainult 1 minut loost..
BMW E46 raadio peab olema uuem kui suvi 2005 et MP3 mängida.
Neroga saab kirjutada spetsiaalselt Audio-CD, see mängib kindlasti. Isegi Nero konverdib MP3-d õigesse formaati, kui audio-CD-d kirjutada. WAV faile Sul üldse vaja pole. See, et Windows audio-CD sisu WAV failidena välja pakub ei tähenda, et sel plaadil tegelikult ka mingeid WAV faile oleks. MP3 plaat mängib mul ISO 9660 formaadis kirjutatuna. Aga nagu öeldud, see ei ole iseenesestmõistetav, et originaalraadio peab MP3-sid mängima.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Ise oled audio plaadid kirjutanud 4x või 8x kiirusega.
Kui sa valid data plaadi neros ja sinna need failid peale laod, siis ei hakkagi mängima.
Valid audio CD ja valid sinna lood. Nero teeb need laulud ise vajalikuks plaadile.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud) E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Kui täisversiooni ei viitsi sebida, võid täiesti vabalt ka Windows Media Playerit kasutada, saab väga edukalt Audio CD-sid teha. Media playeri optionsitest pead enne kiirust muutma, ise ta seda kuskil ei paku.
Muidu olen samuti nii Neroga kui WMP-ga kõige aeglasema võimaliku kiiruse peale pannud alati.
Ma®tin kirjutas:Kui täisversiooni ei viitsi sebida, võid täiesti vabalt ka Windows Media Playerit kasutada, saab väga edukalt Audio CD-sid teha. Media playeri optionsitest pead enne kiirust muutma, ise ta seda kuskil ei paku.
Muidu olen samuti nii Neroga kui WMP-ga kõige aeglasema võimaliku kiiruse peale pannud alati.