Siit foorumist. Otsi ja küsi kõigilt, kes müüvad varuosadeks. Mul õnnestus isegi AINULT raam saada, kuid ka koos tulega pole nad hingehinnaga.DigitalCold kirjutas:kuskohast saaks mõistliku hinnaga E34 udutulede kinnitusraame?

Siit foorumist. Otsi ja küsi kõigilt, kes müüvad varuosadeks. Mul õnnestus isegi AINULT raam saada, kuid ka koos tulega pole nad hingehinnaga.DigitalCold kirjutas:kuskohast saaks mõistliku hinnaga E34 udutulede kinnitusraame?
JanekEnde kirjutas:Keegi Pärnu kandis velgede taastamisega tegeleb? Oleks vaja randid korda teha ning poleerida..
Nii harva kui ma netti satun. Siiski, minu autopuhul osutus siis veaks, kellegi liiga enusiastlik juhtmetega mängimine. Mure diagnostiku abiga lahendatud. Abi sain bussipargis Aivarilt, Pärnus siis!DigitalCold kirjutas:Auto arvates on võti süütelukus ja esimeses asendis.vaiks535 kirjutas:Täpselt selles ongi asi, et ei kustuta neid el.akna nupude tulesid ära ja armatuuris jääb spido infotabloo helendama.
Süütelukupõhi või on keegi juhtmeid liiga palju näppinud.
Spidoplokk vaja kodeerida.. ilmselt v8 pealt pärit spidoE.A. kirjutas:selline küsimus vahetasin täna spidoploki ära aga testi ajal näitab temperatuuri seierit liikumas ainult punaseni. ja sõidu ajal tõuseb kuni esimese kriipsuni ja kõik. termostaat kõik korras sooja tuleb eelmise plokiga sellist jama polnud. kuidas saaks seda kõrvaldada nüüd?
kindlasti tuleb panna keerme määret, mis ei lase roostet ja muud jura sinna tekitada.arnis kirjutas:Sooja ja külma mootori puhul on vahe olematu.
Kuuma (üle 60) mootori puhul on seda nõmedam teha.
Eeskiri ei näe ette midagi muud kui toatemperatuur.
Tähtsam on keerata küünlad KINNI vastavalt juhendile,
et JÄRGMINE kord ei tekiks probleemi. Liigselt kinni keeratud
küünlad on see, mis kõige rohkem muresid valmistab.
Tehas sellist luksust endale lubada ei tahaks
Kui sa ei tea kas, kunas ja mismoodi on neid viimasena vahetatud siis sovitavalt tee ligipääs küünaldele vabaks ja aja mootor kuumaks enne lahtikeeramist...korralikult töösoojaks....mina tegin nii et nagunii sõitsin paar km töökojani ja enne lahtikruttima asumist 5-6 minutit hoidsin 2500-3500 pööret peal..peale seda tulid valutult välja küünlad....tagasi pannes kasuta kuumakindlat kraami keerme puhul kindlasti, nt keraamilist määret...tulevikus uuesti vahetajale ohutum.priitb kirjutas:Tere. Kas diisli eelüüteküünlaid on mõistlik vaheteda sooja või külma mootoriga(et puru ei läheks)?
2,0 / 120kw /2006a.
juu siis keegi proovinud halvasti pixleid remontida ja seierit liigutanud. kui spidoplokk lahti võtta saad seieri paika keerata. surevate pixlitega tegelevad foorumis paljud mehed.E.A. kirjutas:kõik toimib kui oleks kodeerimist vaja siis spido või tahokas ei töötaks. kui auto ära tappa siis vee temperatuur langeb alla miinimum kriipsu päris tugevalt kohe. võimalik et mingi vedru on katki seest?
panin sellise naljaka asja veel tähele kui sai spidoplokk ühendatud kõik pikslid töötasid nüüg iga käivitusega töötab aina vähem neidmõistus otsa saanud juba mis sellega lahti on
Vaata õlitase üle mootoris!kossur kirjutas:Bmw e60 530d
Andis märku õli vahetusest või õli see kannuke läks põlema kui suretasin auto välja. Nädalake varem ka korra läks põlema kui suretasin auto välja, siis nädalake ei ole üldse märku andnud. Täna andis jälle.
Palju ma sõita võin nüüd ? Kohe paari päeva jooksul õli ei ole võimalik vahetada. Sõitnud olen 12 000 km viimasest õlivahetusest.
Aitäh!
Kas õlivahetuse ajal idrives välp nullitud sai?kossur kirjutas:Bmw e60 530d
Andis märku õli vahetusest või õli see kannuke läks põlema kui suretasin auto välja. Nädalake varem ka korra läks põlema kui suretasin auto välja, siis nädalake ei ole üldse märku andnud. Täna andis jälle.
Palju ma sõita võin nüüd ? Kohe paari päeva jooksul õli ei ole võimalik vahetada. Sõitnud olen 12 000 km viimasest õlivahetusest.
Aitäh!
keerad pihusti ära ja koputad sealt august selle välja.Karl. kirjutas:Tere
Kas põlemis kambri kaant vms on võimalik kuidagi kätte saada? Kuidas?