Aga andke teised ka märku, kes tahavad

enne oli terve hunnik neid, kes tahtsid.
Hardi19 vist tahtis ka

Nüüd juba ilmad soojad ja võib ka kellegi hoovis.agoy kirjutas:nädalasees seepärast, et sis peale tööpäeva pidime ruumid saama, kus sees teha.
Aga andke teised ka märku, kes tahavad![]()
enne oli terve hunnik neid, kes tahtsid.
Hardi19 vist tahtis ka?
Üks huviline tuleb nädalavahetusel "külla"Ja miks ei võiks Sina teine olla.MuiduMees kirjutas:mina peaks saama oma viimased suverehvid homme kätte. siis vaja kuskil veel velgedele ümber visata ning ka mina oleks esimesel võimalusel nõus. arvatavasti jääks see siis nv-e sisse, kuna enne ei jõua väga velgesid-rehve ümber visata.
Nähtavasti huvilisi vähe jah,et Tartu kimada.MuiduMees kirjutas:ega siis täna-homme tartus rullimist ei toimu?
Agregaat võimalik Tartu saata.Pean ainult kindel olema,et asi "rändama" ei lähe,ning minuni ikka tagasi jõuab(vähe rikkamana võiks mõistagi)Alvar_S kirjutas:Kui agregaat ise Tartu ei tule siis tuleb ise agregaadi juurde sõita.![]()
Muidu järgmine nädalavahetus sobiks?
Vb Agoy või keegi teine kes rullida tahab tuleks ka äkki siis juba ühes?
Ma arvan,et lihtsam sinna sõita meil.MargusRaska kirjutas:Agregaat võimalik Tartu saata.Pean ainult kindel olema,et asi "rändama" ei lähe,ning minuni ikka tagasi jõuab(vähe rikkamana võiks mõistagi)Alvar_S kirjutas:Kui agregaat ise Tartu ei tule siis tuleb ise agregaadi juurde sõita.![]()
Nüüd juba mõne sõna oskan sekka öelda küll.Alvar_S kirjutas:Ma arvan,et lihtsam sinna sõita meil.MargusRaska kirjutas:Agregaat võimalik Tartu saata.Pean ainult kindel olema,et asi "rändama" ei lähe,ning minuni ikka tagasi jõuab(vähe rikkamana võiks mõistagi)Alvar_S kirjutas:Kui agregaat ise Tartu ei tule siis tuleb ise agregaadi juurde sõita.![]()
Ja kindlasti oskad mõned õpetussõnad rullimise juurde öelda.
Ning agregaat ei lähe jalutama.
Panen sulle ehk mõned soovitused:Rainer_S kirjutas:MargusRaska rullimismasin on minu käes hetkel, seega Tartu huvilised andke teada kellel soovi, teeks ära! Kellelgi ehk ruume koos tõstukiga, kus tegutseda? Võiks enne uut nädalat ära teha...
Rullimisagregaat seisab mul ikka garaasisRainer_S kirjutas:Minugipoolest!
sest laiem on ilusamharz kirjutas:ja see on hea miks?
muidu pole pidamist ve?
http://www.youtube.com/watch?v=EsWAPtwDkxwharz kirjutas:ja see on hea miks?