rubriik "rumal küsimus"
- MartinH.
- Huviline
- Peamine sõiduk: e46 2.8ci
Re: rubriik "rumal küsimus"
e60 530d vaakumi saaga jätk.
Kontrollitud üle vaakumvoolikud,vahetatud vaakumpump ja selle tihendid.Vaakum aegajalt ikkagi kadunud.Kõik võib korras olla mitu päeva ja mingi hetk kaovad jällegi pidurid ära.On olnud olukordi kus pidurid toimivad aga mootoritule lööb põlema,ehk siis egri vaakum kadunud.
Kas seda võib põhjustada egri elektriline vaakumklapp?
http://bmwfans.info/parts-catalog/E60/E ... m_control/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ideid?
Kontrollitud üle vaakumvoolikud,vahetatud vaakumpump ja selle tihendid.Vaakum aegajalt ikkagi kadunud.Kõik võib korras olla mitu päeva ja mingi hetk kaovad jällegi pidurid ära.On olnud olukordi kus pidurid toimivad aga mootoritule lööb põlema,ehk siis egri vaakum kadunud.
Kas seda võib põhjustada egri elektriline vaakumklapp?
http://bmwfans.info/parts-catalog/E60/E ... m_control/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ideid?
Olid mu E34 all, 19 tollised, 265/35 rehviga mahtus ka ilusti ära.tujula kirjutas:Ma sellepärast küsisin, et http://www.bmwstylewheels.comei näidanud seda E34le. Tolle pildi ma leidsin guuglist ise ka aga replicaid ja mida iganes liigub ka ringi, teiseks ei tundunud nood 18"
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
Ei oska mujale pöörduda kui siia. Autoks on Mini Cooper S 2002 aasta.
Autol soojast peast pöörded kõiguvad vahetevahel (peale kiiremat sõitu) tühikäigul. Nii 1300-2000 pööret vahemikus.
Lisaks sellele on väljalaske kollektor tulipunane. Mis võib probleemiks olla?
Autol soojast peast pöörded kõiguvad vahetevahel (peale kiiremat sõitu) tühikäigul. Nii 1300-2000 pööret vahemikus.
Lisaks sellele on väljalaske kollektor tulipunane. Mis võib probleemiks olla?
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Pöördu siia selle probleemiga Karl:
http://www.audacer.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.audacer.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kurja, siis tuleb hoopis suuremaid vaadataJ_V kirjutas:Olid mu E34 all, 19 tollised, 265/35 rehviga mahtus ka ilusti ära.tujula kirjutas:Ma sellepärast küsisin, et http://www.bmwstylewheels.comei näidanud seda E34le. Tolle pildi ma leidsin guuglist ise ka aga replicaid ja mida iganes liigub ka ringi, teiseks ei tundunud nood 18"

Suzuki GSX-600f 01.a & E34 525i 95.a
- metaltom00
- Huviline
- Peamine sõiduk: Allroad
- Kontakt:
Tere, on selline auto nagu 92a 318i Lisade nimekirjas on s210a Dynamic stability control
Mis asi see täpsemalt sellel masinal on? Tehase apsakas??
Mis asi see täpsemalt sellel masinal on? Tehase apsakas??
-
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: BMW E34 540i
ABS peaks olema sellise nimetuse all.Mingil imelikul põhjusel on need sama nime alla pandud osade lehtede listide koostajal.
Selline asi, et kontrollisin esisilda lõtkudest ja auto oli üles tõstetud...sai rattaid keeratud nii ühele kui teisele poole mitmeid kordi. Selle tagajärjel hakkas roolivõimuõli paagist õli välja tulema ja päris palju.
Varem sellist asja ei ole olnud ja roolivõim ka töötab ilusti. Milles probleem võib olla?
Varem sellist asja ei ole olnud ja roolivõim ka töötab ilusti. Milles probleem võib olla?
Panen panen, Või oli see sarkasm et liiga palju oli õli sees?Kuno_T kirjutas:pane õli juurde
õli oli normis kui mõned päevad tagasi vaatasin.
Vänt-tronic aknasüsteemi vahetus elektriakna süsteemi vastu.
Lugu siis selline, olemas on 94nda aasta e36, millel tehase poolt vändaga aknad.
Olemas on ka kaks esimest elektriakna mootorit koos tõstukiga. Küll aga jäin toppama oma mõistusega selle juures, kui hakkasin vändasüsteemi eemaldama - kruvide/poltide pead on ukse sees.
Siinkohal ongi küsimus: Kuidas ja Kas on võimalik neid polte/kruve kuidagi ilma läbipuurimata avada? mõni spetsjom tööriist?
Ettetänades.
Lugu siis selline, olemas on 94nda aasta e36, millel tehase poolt vändaga aknad.
Olemas on ka kaks esimest elektriakna mootorit koos tõstukiga. Küll aga jäin toppama oma mõistusega selle juures, kui hakkasin vändasüsteemi eemaldama - kruvide/poltide pead on ukse sees.
Siinkohal ongi küsimus: Kuidas ja Kas on võimalik neid polte/kruve kuidagi ilma läbipuurimata avada? mõni spetsjom tööriist?
Ettetänades.
- ekraan
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW M235i
Kas need mitte needid pole. Mina puurisin enda omad läbi. Pärast saad poltidega panna või uute neetidega. Poltidega peaks kasutama ka lukkmutrit.Mermo kirjutas:Vänt-tronic aknasüsteemi vahetus elektriakna süsteemi vastu.
Ettetänades.
- ivorturb12
- Huviline
Mul jama taas mootori käimisega. e38 735 173kw
Auto algul külmalt puterdas vahepeal kohapeal, soojalt käis ilusti. Siis läks asi nii hulluks, et soojalt hakkas ka kõikaeg puterdama kahtlaselt tühikäigul ning tagant viskas muudkui sinist välja. Pööretepeal mootor käis ilusti, ainult suht suurel hulgal oli sinist taga. Vahetasin ära karterituulutuse ning kõik toimis perfektselt täpselt nädal aega. Ei suitsend, ei puterdand ja käis nagu kell nii külmalt kui soojalt. Eile jäi kõrvu jälle puterdamine tühikäigul, sõitsin mootori soojaks, kuid puterdamine ära ei kadund. Andsin korralikult pähe veidiaega, lootes et ehk muutub midagi, kuid ei muutund. Täna hommikul panin käima, käis nagu enamvähem ja nagu Drive sisse panin, oli kuulda kuidas kohapeal mootor õieti ei käi.
Enne kui hakkas kohapeal puterdama ,oli aku tühi ja laadisin akut mingi 3h( nii, et aku oli autopealt maas) ja panin tagasi peale ja auto käima. kuid see vaevalt midagi muudab tal. Peale seda olen sõitnud kokku ca 50km. Nendest korraga mingi 10 järjest, siis auto paartundi või öö seisab, siis jälle 10 jne. korraga rohkem sõitnud pole
Auto algul külmalt puterdas vahepeal kohapeal, soojalt käis ilusti. Siis läks asi nii hulluks, et soojalt hakkas ka kõikaeg puterdama kahtlaselt tühikäigul ning tagant viskas muudkui sinist välja. Pööretepeal mootor käis ilusti, ainult suht suurel hulgal oli sinist taga. Vahetasin ära karterituulutuse ning kõik toimis perfektselt täpselt nädal aega. Ei suitsend, ei puterdand ja käis nagu kell nii külmalt kui soojalt. Eile jäi kõrvu jälle puterdamine tühikäigul, sõitsin mootori soojaks, kuid puterdamine ära ei kadund. Andsin korralikult pähe veidiaega, lootes et ehk muutub midagi, kuid ei muutund. Täna hommikul panin käima, käis nagu enamvähem ja nagu Drive sisse panin, oli kuulda kuidas kohapeal mootor õieti ei käi.
Enne kui hakkas kohapeal puterdama ,oli aku tühi ja laadisin akut mingi 3h( nii, et aku oli autopealt maas) ja panin tagasi peale ja auto käima. kuid see vaevalt midagi muudab tal. Peale seda olen sõitnud kokku ca 50km. Nendest korraga mingi 10 järjest, siis auto paartundi või öö seisab, siis jälle 10 jne. korraga rohkem sõitnud pole
Viimati muutis ivorturb12, 03.03.2014 16:44 35, muudetud 1 kord kokku.
BMW 735I A 173kw "97" e38
Seestpoolt kompides tundus nagu oleks miinus peaga kruvi, aga siis õnneks on hästi, puurin läbi ja asendan uutega.ekraan kirjutas:Kas need mitte needid pole. Mina puurisin enda omad läbi. Pärast saad poltidega panna või uute neetidega. Poltidega peaks kasutama ka lukkmutrit.Mermo kirjutas:Vänt-tronic aknasüsteemi vahetus elektriakna süsteemi vastu.
Ettetänades.
Tänud.
- ivorturb12
- Huviline
Minu postitusele teine otsa kohe.
Auto töötas nüüd vähe kauem ja hakkas ilusti toimima. Suht suure tõenäosusega keeras see aku maha võtmine aju lolliks. Sai netist otsitud teemasi seoses aku maha kakkumisega ja puterdamisega, leidsin selle lingi ja sain vist tõdeda et endal sama asi. nüüd kõik ok.
viewtopic.php?f=5&t=115565" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto töötas nüüd vähe kauem ja hakkas ilusti toimima. Suht suure tõenäosusega keeras see aku maha võtmine aju lolliks. Sai netist otsitud teemasi seoses aku maha kakkumisega ja puterdamisega, leidsin selle lingi ja sain vist tõdeda et endal sama asi. nüüd kõik ok.
viewtopic.php?f=5&t=115565" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW 735I A 173kw "97" e38
47-5=42
Kas keegi oskab öelda mis kuulub e46 M-paketi sisse?
Põhimõtteliselt, et mis mu auto küljes peaks olema et M-pakett oleks "official"?
Põhimõtteliselt, et mis mu auto küljes peaks olema et M-pakett oleks "official"?

- S1lv3r
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW F10 525d 160kw
Esi+tagastange, küljekarbid, lävepakud, jalatugi, rool, käigukanginupp, veljed, must lagi? pagasi lip? sport istmed?- need peaks vähemalt olema.
Minu teada sai mõnda asja vist osaliselt ka tellida?
Minu teada sai mõnda asja vist osaliselt ka tellida?
Minu meelest ainult esi-tagastange ja karbid.
Vähemalt marek555 auto oli sellisena tulnud.
Vähemalt marek555 auto oli sellisena tulnud.
BMW
- S1lv3r
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW F10 525d 160kw
rubriik "rumal küsimus"
Seal oli aastatega mingid erinevused. Osad prefl olidki ainult stanged. Minu kirjutatud on siis m-tech II ja lisaks sinna veel m vedrustus.
2003. a E46 330D. Vahest harva üle kaevu luugi või ebatasasel teel lööb kolksu rooli. Täpselt selline tunne, nagu armatuuri sees oleks midagi lahti tulnud
. Võib olla roolirist? Kui on, kas keegi oskab täpsele varuosale viidata?

- sass730iA
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 330d AT
- Kontakt:
vist eraldi seda originaalis tellida ei olegi võimalik, vaid komplektse roolivardaSupriim kirjutas:2003. a E46 330D. Vahest harva üle kaevu luugi või ebatasasel teel lööb kolksu rooli. Täpselt selline tunne, nagu armatuuri sees oleks midagi lahti tulnud. Võib olla roolirist? Kui on, kas keegi oskab täpsele varuosale viidata?
ise võtsin kunagi E38 roolivarda lahti, mõõtsin risti suurust ja otsin eraldi detaili ning pressisin tagasi sisse, vana rist oli jube roostes
E70 / CRV / W211 / JGC / E46 / E39 / B4 / E39 / E39 / Bora / E38 / E34 / E36 / E34
- ErkoXD
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320i (2,7) E30 1987a
E38 2.8 nädal aega tagasi koristasin autot Läks käima ja oli kõik korras. Nüüd mõtlesin et läheks liigutaks vanapoissi korraks aga enam käima ei lähe. Starteri võtab taha ka küttelõhna lõi ka üles kapoti alla. Kõik kaitsmed asjad ka terved. Kas kellelgi oleks võimalik tartu kesklinnas juhe taha visata et vaadata mis ta näitab või oskab keegi pakkuda milles võib probleem olla?
Imelikul kombel on kahel korral E46 rooli ühele poole täiesti välja keerates jäänud rool nagu kinni korraks,kohapeal seistes ei olegi julgenud kangutada,korra nõks liigutada autot,siis tuleb lahti.
Esimesel korral arvasin,et olen vastu äärekivi,kuid eile juhtus sarnane asi enda hoovis siledal maal.
Millest see jama võib tuleneda? Sirges asendis kõik timm nagu olema peab,aga just kui ühele poole lõpuni keerata. 
Esimesel korral arvasin,et olen vastu äärekivi,kuid eile juhtus sarnane asi enda hoovis siledal maal.

E91 330XD
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 540td
Kas keegi on nii lahe ja omab kuskil e28 524tda kõrgsurvepumbast ja sealsest trossi majandusest pilti ? oleks väga tänulik ise interneti avarustes ei leidnud midagi
.

Kelle käest saaks odavamalt castroli 5w30 ll04 õli?
Vaatasin automaailma hindasid ja odavam tuleb UMis koos vahetusega teha.
Vaatasin automaailma hindasid ja odavam tuleb UMis koos vahetusega teha.
- mastergut
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530xd
- Kontakt:
kunagi e32 oli sama asi. Roolikardaan oli kulunud siisomgwtf kirjutas:Imelikul kombel on kahel korral E46 rooli ühele poole täiesti välja keerates jäänud rool nagu kinni korraks,kohapeal seistes ei olegi julgenud kangutada,korra nõks liigutada autot,siis tuleb lahti.
Esimesel korral arvasin,et olen vastu äärekivi,kuid eile juhtus sarnane asi enda hoovis siledal maal.Millest see jama võib tuleneda? Sirges asendis kõik timm nagu olema peab,aga just kui ühele poole lõpuni keerata.
AUDI b3 2.3 Quattro , E46 320I , e39 530d 142kw , e61 530xd , e34 524td
Mis otstarve sellel asjandusel on?
Asub e36 kindalaeka all, Miski raadiovõimendi? Igal e36-l seda vist pole?

Asub e36 kindalaeka all, Miski raadiovõimendi? Igal e36-l seda vist pole?
võtab raadion igasugu krabinaid ja häireid vähemaks/maha. Mürafilter.
Kogenud fordimees võtab poodi vana jupi kaasa!
Mess with the best and u die like the rest...:)
Mess with the best and u die like the rest...:)