tere , ma loodan , et postitus on õigesse kohta.
Niisiis on mul väga suur probleem BMW 518 universaal , 93a.
Nimelt viimase nädalaga on juhtuma hakanud autoga selline asi , et auto hommikul läeb ilusasti käima , alustan sõitu aga raadio (originaal) võtab kül pildi ette aga näitab ainult _ _ _ _ tühikuid ega tee üldse häält. Okei see selleks , panen raadio kinni sõidan edasi kojamehed töötavad aga järsku - ükski kojamees ei liigu , ükskõik mis rešiimiga... lõpetan sõidu , tahan uksi kinni panna, sulgub ainult juhiuks (kesklükk ei tööta enam , kuigi sõidu alustades oli kõik korras). Ja lõpuks proovin kohe peale auto seisma jätmist uuesti autot käivitadada - algne süüda läeb sisse aga auto ei lähe kuidagi käima (tuled ja kõik võin põlema panna aga auto ise ei lähe käima). Pealel 3h mõõdudes lähen auto juurde, uksed tulevad lahti, kesklukk töötab oivaliselt , proovin autot käivutada - auto läheb ilusasti käima. kojamehed töötavad - sõidan 300 m , ja sama jama JÄLLE (kojamehed ei tööta, raadio ei võta üldse pilti enam ette , isegi mitte _ _ _ ) ja lõpudelõpuks kui auto seisma jätan peale sõitu , siis auto ei käivut jälle...
Niisiis ei tohi ma autot seisma jäta , pealegi sõiduajal auto töötab täiesti korralikult va. kojamehed radio ( rohkem vigu pole leidnud)
Väga segane jutt, aga loodetavasti keegi oskab aidata, ma ise olen suh võhik ja arven , et töökojas naerdaks mind välja kui sellise jutuga lähen:D kas asi võib olla akus? või ehk milleski muus...
tänan!
ei käivitu , ei tööta
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: ei käivitu , ei tööta
lõhnab peakaitsme järgi. mikropragu sees
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
aga võib veel milleski muus viga olla?
või midagi soovitada , mis ma tegema peaks..
Soovitaksin Patriku juurde minna, küll ta vea üles leiabmell11 kirjutas:aga võib veel milleski muus viga olla?

viin lasen deagnostika teha?
palju selline koos selle jama parandamiseks umbakaudu maksma läheb ?:D
Patrik juba ütles ju tõenäolise vea ära, Sinul vaja vaid kontrollida ja ongi kõik. Kui see ei aita siis ...mell11 kirjutas:viin lasen deagnostika teha?
Edu!truumu kirjutas: Soovitaksin Patriku juurde minna, küll ta vea üles leiab
Ära osta omale kunagi esimest BMW-d, sest see ei jää viimaseks...!
E34 524td ATM, E39 525tds ATM, E53 3,0td ATM
E34 524td ATM, E39 525tds ATM, E53 3,0td ATM