Kas on võimalik üldse parandada suubwoofrit, ehk elementi. Element mingit häält ta teeb, aga ragiseb ja kõriseb jubedasti ja valju heli ei tee. Vabandust kui on üldse loll küsimus, aga ise olen sellel alal võhik.
Mis seal läbi võib olla ja palju parandus maksma võiks minna? Kui parandada odav, siis miks ma peaks ta ära viskama kui saab remontida.
Element ise 12" PYLE mingi max 1000w.
Kas subwoofrit saab parandada (elementi)?
- kodanuk
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 318i
- Telefon: 56788558
- Kontakt:
Re: Kas subwoofrit saab parandada (elementi)?
sul siis mähis läbi...aga neid saab teha küll korda!
elumees kui on bemvees õli sees
- illukas316
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61 525xd
PYLE puhul kipub asi nõnda olema, et uus on odavam osta.
Kui vaja uut mähist kerida, siis oleks vaja teada ka kõlari tehnilisi näitajaid. Neid aga odavama otsa tootjad kuidagi avaldada ei taha. Seega suure tõenäosusega jääb raadiotehniku nägemuse järgi taastatud kõlar mängima hoopis teisiti kui ta originaalis oli. Oleneb tegijast, kas paremini või halvemini.
Kui vaja uut mähist kerida, siis oleks vaja teada ka kõlari tehnilisi näitajaid. Neid aga odavama otsa tootjad kuidagi avaldada ei taha. Seega suure tõenäosusega jääb raadiotehniku nägemuse järgi taastatud kõlar mängima hoopis teisiti kui ta originaalis oli. Oleneb tegijast, kas paremini või halvemini.
Odavama otsa asju pole mõtet parandada, tuleb vahetada kui sokke või mitte anda
rohkem funki kui asi jaksab. 1000 max on ala 250W asjapulk.
rohkem funki kui asi jaksab. 1000 max on ala 250W asjapulk.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
- kodanuk
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 318i
- Telefon: 56788558
- Kontakt:
Ega jah tasub uus osta vist ennem kui parandada, mul kunagi oli sõber kes parandas küll neid ja suht hästi tegi. Aga kui wooferi soovi siis mul yks pakuda mis seisab ja mürtsub hästi;-)
elumees kui on bemvees õli sees
Tänud vastuste eest!