rubriik "rumal küsimus"
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Re: rubriik "rumal küsimus"
minul oli vastupidine kogemus.Ostsin auto 36 tuhat,enne ÜV minekut remontisin10 tuhande eest ja enne ülevaatus punkti 100 meetrit sõideti külje pealt sisse.Kompenseerimise aluseks võeti 1 lasnamäe autopoes seisev sama aastaga auto mis oli hinnaga 17.000 müügis.Käisin siis seda autot ka vaatamas aga see ei vastanud mingitki pidi auto24 üleval olnud piltidele.Ukselukud puudusid,käima läks juhtmetest ja roostes oli vääga vääga.Rohkem ei taha seda enam meenutada,siiani si&amaitse suus...
- enrico-
- Huviline
- Kontakt:
Kui mulle natuke üle aasta tagasi raudtee ülesõidu kohal otsa sõideti ja peale seda ka rong mu autole sisse sõitis, siis taheti muule maksta turu madalaimat hinda.
Põhjuseks oli siis see, et mu auto oli ostetud avariilisena... Ise küll panin selle auto alla 20000 krooni, et tast korralik sõiduk teha, kuid see neile korda ei läinud.
Seega pakkusin neile välja variandi, et kandke see raha mulle arvele ja tooge auto hoovi peale tagasi ning lahkume sõpradena... Sellega nad nõustusid, sest minu avariiline 530d oli hinnatud vaid 500€ peale ja neil seda autot müües kaasneksid ka kulutused.
Auto müüsin varuosadeks ja kokku sain selle auto eest kõvasti rohkem raha kui oleksin saanud ideaalkorras müües.
Kaubelge kindlustus firmadelt enda jaoks hea tehing!
Põhjuseks oli siis see, et mu auto oli ostetud avariilisena... Ise küll panin selle auto alla 20000 krooni, et tast korralik sõiduk teha, kuid see neile korda ei läinud.
Seega pakkusin neile välja variandi, et kandke see raha mulle arvele ja tooge auto hoovi peale tagasi ning lahkume sõpradena... Sellega nad nõustusid, sest minu avariiline 530d oli hinnatud vaid 500€ peale ja neil seda autot müües kaasneksid ka kulutused.
Auto müüsin varuosadeks ja kokku sain selle auto eest kõvasti rohkem raha kui oleksin saanud ideaalkorras müües.

Kaubelge kindlustus firmadelt enda jaoks hea tehing!
Telefon: 58150468
E-mail: enrico.tamm@gmail.com
E-mail: enrico.tamm@gmail.com
nonii.. targad mehed!
vastake:
5hp-18 black plate
5hp-18 green plate
Kastide erinevus???
Ärge öelge, et pinnide vahe on - sellest ma sain ise aru!
Nimelt mul autol peal green plate'ga käigukast, millel on 14 pinni
Uus käimakast on black plate'ga, millel on 16 pinni!
KAS ja kuidas saab selle black plate'ga toimima??
KAS tuleb hakata juhtmestikku vahetama??
vastake:
5hp-18 black plate
5hp-18 green plate
Kastide erinevus???
Ärge öelge, et pinnide vahe on - sellest ma sain ise aru!
Nimelt mul autol peal green plate'ga käigukast, millel on 14 pinni
Uus käimakast on black plate'ga, millel on 16 pinni!
KAS ja kuidas saab selle black plate'ga toimima??
KAS tuleb hakata juhtmestikku vahetama??
- ivorturb12
- Huviline
Siin vähe targemad mehed vist koos ja ehk oskab keegi vastata sellisele küsimusele: Tegu ei ole ka tegelt BMW-ga, aga ehk oskab keegi siiski vastata?
Kuidas on kinnitatud roolivõimupumba rihmaratta võll pumba külge? Mul see võll koos rihmarattaga pumba küljest lahti, ja mitte ei saa aru, mis moodi ta sinna kinnituma peaks vms ?

Kuidas on kinnitatud roolivõimupumba rihmaratta võll pumba külge? Mul see võll koos rihmarattaga pumba küljest lahti, ja mitte ei saa aru, mis moodi ta sinna kinnituma peaks vms ?
BMW 735I A 173kw "97" e38
Vist polegi kinnitatud, kokku pressitud ainult tõenäoliselt.
Mul kargas ta ka pumbavahetuse käigus lahti ja suure vihaga keevitasin raisa kinni.
Edit: räägin rihmarattast võlli küljes
Mul kargas ta ka pumbavahetuse käigus lahti ja suure vihaga keevitasin raisa kinni.
Edit: räägin rihmarattast võlli küljes

..
Mis võib põhjustada seda , et kõrvalistuja poolt puhub külma ja juhi poolt tuleb ilusti sooja.Aga kui täiega gaasi anda , siis tuleb kõrvalistuja poolt ka sooja a mitte nii palju kui juhi poole.Sai veits segane aga loodan , et keegi sai aru
Autoks e39 525tds kliimaga.

Autoks e39 525tds kliimaga.
Kui vahel on elektriline tsirkulatsiooni pump siis võib see otsas olla omadega.
When it doesn´t blow it sucks
- MartinH.
- Huviline
- Peamine sõiduk: e46 2.8ci
e39,hommikul tööle minnes ja koju tulles auto toimis nii nagu peab.Auto seisis peale seda umbes 4h sain sõita kuskil 3km kui läks aku tuli põlema,siis läks kast avarii režiimi,abs ja asc ei tööta.Muud tulukesed kah hakkasid ainult hõõguma,temp näidik langes nulli.Ühesõnaga aku tühi ning laadimine kadunud,vahepeal hakkas nagu korraks laadima ja siis jälle mitte.Sai siis mindud garaaši aku täis laetud,autol aku klemm 10minutiks maha võetud ning uuesti käima läks ilusti ja kõik tulukesed kustunud,testriga proovisin laadimist ja näitas 14,midagi.Kui kõik nagu korras oli hakkasin koju sõitma,km sain sõita kui uuesti aku tuluke hakkas põlema. Kas genekas peetis või miski muu kala sees?
Alustaks lihtsamas, odavamast ja võtaks geneka juhtmed maha puhastaks otsad ära ja paneks peale tagasi. Võibolla lihtsalt oksüdeerunud ja ei anna enam õieti ühendust koguaeg.
Tihtipeale on mingi massi jama kuskil.
Tihtipeale on mingi massi jama kuskil.
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
mis mõõdu/kpl alusel müüakse aknapesusüsteemi voolikut UM-is?...komplekti või meetri alusel? tegu siis selle tootekoodiga 61661357388, pildil 14

´17 4Drive
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
meetriga ja kulla hinnaga. ben autotarbest saad õige mõõduga voolikut mõistliku hinnaga. mujal ei ole mõtet oma närve kulutada isegi küsimisega.
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Siit foorumist mõni kasutaja E38 lehel mingi "kõrgem tegelane" ka on ??
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: e36 318tds
kui võimas aku e39 523le sobib
70-100Ah ... Mida suurem, seda parem... nagu alati.fm25 kirjutas:kui võimas aku e39 523le sobib
Ampreid peaks olema kuskil 700+
- testivoitja
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 E53
Suuremate külmadega on ilmnenud, et eelsüüteküünlad on otsas omadega ja ühe aku täiega käima ei lähe. Ka kroktillidega lisa andes ei saa piisavalt vurtsu. Kas kapoti alla klemmidesse täkku võib lasta ilma, et mingi asi maha põleks? 2001a e39 142kw.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Kapotialused klemmid ju selleks ongi, et mitte ronida siis kas tagaistme alla või pagassi katete taha(olenevalt autost)! 

Kas kuskil on eraldi müüa ka E36 tagatulede pirnipesa? (piduri ja tagurpidik. oma) 

Viimati muutis TambetB, 04.02.2012 16:37 27, muudetud 1 kord kokku.
- testivoitja
- Huviline
Küsimuse mõte oli rohkem see, et kas täkku võib lasta, mitte see kuhu lasta.joffe kirjutas:Kapotialused klemmid ju selleks ongi, et mitte ronida siis kas tagaistme alla või pagassi katete taha(olenevalt autost)!
Mul sama auto, kas küünlaid võtab siis kui kiri pre heating? Mul seda pole veel see talv näidanud, aga auto käivitub ilusti.
When it doesn´t blow it sucks
- testivoitja
- Huviline
Sama kiri jah. Mul ka -10kraadiga ei näidanud, aga -20 enam käima ei saanud.
Kas kuskil on eraldi müüa ka E36 tagatulede pirnipesa? (piduri ja tagurpidik. oma)
-
- Huviline
Ja mida mina vastasin?testivoitja kirjutas:Küsimuse mõte oli rohkem see, et kas täkku võib lasta, mitte see kuhu lasta.joffe kirjutas:Kapotialused klemmid ju selleks ongi, et mitte ronida siis kas tagaistme alla või pagassi katete taha(olenevalt autost)!

Tere!
Keegi teab Tartus kedagi või mingisugust head odavat kohta, kus osatakse bmw e36-le juhe taha lükata ja ajust ühe veateate ära kustutada? Bmw esindust väga külastada ei tahaks.
Armatuuris põleb airbagi veateade, kuna rooli vahetusel auto käis.
Keegi teab Tartus kedagi või mingisugust head odavat kohta, kus osatakse bmw e36-le juhe taha lükata ja ajust ühe veateate ära kustutada? Bmw esindust väga külastada ei tahaks.
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Ei mäleta kas Raigol Autolabis oli aga kui ei proovi võtta ühendust sander_k või vahur_s'ga.
-
- Huviline
Kus seda rooli sul vahetati, kui ei taibatud akujuhet maha võtta?!Martti_V kirjutas:Tere!
Ise vahetasin. Ei arvanud, et mingi veateate viskab ette.
- ivorturb12
- Huviline
Kustkohast saaks võimalikult odavalt makile paneeli osta? JVC KD-r411 makiga tegu, omal paneel kadunud. Kasutatult pole kuskilt leidnud. Oskab keegi öelda, kust oleks mõttekas küsida ja mis hinnaklassi jääda võiks umbkaudselt?
BMW 735I A 173kw "97" e38
-
- Huviline
Hästi mõttekas oleks asja uurida siit: http://foorum.bmwclub.ee/viewforum.php?f=47 .ivorturb12 kirjutas:Kustkohast saaks võimalikult odavalt makile paneeli osta? JVC KD-r411 makiga tegu, omal paneel kadunud. Kasutatult pole kuskilt leidnud. Oskab keegi öelda, kust oleks mõttekas küsida ja mis hinnaklassi jääda võiks umbkaudselt?

Mis pistik see väike ümar on? Juhtme otsal on peal AMP pressitud, kas võimu jaoks või mis?
Tegemist siis CD raadioga.