GT1 Tester

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
aux740
Huviline

GT1 Tester

Postitus Postitas aux740 »

ei saa enam autoga ühendust. Kas kellelgi on töökorras gt1 tester, saaks ristata omavahel arvutit, kaableid jne
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Re: GT1 TESTER

Postitus Postitas teet82 »

Mida sa täpsemalt mõtled, kas originaal GT1 komplekti või ainult kollast diagnostikapead ja läpakat, või lihtsalt DIS programmi ja mingit OBD kaablit?
Ja kus asud, seda võiks ka mainida.
aux740
Huviline

teet82 kirjutas:Mida sa täpsemalt mõtled, kas originaal GT1 komplekti või ainult kollast diagnostikapead ja läpakat, või lihtsalt DIS programmi ja mingit OBD kaablit?
Ja kus asud, seda võiks ka mainida.
mul on see kollane diaghead ja läpakas. Ise asun Tallinas
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Räägitakse, et need kollased "hiinakad" pidavat rikki minema suhteliselt lihtsalt, sul ka selline arvatvasti. Mul on päris originaal komplekt, diaghead-i oleks saanud proovida, aga kaugel kahjuks. Äkki keegi Tallinna kandis saab aidata, kuigi enamusel on vist tänapäeval tavaline OBD kaabel DIS-i jaoks.
aux740
Huviline

teet82 kirjutas:Räägitakse, et need kollased "hiinakad" pidavat rikki minema suhteliselt lihtsalt, sul ka selline arvatvasti. Mul on päris originaal komplekt, diaghead-i oleks saanud proovida, aga kaugel kahjuks. Äkki keegi Tallinna kandis saab aidata, kuigi enamusel on vist tänapäeval tavaline OBD kaabel DIS-i jaoks.
Ma võiks diagheadi Sulle Võrru ka saata kui proovida viitsiksid. LAN ja obd kaableid olen vahetanud seega need saaks välistada hetkel. Mul on 2 korda kõvaketas ka üles õelnud aga siis ei saanud ühendust diagheadiga, hetkel ei leia aga diaghead autot üles. kui viitsiksid proovida, pane mulle PS oma number ja SMART või POST24 aadress kuhu saata. Aitäh! loomulikult kompenseerin su ajakulu ka
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Re: GT1 Tester

Kas oled ikka mitme erineva autoga proovimud?
Ma ise originaal diaghead-iga LAN kaablit üldse ei kasuta, ühendus käib õhu kaudu. Polegi tahtnud kaabliga siduda testrit ja diaghead-i, kardan maha põletada testrit mõne vigase auto pärast :D
Mul pole tegelikult endal ühtegi BMW-d enam, parajalt keeruliselks läheks see testimine. Kas tõesti pole siis Tallinas kedagi, kes saaks aidata? Patrikul on kindlasti GT1, Carway peaks ka kasutma seda jne.
aux740
Huviline

teet82 kirjutas:Kas oled ikka mitme erineva autoga proovimud?
Ma ise originaal diaghead-iga LAN kaablit üldse ei kasuta, ühendus käib õhu kaudu. Polegi tahtnud kaabliga siduda testrit ja diaghead-i, kardan maha põletada testrit mõne vigase auto pärast :D
Mul pole tegelikult endal ühtegi BMW-d enam, parajalt keeruliselks läheks see testimine. Kas tõesti pole siis Tallinas kedagi, kes saaks aidata? Patrikul on kindlasti GT1, Carway peaks ka kasutma seda jne.
carway kõlab tuttavalt, kas keegi karu oli seal vist asjapulk, uurin asja
patrik
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas patrik »

Teet, sul see niisama seisab? Või kasutad ka?
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Eks ma ikka kasutan ka, kuigi ettevõte on värske veel ja tööd vähe.
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Olen nüüd ise sama probleemi ees, mis selle teema autoril oli. Nimelt GT1 tester lõpetas koostöö, ei saa enam autoga ühendust, vähemalt õhu kaudu. Homme proovin veel LAN-kaabliga ja kui ei toimi, siis arvatavasti kollane diagnostikapea vigane. Kui kellelgi on siin kandis olemas GT1 pea, siis võiks teada anda, äkki saaks proovida. Ja äkki keegi teab, kas UM kasutab veel seda süsteemi?
Kasutaja avatar
PeeterA
Huviline
Telefon: 51949859
Kontakt:

Postitus Postitas PeeterA »

Ma arvan, et nad on ISTA D/P peale juba ammu üle läinud, kuna FXX kerega autode juures pole DIS'iga midagi teha.

Tõmba netist ISTA D/ Rheingold(Windows baasil) alla ja kasuta näiteks DCAN OBD kaabliga.
Asi töötab ka 64bit arhitektuuri peal, ehk siis saab kasutada tänapäevast võimast läpakat.
See tarkvara asendab täielikult DIS'i.

Muidugi võib ka ICOM'i Hiina klooni ligi võtta, kui rohkem tööd/huvi.
tel. 51 949 859
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Jah, ISTA peale on nad kindlasti üle läinud. Aga mõtlesin, et äkki vedelevad need GT1-d ka töökojas kuskil. Kunagi sai oldud praktikal VW esinduses ja seal olid ka suhteliselt vanad testrid alles veel, lukksepad nullisid nendega hooldusvälpasid ja tegid muid lihtsamaid asju.
Mul endal on alati olnud väike kartus selle ees, et tõmbad netist programmi ja siis lähed mingile F-masinale kallale sellega. Arvan, et saaksin veel mõne aasta läbi oma GT1-ga, enne kui need F-id nurgatagustesse garaazidesse hakkavad jõudma :D
Kuidas need ISTA lahendused muidu töötavad? Tunduvad üpris aeglased kui youtube videosid vaadata.
Kasutaja avatar
PeeterA
Huviline
Kontakt:

Rheingold on Win baasil, seega ei pea mingit virtuaalmasinat jooksutama, nagu DIS puhul.
Mul on mõlemad peal, samas Rheingold'i pole jõudnud palju veel kasutada.
Läppar võiks ikkagi hea jõudlusega olla. Endal i5 prose, 8GB RAM ning 500GB 7200RPM kettaga HP äriklassi isend. Sellel jookseb ilusti.
tel. 51 949 859
Kasutaja avatar
Tauri_J
Huviline

Postitus Postitas Tauri_J »

Kui on SSD jookseb ka DIS päris kiiresti.
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Pole oma GT1 testrit siiani korda saanud, usun et viga on kollases peas, aga huupi ei taha uut ka tellida. Saatsin ka UM-i töökoja meistrile küsimuse, et kas need seadmed on alles veel neil, et äkki proovivad ristata seal asju omavahel prooviks jne., aga nad isegi ei vasta kirjale :D

Kas keegi foorumlastest töötab reaalselt UM-is ja saab uurida seda asja? Kui muud üle ei jää, siis tuleb vist Patriku juurde minna, äkki viitsib katsetada minu diagnostikapead oma testriga :?
Kasutaja avatar
PeeterA
Huviline
Kontakt:

Mis veakoodi ta sul loobib?
tel. 51 949 859
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Ega ei annagi mingit veakoodi, diagnostikapeal jääb kollane tuli vilkuma ja testril ei ilmu vaba diagnostikapea administratsiooni alla. Kui esimest korda ühendust ei saanud, siis alguses veel näitas vaba pead seal, aga vajutasin "lõpeta ühendus" juhtmeta ühenduse puhul, sest tahtsin LAN kaabliga ühendust proovida ja nüüd pole seal rohkem midagi.
Jama algas sellest, et oli vaja ühe E46 diisliga proovisõitu teha, aga diagnostikapea ei tahtnud kuhugi mahtuda kapoti all, sai seal surutud ja mässatud. Järgmisel päeval järgmise autoga enam ühendust ei saanud, ju sai liiga midagi seal :?
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Korda tahaks nagunii saada, siis saaks maha müüa Ebay-s. :D
Aga tegelikult minu arvates on puutetundlik tablett mugavam kasutada kui mingi läpakas. Samuti on hea juhtmeta ühendus, kui garaaz näiteks hõivatud, siis saab ainult diagnostikapea väljas oleva auto külge panna ja mugavalt garaazist vaadata, ei pea arvutiga jooksma vihma käes jne.. DIS jookseb ka kiiresti seal tegelikult.

Aga pole siin siis ühtegi UM-i meest?
Vasta