Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Nonii, eile kirjtuasin 8x kiirusega uued muusika plaadid. Ja nõks viskab ikka. Kvaliteetsed plaadid on. Äkki peaks puhastus plaate sisse panema või mis selle vastu aitaks?
no mul nagu jõnksutab vahepeal harva. aga kui on kuuene box siis ostan kuus plaati ja panen kroraga sisse? Või ühe puhastusplaadiga lasen kõik vahed läbi, või samas pea on ju ikka üks?
Pea on ikka üks jah, paned kuhugi neist 6st (mul endal ka kuuene originaal cd-box) ja paned mängima. Ära kuute küll ostma hakka, ikka üks. Ei usu, et mingit vahet, aga kui tahad kindluse mõttes siis äkki esimesse sloti ja siis kolmandasse, kui see midagi aitab, ei usu, aga ....
Mis plaat on? Kui on tavaline CD Audio, siis soovitan originaalist koopia tõmmata ikka ExactAudioCopy-ga (EAC) ja saadud WAV failid audio CD-ks kirjutada.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Ühesõnaga ise kirjutatud plaat oma lugudega, mitte originaali copy.
Siis proovigi nii nagu mina tegin, ma panin esimesse plaadi cd boxis ja lasin tal selle ära teha ja samamoodi kirjutan kuskil 8-24x kiirusega ja nüüd mängib küll neid.