38l on ikka tagasivool lati küljesooDDoo kirjutas:v8-satel äkki tagasivool paagi sees kuna tagasivooluta kütuselatt . võibolla sellepärast erinev paak 2,8-st

38l on ikka tagasivool lati küljesooDDoo kirjutas:v8-satel äkki tagasivool paagi sees kuna tagasivooluta kütuselatt . võibolla sellepärast erinev paak 2,8-st
BS, lumivalge ongi 4300k, vaata kasvõi mu valge auto pilte, 5000k on veidikene sinakam mida kasutatakse originaal xenon tuledes ja 6k xenonid on juba sinised ja sealt edasi juab sinisemad kuni lillani välja.arnis kirjutas:Peabki olema kollane. Lumivalge on praktiliselt tuuning (6000K), mis annab vähem vajalikku valgust.
Muideks, kui sa uue pirni odavamalt kui 40€ said, on 90% tõenäolisusega china-koopia.
Teiseks, 58122 (mitte 58122+) läheb aja jooksul 200-400K võrra valgemaks.
Oem tuledes minu teada kasutatakse 5000K pirneTauri_J kirjutas:OEM 4300K peaks olema täiesti valge jah
huvitav miks minu mällu sööbinud,et 5k on OEM pirn.Tauri_J kirjutas:täitsa kindel et 4300K ja googel oli ka nõus minuga
et kui pill käima läeb siis käib kolks?siim320 kirjutas:Mis võib põhjutad e36 "kolksu" käivitamisel? tuleks nagu mootori juurest? mootori padjad ehk läbi??
toivoku kirjutas:et kui pill käima läeb siis käib kolks?siim320 kirjutas:Mis võib põhjutad e36 "kolksu" käivitamisel? tuleks nagu mootori juurest? mootori padjad ehk läbi??
Enamasti põhjus reflektori ja klaasi vanuses, mis ajapikku muutuvad kollakamaks. Seetõttu ei paistagi 4300 lumivalgena. Pead 5000K pirni panema, et soovitud tulemust saavutada...E.A. kirjutas:tervist. täna vahetasin ära xenon tule (philips 4300K) peaks nagu oem jupp olema. aga näitab kuidagi kollakat valgust kuigi peaks lumi valge olema. kas plokk hakkab otsad andma?
Donald kirjutas:FL E39? Mul tuli juhipoolne ilusti lahti, teine on lootusetult kinni.Võta tuli auto küljest ära, väga lihtne töö, siis on ehk parem askeldada.
Lambda võib kah siukseid viperusi teha.allan_d kirjutas:Mure e34 m50b25 mootoriga. Tühikäigul kõigutab rängalt pöördeid niiet sureb peaaegu välja. Õhulugeja korras, küünlad uued, piibud uued, süütepoolid ka nagu korras milles võib viga olla? Ei saa niimodi sõita.
523i vedru jääks siis diislile liiga "vedelaks" ?Pets_Q kirjutas:Diisli vedru peaks natuke jäik jääma ma kardan,kuna mootor diislil raskem.
balti varuosa kataloogis on erinevad,lisaks on veel automaadil ja manuaalil ka erinevad omakordaonuwoody kirjutas:523i vedru jääks siis diislile liiga "vedelaks" ?Pets_Q kirjutas:Diisli vedru peaks natuke jäik jääma ma kardan,kuna mootor diislil raskem.
Plaanis esimesed püstakud omavahel ära vahetada, diislil tehase madaldusvedrud all, bensukal originaalid.