Kas poolsünteetilist ja sünteetilist õli võib kokku valada?
Kas poolsünteetilist ja sünteetilist õli võib kokku valada?
Nimelt praegu autos mobil 1 täissünt ja kanistris on mingi poolsünt.
Igal ajal on olnud inimesi kes on oma seisundiga absoluutselt rahul ja kes selle tõttu on absoluutselt rahul ühiskonna seisundiga(Strugatski)
Heh... Pole mingi eriline püss, õli maksab rohkem kui autonaips kirjutas:Mis jamad osta korralik õli sisse ega need segud küll head ei ole.

Igal ajal on olnud inimesi kes on oma seisundiga absoluutselt rahul ja kes selle tõttu on absoluutselt rahul ühiskonna seisundiga(Strugatski)
ei ole sellist asja, siis vahtuminemist, küll täheldanud. arvan et jama jutt.Tauri kirjutas:alati võib valada peale paremat õli mitte vastupidi- õli pidavat vahtu minema.
teema algatajale. Kui masin on niikuinii emexi kaup siis kalla või zhiguli õli lisaks. ülevaatuse lõpuni, kui see ei ole kolme aasta pärast, käib see mootor kindlasti.
e10 & e21 & e24 & e30 & R
Minu mõte,sünti ---poolsündiga või poolsünti--- täissündiga pole vahet,mineraali lisad siis võib küll õli "vahtu"minna.dantee kirjutas:Noh üldiselt sünt-poolsünti segamise eest sind keegi maha ei löö aga mineraaliga segada ei soovita!
Ise lisasin maasturile õli mida algul pikalt kahtlesin et kas on ikka hea mõte,nimelt kaatrimootorite täissünti ,mille 1-liitri hind on pea 300 eeku,aga endal õnnestus see hankida ilma rahata,siini pole see nagu viga midagi teinud,loodame et nii ka jääb
http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/taal.asp
Kasutage õiget õli !!!
Kuid jah...sünteetiliste õlide omavahelisel segamisel ei ole mingit vahuga sarnanevat reaktisooni täheldanud, kuid olen kuulnud et mingid õlid vahutavad küll kui koos kasutada
Kasutage õiget õli !!!
Kuid jah...sünteetiliste õlide omavahelisel segamisel ei ole mingit vahuga sarnanevat reaktisooni täheldanud, kuid olen kuulnud et mingid õlid vahutavad küll kui koos kasutada