Mul selline mure, mis mind ammu juba vaevanud on- nimelt nagu enamus teavad, on mu autol madaldus, võrreldes tavavedruga peaks ees olema madaldus 50mm ja taga 35mm. Probleem aga on selles, et esiots on kuidagi jube jäik, mis väljendub selles, et kui auto mingit muhku v lohku saab, käib auto kerest läbi selline konkreetne pauk

Ja paugud käivad ainult ees, taga on täiesti mõnus pehme mu meelest... Ise päris ei usu, et madaldus+ 17'' velg tingimata seda teevad, sest talvel 15'' veljega oli natuke mahedam , aga mitte väga...

Usun, et paljude soovitus oleks vahetada sportvedrud/amordid tavaliste vastu, aga ütleme nii, et ilu nõuab ohvreid... Kui vaja ja kui see aitaks, oleks nõus autot natukene tõstma,viima madalduse ees umbes 35mm-ni ja taga vbl mingi 35- 20 mm-ni, aga kas see aitab... Muidugi olen kuulnud, et sellise madaldusega saaks kasutada tavaamorte, see vast aitaks...

Olen praegu Eestist eemal, kuid kui Eesti jõuan, tahaks midagi ses suhtes ette võtta... Teadjamad mehed, äkki oskate nõu anda... Kommenteerida võivad ka need, kes seda asja ise on kogenud, mõned siin klubis on...

Tänud juba ette asjaliku ja edasiviiva info eest!!