paljudel automarkidel on umbes liiter see vahe, arvatavasti ka sinu autolxtrcraz kirjutas:Mitu liitrit on E36 328i õlivarda MAX ja MIN märkide vahe? Kui hetkel on MIN, palju võiks juurde valada?
rubriik "rumal küsimus"
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Re: rubriik "rumal küsimus"
´17 4Drive
Mootori tuulutusklapp näiteks.Heigo_K kirjutas:e32 750
Probleemiks jõhker tossamine.
Üks foorumlane pakkus, et suurele mootorile on see normaalne. Kuid mina leian, et see "normaalne" on ikka veits palju.
Auto hakkab soojenedes tossama.
Mahlad segamini pole, vedelikku ei kao.
Probleem ??
Kust või mida otsida.
kuskohast sellised awesome põrandavaibad saaks?

-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: E39 530D
- Telefon: 55966794
- Kontakt:
Lähed äkki magama äradarklight kirjutas:
kuskohast sellised awesome põrandavaibad saaks?![]()

Mine võta vanaema esikust

55966794/Margus Raska/ margusraska@gmail.com FB.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E60 3.0d
Seoses jalamattidega tekkis mul ka küsimus, et kust saaks Tallinnas osta e39'le riidest jalamatte mõistliku hinna eest ? Kadaka turul käisin isegi vaatamas, aga seal polnud.
E39 525TDS M-Pakett MÜÜDUD -> E60 3.0d -> E60 3.0d M-Pakett 2007.a
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... ilit=matidkevyn kirjutas:Seoses jalamattidega tekkis mul ka küsimus, et kust saaks Tallinnas osta e39'le riidest jalamatte mõistliku hinna eest ? Kadaka turul käisin isegi vaatamas, aga seal polnud.
Kas e34 originaal karbikatetel ja m-tech versioonil on mingi märkimisväärne vahe ka? Keegi oskab ehk hea võrdleva pildi tuua?
EDIT: Tänud!
EDIT: Tänud!
Viimati muutis Margus_, 24.12.2011 17:05 38, muudetud 1 kord kokku.
M-tech ja tavaline karbikate on üks ja sama asi.Margus_ kirjutas:Kas e34 originaal karbikatetel ja m-tech versioonil on mingi märkimisväärne vahe ka? Keegi oskab ehk hea võrdleva pildi tuua?
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Sama asi jah, nagu ka Aerodynamic paketi ja M5 karbikate
Hinnad on paarikümnest sadade eurodeni. See, et ta originaalis nt M5 küljes oli, ei tähenda, et sa peaks ennast ogaraks maksma 
Minu küsimus oleks ka siis E34 kohta, nimelt kas tagauste kardinad koos oma spets uksepolstri ülemise osaga sobivad kõigi uksepolstritega kokku või ainult näiteks 95+ omadega?

Minu küsimus oleks ka siis E34 kohta, nimelt kas tagauste kardinad koos oma spets uksepolstri ülemise osaga sobivad kõigi uksepolstritega kokku või ainult näiteks 95+ omadega?
Aastate kohta ja sedaani kohta täpsemalt ei tea, aga infoks niipalju, et touringul on kardinaga variandil pikemad sisemise klaasiliistu klambrid ning teise kujuga lukustusnupu hoob.KnX kirjutas:...
..
Tere! Täna hakkas sõidu ajal kollane mootorituli põlema, uuel käivitamisel ei kustunud. Kus ma saaksin täna õhtul korra juhtmed taha lükata? Pühade ajal tarvis kindlasti sõita. Auto E46 2004a 320d. Kas praegu võib edasi sõita? Kuu aega tagasi diagnostika tehtud, kõik oli korras. Krt peab ikka pühade ajal juhtuqma:( andke nõu. Asun Tallinnas, 58501299
Viimati muutis Jecky, 23.12.2011 13:32 34, muudetud 1 kord kokku.
E46 320d 110kW 2004
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Ma arvan, et võimalike vastuste pakkumisel on oluline teada kas asud Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Saaremaal või mujal?Jecky kirjutas:Kus ma saaksin täna õhtul korra juhtmed taha lükata?
Tallinnas on Patrikul täna eripakkumine.
TallinnasHenri_J kirjutas: Ma arvan, et võimalike vastuste pakkumisel on oluline teada kas asud Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Saaremaal või mujal?
Tallinnas on Patrikul täna eripakkumine.
Patrik lubas aidata, aitäh!
E46 320d 110kW 2004
Tervist!Selline rumal küsimus, et mis punane "tuli" see lüliti kõrval olla võiks.Autoks on Bmw 325 E36.Tuli hakkab vilkuma siis, kui juhiuksest uksed lukku keerata, puldist pannes ta seda ei tee....

Äkki keegi oskab nende vedrude kohta midagi rääkida. Googeldasin ise ka natuke ja niipalju sain teada, et need on kupee vedrud. Ei oska ka seda öelda, mis mootoriga auto all nad varem olid.
Kõige enam huvitaks, et kas need sobivad e36 316i sedaani alla ja kui need on madaldusvedrud, siis kui palju nad umbes madaldada võiksid?
Peal selline kiri : AP E 36 60 VA

Kõige enam huvitaks, et kas need sobivad e36 316i sedaani alla ja kui need on madaldusvedrud, siis kui palju nad umbes madaldada võiksid?
Peal selline kiri : AP E 36 60 VA
- HeavyCuda
- Huviline
- Peamine sõiduk: põrkepall
Loogiliselt võttes võiks nende numbrite järgi öelda, et tegemist e36 -60mm madaldusvedrudega, pead ei anna aga loogiline oleks
Kui need on fl e36e alt tulnud siis sobivad ilusti sulle alla 

e36 coupe in progress.....
Originaal signa tuluke. Ma panin oma e36-tel järelpaigaldatud signa(Cenmax) külge sama tulukese. Pole neid igasugu cobra ja muu sellise jura autoalarmide suuri tulukesi igale poole tarvis. Originaal kordi ilusam.Inc kirjutas:Tervist!Selline rumal küsimus, et mis punane "tuli" see lüliti kõrval olla võiks.Autoks on Bmw 325 E36.Tuli hakkab vilkuma siis, kui juhiuksest uksed lukku keerata, puldist pannes ta seda ei tee....
F11 520d '11 / 1600-2 '66 / 630CS
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E65 FL
- Telefon: 56997849
mario. kirjutas:E32 on keset põhja nt. avariilüliti, kui auto peaks pauku saama, lüliti rakendub ja kesklukk lööb ennast lahti, et oleks võimalik inimestel välja roomata. 90ndate keskel varastati neid autosidki sellesama lüliti tõttu - tõsteti tungiga tagaots üles ja pandi vasaraga keset põhja. Signa maas ja lukud lahti. Edasine juba oma rida. Ma usun, et sul see wheelhop andis anduris tunda. Arvutiga peaks olema näha ja mahavõetav, kuigi 92.a bemm väga arvutiga ei suhtle.
Tõsijutt või ?

94 TDS
Tahan turborõhku ja kütust rohkem pealekeerata. Keegi hea kirjeldagu detailselt kust-mida.
Tahan turborõhku ja kütust rohkem pealekeerata. Keegi hea kirjeldagu detailselt kust-mida.
+372 53482016
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
see on detailsemalt vähe kogenumate meeste teha...kui ei tea siis parem lase kellegi teha esimesel korral kes teab..siis näed mis ja kuidas
lisaks aint rõhku keerates ja umbes kütust kruttides võid mootorile pigem liiga teha
...see pold lolliks tembeldamine vaid soe soovitus 
lisaks aint rõhku keerates ja umbes kütust kruttides võid mootorile pigem liiga teha

´17 4Drive
Keset Saarema karuvabu Karulaanu on natuke raske teadjat meest kohe leida.Riivo kirjutas:see on detailsemalt vähe kogenumate meeste teha...kui ei tea siis parem lase kellegi teha esimesel korral kes teab..siis näed mis ja kuidas
lisaks aint rõhku keerates ja umbes kütust kruttides võid mootorile pigem liiga teha...see pold lolliks tembeldamine vaid soe soovitus
+372 53482016
Auto pmst aastaringselt vedeleb tlnas. Praegu lihtsalt maal vanematel külas. Plaanide kohaselt olen linnas tagasi nv, kui meestel vaba aega ja tahtmist teha, siis mina olen käpp.
+372 53482016
küsimus e36 92a. 2.0 110kw mootorile sobib 94a. 2,5 141kw vanos mootori roolivõimu pump? mis neil peamised erinevused olla võivad mida jälgida kui päris mõlemat pumpa näpuvahel hoida ei saa?
E36l 11 nupuline obc. Ühendasin lahti korra ja panin tagasi ning muutus saksakeelseks, ennem oli inglisekeelne. Samuti näitab et check on ok, ennem näitas ilusti, et klaasipesuvedeliku tase madal. Was is lus. Kuidas ma inglisekeelseks selle tagasi saan?
- fedja
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB W447
DIY alafoorumis võta 7-18 nupulise vastu vahetamise teema,seal kõik olemas.alarh kirjutas:E36l 11 nupuline obc. Ühendasin lahti korra ja panin tagasi ning muutus saksakeelseks, ennem oli inglisekeelne. Samuti näitab et check on ok, ennem näitas ilusti, et klaasipesuvedeliku tase madal. Was is lus. Kuidas ma inglisekeelseks selle tagasi saan?
aga mul selline küsimus,kas e36 kupee tagumised klapitavad istmed sobivad e36 compactile?
- No-Fear
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530D 142kW
hey. Käisin hiljuti ülevaatusel ja uurisin CO-d jne ja öeldi et enamvähem korras ja lambda toimib hästi. Paari päevapärast käisin rehvevahetamas ja vaatasin seda lambdat... OH seda üllatust lambda anduril on juhtmed katki lõigatud.
Küsimus selline.
1) Kas see on reaalne et CO saab paigas olla kui lambda ei ole ühendatud?
2)Kus asub e36-el 318i (83kW) mootoril lambda pistik?
Ette tänades
Janek

Küsimus selline.
1) Kas see on reaalne et CO saab paigas olla kui lambda ei ole ühendatud?
2)Kus asub e36-el 318i (83kW) mootoril lambda pistik?
Ette tänades
Janek
Bmw E34 520i Sedaan
http://www.eabjr.com/E36-Display-Language.phpalarh kirjutas:E36l 11 nupuline obc. Ühendasin lahti korra ja panin tagasi ning muutus saksakeelseks, ennem oli inglisekeelne. Samuti näitab et check on ok, ennem näitas ilusti, et klaasipesuvedeliku tase madal. Was is lus. Kuidas ma inglisekeelseks selle tagasi saan?
Täiesti normaalne korras mootori puhulNo-Fear kirjutas: 1) Kas see on reaalne et CO saab paigas olla kui lambda ei ole ühendatud?
Ette tänades
Janek
When it doesn´t blow it sucks
- Pedak
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330D
fedja kirjutas:DIY alafoorumis võta 7-18 nupulise vastu vahetamise teema,seal kõik olemas.alarh kirjutas:E36l 11 nupuline obc. Ühendasin lahti korra ja panin tagasi ning muutus saksakeelseks, ennem oli inglisekeelne. Samuti näitab et check on ok, ennem näitas ilusti, et klaasipesuvedeliku tase madal. Was is lus. Kuidas ma inglisekeelseks selle tagasi saan?
aga mul selline küsimus,kas e36 kupee tagumised klapitavad istmed sobivad e36 compactile?
1:1 EI SOBI, kinnitused ja klappmehhanism erinevad.