rubriik "rumal küsimus"
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Re: rubriik "rumal küsimus"
tundub nagu antenni ots olevat. AMP on pistiku tootja nimi
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Mul on selline rumal küsimus- kas kellelgi üleüldse kunagi on juhtunud nii, et autol on gaasipedaal ära murdunud? Kui jah, siis mida remonditöökojast selle kohta öeldi, mille süüks pandi jne.
Ma "relvastaks" end pisut teadmistega, enne kui homme oma õnnetukese remonti veeretan.
Ah jaa, auto on 2008.a X5
Ma "relvastaks" end pisut teadmistega, enne kui homme oma õnnetukese remonti veeretan.
Ah jaa, auto on 2008.a X5
- MartinH.
- Huviline
- Peamine sõiduk: e46 2.8ci
Kas võib e39 523i 80A vahetada 140A geneka vastu?
moodsamatele diislitele ka bensu võib paaki lisaks panna, et külmaga vedelam püsiks?
- enrico-
- Huviline
- Kontakt:
Kui koos püsib, siis mina sõidaks kevadeni ja siis vaataks edasi 
Teed on veel mõnda aega libedad...

Teed on veel mõnda aega libedad...
Viimati muutis enrico-, 05.02.2012 20:22 13, muudetud 1 kord kokku.
Telefon: 58150468
E-mail: enrico.tamm@gmail.com
E-mail: enrico.tamm@gmail.com
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Eriti ei soovitata, pigem pane lisandeid sisse et parem saaks...tootjatelt Liqui Moly, Kleen-flo, Xado jnedarklight kirjutas:moodsamatele diislitele ka bensu võib paaki lisaks panna, et külmaga vedelam püsiks?
´17 4Drive
- testivoitja
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 E53
Kindlasti oleks mõistlik jah, aga selleks olekski vaja auto käima saada. Lumehanges seda ju ei tee 

-
- Huviline
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 325 TDSa Touring '98
Selline küssa, mis tuleb E36'el minimaalselt eest otsast lahti kruvida, et neeruplekk kätte saada?
Antenn ta ei ole kindlasti, antenn asub teisel pool.erikred kirjutas:tundub nagu antenni ots olevat. AMP on pistiku tootja nimi
terv
erich
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: E39 530D
- Telefon: 55966794
- Kontakt:
Kuna E38 minu jaoks alles avastamis järgus ja oleks vaja targemate abi mõningate vidinate tuvastamisel.
Mida peaks tähendama tootja ja tootekoodi all olev suur number 09?

Mille pistikud need on?Asuvad cd boxi taga.

Mis mul siit puudu on?Selle üksik peenike juhe lõpeb lihtsalt tagumise istme all ära

Mida peaks tähendama tootja ja tootekoodi all olev suur number 09?

Mille pistikud need on?Asuvad cd boxi taga.

Mis mul siit puudu on?Selle üksik peenike juhe lõpeb lihtsalt tagumise istme all ära

55966794/Margus Raska/ margusraska@gmail.com FB.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530xd LCI
Selline küsimus, kas e36-l gaasipedaali saab vahetada? Probleem selles, et see plastik lapats, kus jalg toetab/vajutab on alt põranda küljest ära murdunud.
Kas tegemist on kindlalt aku probleemiga? Lugu siis selline, et tester näitab, et aku korras aga autot käima ei suuda iseseisvalt ikka tõmmata? Samas kui täkud autole taha panna siis läheb tööle. Aku ise muidu vana, aastast 2007
Võta pikem samm, kulub vähem talda!
-
- Huviline
Aga proovi mõnda teist akut, siis saad kohe vastuse ju?
Olnud: E34 520i , E34 525tds
Millise testriga kontrollisid akut?
Üldiselt on akuga nii, et käivitamise ajal ei tohiks pinge langeda alla 10-ne voldi.
Üldiselt on akuga nii, et käivitamise ajal ei tohiks pinge langeda alla 10-ne voldi.
When it doesn´t blow it sucks
mingi orjakas tester on, ala kolme tulukesega, punane/kollane/roheline
pole kuskilt 100ah akut võtta prooviks, 60-ne oli, see ei jaksanud midagi tehakeeRISTOrm kirjutas:Aga proovi mõnda teist akut, siis saad kohe vastuse ju?
Saab ikka. Põhimõtteliselt tuleb suure jõukasutusega ära. Eelnevalt muidugi tuleb üks plastik naga lükata mootori poole, et pedaal "lukust" lahti tuleks ning siis ülespoole sikutada. Kas kruvikeerajaga või näpitsatega näiteks. Alljärgneval lingil pilt gaasipedaalist. Ülevalt peaks lihtsalt tulema.Galoss kirjutas:Selline küsimus, kas e36-l gaasipedaali saab vahetada? Probleem selles, et see plastik lapats, kus jalg toetab/vajutab on alt põranda küljest ära murdunud.
http://www.dtmpower.net/forum/e36-3-ser ... ost1664016
2014a. 1/4 miili 14.91s @ 149.3kmh, 60FT 2.30s; 174whp (130kw)
Selline rumal küsimus siis,et kui panen e39 530d webasto taimeri peale, kaua ta käib? Kas senikaua, kui ma autosse istun(või aku tühjaks saab) või on seal migni ajalimiit? Aku osas küsiks veel seda, et kui panen webasto timerile, kas võib juhtuda,et auto ei lähe enam käima, kuna aku tühi või taipab ta ise enne välja lülitada ennast?
Peaks vist ise välja lülitama kui aku pinge alla mingi piiri langeb. Aga eks täpsustatakse.
Kui palju võib E36 sinna jahutusvedeliku paaki jahutusvedeliku panna ?
- xtrcraz
- Huviline
- Peamine sõiduk: 328i
Olenemata õhu temperatuurist? Kui väljas on -20, kas siis peab sama märgistuseni panema, kui +20 puhul? Mul ainult üks kriips seal on, mille juurde kirjutatud COLD, mis peaks tähendama külma mootorit.
E36 328i
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Kui külma mootori puhul on alla selle kriipsu, peab loomulikult lisama kuni kriipsuni.
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
noo pisut võib rohkem kah olla,ülejäägi viskab mootor ise välja 

kudias on karteri tuulutus inglis keeles? tehnilises keeles ikka mitte mingi google translate tõlgitu.
tänud!
tänud!
Eile käisin seda asja uurimas Dialab-is ja seal väideti, et käib pool tundi ja asi vaskVanquish kirjutas:Selline rumal küsimus siis,et kui panen e39 530d webasto taimeri peale, kaua ta käib? Kas senikaua, kui ma autosse istun(või aku tühjaks saab) või on seal migni ajalimiit? Aku osas küsiks veel seda, et kui panen webasto timerile, kas võib juhtuda,et auto ei lähe enam käima, kuna aku tühi või taipab ta ise enne välja lülitada ennast?

530d 135kw. touring 04.99a.
Selleks,et omletti teha,ei pea kana olema.
Selleks,et omletti teha,ei pea kana olema.
Tere
Plaanis siis automaat kasti õlivahetus ja sai forsist toodud uus õli ja õlifilter.
Asi siin edasi lükkunud mõnedkuud ja hakkasin täna mõtlema, kas see on ikka kasti õlifilter või on tegu mootori õlifiltriga hoopis Confused ?
Selline toode siis Hengst E202H01 D34
http://www.hengst-katalog.com/en/filter ... 01%2520D34
EDIT: auto BMW E38 735 1997a.
Plaanis siis automaat kasti õlivahetus ja sai forsist toodud uus õli ja õlifilter.
Asi siin edasi lükkunud mõnedkuud ja hakkasin täna mõtlema, kas see on ikka kasti õlifilter või on tegu mootori õlifiltriga hoopis Confused ?
Selline toode siis Hengst E202H01 D34
http://www.hengst-katalog.com/en/filter ... 01%2520D34
EDIT: auto BMW E38 735 1997a.