päev läheb katki ja siis on jama majas.
Kui aga emane otsik kusagile topsihoidjate lähedale viia, siis juhtme vahetamine on 1 sekund.
Saab valida ka erinevaid kaabli pikkuseid, värve ja kes teab mida veel

arnis kirjutas:Väga halb mootor ja kastid on liiga vanad (arvatavasti õlivahetusega hiljaks jäädud).
Põhimõtteliselt kõige halvem E38 mida üldse osta saab.
ei oska öelda kas igal, aga mina olen küll saanud.Cliche kirjutas:Kas iga õlifiltriga on kaasas uued sebid ja tihend?
selge, tänudTauri_J kirjutas:ei oska öelda kas igal, aga mina olen küll saanud.Cliche kirjutas:Kas iga õlifiltriga on kaasas uued sebid ja tihend?
odavamate filtritega tihtipeale ei tule uusi seibe ega tihendeid kaasa.Cliche kirjutas:selge, tänudTauri_J kirjutas:ei oska öelda kas igal, aga mina olen küll saanud.Cliche kirjutas:Kas iga õlifiltriga on kaasas uued sebid ja tihend?
Klapikambrikaaned on erinevad, vanoswga mootoril on "muhk" vanoseta mootoril on ots sirgeTFL kirjutas:kuidas eristada vanos ja non-vanos mootorit ? tegu m50b25 mootoriga
zaddam kirjutas:Veidi vist kas trükiviga või midagi, aga 139 kw mootorit pole. On olemas 135kw ja 142kw ning erinevus peaks olema ainult mootori ajus/softis. Teada saab seda vast auto väljalaske aasta järgi.
ErkoXD kirjutas:E38 katuseluuk oli "tilt" asendis ja nüüd ei sulgu enam ühelt poolt. Ühelt poolt läheb ilusti kinni aga teiselt poolt jääb lahti ning isegi manuaalselt ei saa kinni. Milles võib probleem olla?
RCA-d tehakse E38-l HI-LOW konverteriga, võttes kõlarite impulsid raadiomooduli juhtmestikust.ivorturb12 kirjutas:E38 735I , 97a
Autol peal originaalkõlarid ja originaalstereo(kassetikas). Tahaksin pagaasniku lisada mingisuguse võimendi koos wooferiga. Voolujuhtmeid väga lihtne vedada kuna aku ka pagassis, aga rca-d? Mul on olemas mingisugune vidin, mille panen kõlari juhtmetega kokku ja siis rca-d külge ja võim toimib. Kuid taga aknalaual ei paista sellel kõlareidki, ainult uste sees. Seega kas kuskilt pagaasnikust jooksevad kõlari juhtmed läbi või mitte? Või mis lahendust keegi kasutanud on originaalstereoga?
Metallist vaheseinal on tehtud juba tehases sisselõiked, et saaks vajadusel selle eemaldada. Tugevam mees lööb selle vaheseina üha jalahoobiga eest ära.karmo kirjutas:Kas sul tagaistme ja salongi vahel on suusakott näiteks? Tuttava e38l on puhtast metallist vahesein ja ma ei kujuta ette,kui palju ja kas üldse läbi sellise vaheseina bassi tuleb ja helikvaliteeti parandab. Kui käetoe tagant saab otse pagassi,siis näen veel asjal jumet,muidu mitte väga.... Lihtsalt minu arvamus
Ehk küsiksid konkreetsemalt- tasemeandureid rohkem kui mitu!Karl. kirjutas:Kas e34 tasemeanduril on eraldi mingi kaitse või relee ?
Kütuse paagi oma mõtled?Karl. kirjutas:Kas e34 tasemeanduril on eraldi mingi kaitse või relee ?
Õli oma,jahutusvedel,aknapesu.Karl. kirjutas:on neid palju seal siis või ? Kütusetaseme andurit jep
ei ole eraldi kaitset.Karl. kirjutas:on neid palju seal siis või ? Kütusetaseme andurit jep