rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
vahetasin just tasemeanduri ära ja ei näita ikka miskit. Muidu on sellel anduril kuskil mingi eraldi kaitse ka ?
- ivorturb12
- Huviline
Kas kellelgi kuskil põlvamaal, võrumaal näiteks omal diagnostika seade olemas bmw-le? 730ia 95a e38l põleb ABS tuli, vaja oleks põhjus teada saada, kuid kuna autoga hetkel väga liigelda ei saaks, oleks tore kui keegi kunagi kohale tuleks. Ise asun Põlvamaal(tartu võru mnt ääres). kiiret asjaga pole, hea kui märtsis saaks tehtud.. kes tahab natu lisaraha teenida ja seade olemas, võib teada anda.
BMW 735I A 173kw "97" e38
- testivoitja
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 E53
Kas E39l annab nn ümberreastumis resiimi arvutiga aktiveerida või peab selleks kasutama pädeva elektriku abi?
Kui mõtled suunatulesid, siis ei. Ise just ehitasin oma E53`le sellise optsiooni.testivoitja kirjutas:Kas E39l annab nn ümberreastumis resiimi arvutiga aktiveerida või peab selleks kasutama pädeva elektriku abi?
52 72 989
Trionic kirjutas:Kui mõtled suunatulesid, siis ei. Ise just ehitasin oma E53`le sellise optsiooni.testivoitja kirjutas:Kas E39l annab nn ümberreastumis resiimi arvutiga aktiveerida või peab selleks kasutama pädeva elektriku abi?
Rääkige lähemalt..kas mõtlete seda et suunatuli vilguks kolm korda kangitõmbel või mõtlete midagi muud?
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
Mina mõtlesin jah seda. Olen kõigile oma masinatele selle võimaluse külge "pookinud".
52 72 989
Mul üks masin mis oli e39 520 suht blank. Tuledemoodul oli vist lcm 15 kus midagi muuta ei saanud. Sellel oli alguses kohe se süsteem olemas. Samas sellele oli spidoplokitaha mingi kiib ka joodetud.Trionic kirjutas:Mina mõtlesin jah seda. Olen kõigile oma masinatele selle võimaluse külge "pookinud".
kust seda 0-kujulist tihendit võib saada ning kuda moodi seda tihendit täpsemalt kirjeldada/nimetada? või oskab keegi selle detaili pildi anda või tihendi täpsed mõõdud ?Karl. kirjutas:
O-ring 19,0X2,5Mm 11532248435 Peetri United Motorsis on laos neid 16 tk ja hind on 1,48 eur ja neid on veel kõigis teistes UM -ides ka kohapeal olemas
Mind ka täitsa huvitaks see süsteem , et 3 korda suunda vilgutaks .
- testivoitja
- Huviline
Jah, just seda ma mõtlesin. Mis sellise töö hind oleks nt sinu juures. Võid hinna privas panna kui soovid.Trionic kirjutas:Kui mõtled suunatulesid, siis ei. Ise just ehitasin oma E53`le sellise optsiooni.testivoitja kirjutas:Kas E39l annab nn ümberreastumis resiimi arvutiga aktiveerida või peab selleks kasutama pädeva elektriku abi?
http://www.pekatronic.de/product_info.p ... f36fae4b31 Automaatne suunatulede vilgutaja
See on ainult 99 ja hilisemale aastale.
Mul auto 96 aasta , aga siiski sooviks seda külge pookida .
Kui keegi sellega tegeleb , võib mulle privas kirjutada mis , kus ja mis hinnaga !
Kui keegi sellega tegeleb , võib mulle privas kirjutada mis , kus ja mis hinnaga !

- testivoitja
- Huviline
Põhimõtteliselt suunatule lüliti ja tuledemooduli vahele
Siin natuke rohkem juttuhttp://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1104235
Siin natuke rohkem juttuhttp://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1104235
- fildeo
- Huviline
- Peamine sõiduk: 525i m20 e34
Kas keegi oskab mulle öelda et kummalt poolt hakatakse m57 mootoril pihusteid lugema. **** ei leia netist kuskilt mingit skeemi selle kohta ja autodatat ka pole . Peaks vist nii olema et lugema hakkad keti poolt ? ehk siis auto nosplist, ja kuues on salongi poolne ?
E39 525d Mustjas hall metallik Läinud ! E39 Topazblau 530d Läinud!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Metroo
Ikka ,nagu silindreid loed 

viewtopic.php?f=39&t=172849" onclick="window.open(this.href);return false; äkki on kellelgi sama värk olnud ja oskab aidata ?
Kas e36 kupeele on kunagi tehtud ka tagumise käetoega istet? Jube ebamugav seal küljeti istuda, võiks vähemalt käetugigi olla.
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
on ikka.J_V kirjutas:Kas e36 kupeele on kunagi tehtud ka tagumise käetoega istet? Jube ebamugav seal küljeti istuda, võiks vähemalt käetugigi olla.
Antud moodulist ei tea midagi, aga mikrokontrolleri võib ju progeda tegema mida iganes ja millele iganes. Kui soovi,lisad näiteks CAN laiendusliidese ja siis võib juba igasuguste ulmelollustega tegeleda.Aular kirjutas:See on ainult 99 ja hilisemale aastale.
52 72 989
Tahaks E36-le ka seda optsiooni, kas on võimalik? 

- rebz
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw 330d e46
- Telefon: 5540016
K:Kui ma ostan Hella originaal tuled kollaste inglisilmadega, kas ma saan need vahetada valgete vastu välja? 

Jah, pead pirni ära vahetama.
Kas keegi teab kust saada osta angel eyes rõngad e34-le või kes teeks neid ? Raha eest muidugi. Soov saada neid omale aga endal pole viitsimist neid nikerdama hakata, õpetusi ikka liigub netis aga müügikuulustusi või kust osta saaks neid ei leia kohe mitte 

- zaddam
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 e53 3.0d
Raske nüüd aru aada, kas tahad isevalmistatud rõngaid või juba tulesi, kus rõngad sees?
Muidu kui soov saada rõngaid, siis vaata - viewtopic.php?f=56&t=156972
Muidu kui soov saada rõngaid, siis vaata - viewtopic.php?f=56&t=156972
- rebz
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw 330d e46
- Telefon: 5540016
Foorumist küsi kasutaja Zloi käest.BMW 525 kirjutas:Kas keegi teab kust saada osta angel eyes rõngad e34-le või kes teeks neid ? Raha eest muidugi. Soov saada neid omale aga endal pole viitsimist neid nikerdama hakata, õpetusi ikka liigub netis aga müügikuulustusi või kust osta saaks neid ei leia kohe mitte
ei kogu tuld ei taha ainult rõngad. Eks ma uurin tema käest 

- p2tu
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 525i 141kw
selline loll küsimus et kuidas teha vahet m50b20 ja m50b25 mootoril,mõlemad vanosed,on äkki plokki peal või kuskil miskit kirjas
e34 525i 141kw----e34 535ia 155kw
minu tel.55557912
minu tel.55557912
Ploki peal on väljalaskekollektori all kirjasp2tu kirjutas:selline loll küsimus et kuidas teha vahet m50b20 ja m50b25 mootoril,mõlemad vanosed,on äkki plokki peal või kuskil miskit kirjas