BMW Rh+ kirjutas:Tegin UM-s müüdavate vahtude ja hooldusvahenditega ja olen rahul.
mina olen ka rahul ja julgen soovitada.
BMW Rh+ kirjutas:Tegin UM-s müüdavate vahtude ja hooldusvahenditega ja olen rahul.
Henri_J kirjutas:Selliseid kahjustusi ilmselt odavalt enam korda ei saa. Kui v. head tulemust tahad siis peaks üle nahatama või siis Smart Services laskma vedelnahaga praod ära täita ning kulunud osad üle värvida. Kui praod ja kulunud värv ei heiduta, siis tee lihtsalt mõne kvaliteetse nahahooldusvahendiga üle. UK-st peaks päris mõistliku hinnaga Meguiarsi Gold Class tooteid nt. leidma.
Ma teeksin sellise istme korda 43 euroga. Kogu salong oleks aga alates 100 eurist.dcshoes kirjutas:
kysimus kah minu poolt kas ja mis aitaks nende istmete taastamiseks?
soovitage midgai vqi kohta vqi inimest kes teeks neist asja odavalt:)
Ja kaua selline korda tehtud asi kestab, kui iga päev kasutuses on? Pool aastat, aasta, või on see rohkem nagu müügiettevalmistuse teema?autoguru kirjutas: Ma teeksin sellise istme korda 43 euroga. Kogu salong oleks aga alates 100 eurist.
1. http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/kl ... tuff-stuff" onclick="window.open(this.href);return false;Jokker kirjutas:Küsiks abi natuke - Kas keegi oskaks soovitada selliseid tooteid, mis sobiks üsna tugevalt hallitama läinud nahkistmete ja salongi värskendamiseks/puhastamiseks ning et reaalselt ka toimiks? Samuti võiks hind olla mõistlik - päris 100 euri ei tahaks magama panna üksnes ainete peale.
Enda autol samuti poolnahk sisu ja olen ilma katmisteta hakkama saanud,hiljuti tegin riidest osadele keemilise,nahale peale seda nahahoolduse ja pole kreemist plekke kusagil.PEOLEO kirjutas:Mul selline mure, et autos poolnahksisu - kuidas seda hooldama peaks? kas nahahoolduse ajaks tekstiilosa kinni katta ja tekstiilihoolduse ajaks nahk? Ja mis vahendit soovitate nahale ja mida tekstiilile (mingi idikas suutis tagaistmele joogi maha valada ja seal kõik kleebib ja haiseb õlle järgi )
Käisin kunagi Reval auto kõrval asuvas nahahooldusega tegelevas firmas. Seal lasi just sellel ajal aurumasinaga. Tulemus oli väga ilus. Eks muud ei ole, kui hiljem lihtsalt korralikult kreemitada. Võid seal ise kohapeal käia ja küsida, ehk on aega nõu anda, mis oleks kõige õigem jne.serki kirjutas:Ise uuriks siis sellist asja, et kas nahka aurutusmasinaga on võimalik hooldada, või kahjustab kuum aur ja surve naha ära? Kui iste üle aurutada ja pärast nahahooldus vahendiga üle käia ehk pole hullu? Keegi targem ehk oskab kommenteerida?