Palun ära pane inimesele lolle mõtteid pähe. E36-l suunatule pistikusse välise vooluallika ühendades saab ainult ülejäänud samapoole suunatuled põlema ja see on kõik, akuni ei jõua midagi, kuna relee on normaalasendis lahti ühendatud.J_V kirjutas:Jah saab, aga pane juhtmed õigetpidi peale. Veits võib kärsata, aga toimib.
rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Oled ise proovind?
Kui ei ole, siis proovi, vool tuleb akusse sisse ja saab puldist lahti teha uksed.
Kui ei ole, siis proovi, vool tuleb akusse sisse ja saab puldist lahti teha uksed.
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
- Chris_P
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 328iT
Õghh. Releee.....Sry, ma ei jaga elektrist väga midagi.
sa proovitud mõlema poolega ja viskas ainult vastavalt poolele mõlemad suunad põlema.
Kuidas veel voolu saaks anda ?
midagi lõhkuda ei tahaks. Autoga tuli ainult üks võti ja tundub et see toimib ainult süüteluku peal,sest uksi ega pagasi üldse ei keera.
E36 kupee
:/
sa proovitud mõlema poolega ja viskas ainult vastavalt poolele mõlemad suunad põlema.
midagi lõhkuda ei tahaks. Autoga tuli ainult üks võti ja tundub et see toimib ainult süüteluku peal,sest uksi ega pagasi üldse ei keera.
E36 kupee
My car looks happy. Used to look happier.
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
Mul ei ole vaja eksperimenteerida, kui mul on E36-te elektriskeemid arvutis olemas vaatamiseks.J_V kirjutas:Oled ise proovind?
Kas E36-l ei saa kuidagi neeru eemaldamisel kapotti lukust lahti muukida sealt avast?Chris_P kirjutas:Õghh. Releee.....Sry, ma ei jaga elektrist väga midagi.
Lähene altpoolt ja pane starteri külge pluss
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
- Chris_P
- Huviline
lasnamäel paraadna ees selliseid trikke vast väga tegema ei hakka 

Viimane variant on muidugi lukuabi kutsuda. Mul ükskord läks tarvis, helistasin, mingi vova tuli kohale ja 5 minutiga oli uks lahti
.

- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Ukse avamine alates 10 eurist....
http://www.lukuabi.ee/ee-hinnad" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lukuabi.ee/ee-hinnad" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
e34l tegin kruvvariga kapoti lahti ja sain + terminalile ligi
´17 4Drive
Jama ukse lukk puruks, võin terve tiiru + süüteluku müüa sümpaatse summa eest, 2-4 võtit oli ka, täpselt ei mäleta.Chris_P kirjutas:Õghh. Releee.....Sry, ma ei jaga elektrist väga midagi.
E36 kupee

Keegi teab kus kohast neid võiks eestist saada?
http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/ ... ~60_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Peale UM'i.
või kui kellelgi vedeleb 2tk kasutatud siis võib pakkuda mulle.
Tuleb välja, et remonditöökoda on 2 tk ära lõhkunud/kaotanud.
http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/ ... ~60_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Peale UM'i.
või kui kellelgi vedeleb 2tk kasutatud siis võib pakkuda mulle.
Tuleb välja, et remonditöökoda on 2 tk ära lõhkunud/kaotanud.
- crapss
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46 330d, Volvo XC90
Aga um'is maksab see jubin alla 2euri tükk?
- Chris_P
- Huviline
nojah, eks siis lähiajal kutsun lukuabi kohaleetachris kirjutas:Jama ukse lukk puruks, võin terve tiiru + süüteluku müüa sümpaatse summa eest, 2-4 võtit oli ka, täpselt ei mäleta.Chris_P kirjutas:Õghh. Releee.....Sry, ma ei jaga elektrist väga midagi.
E36 kupee

Miks?Chris_P kirjutas:lasnamäel paraadna ees selliseid trikke vast väga tegema ei hakka
- Chris_P
- Huviline
lasnamäel ronin auto alla ja panen starteri klemmi peale voolu? really? 

- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Ma usun et seal on mootoritki vahetatud
Kergematest keretöödest ja värvimistest rääkimata 

Tead või arvad? Kuna netist saab 8€'ga siis eeldasin, et UM oskab ikka 10€ tk küsida.crapss kirjutas:Aga um'is maksab see jubin alla 2euri tükk?
Ivo81 kirjutas:Tead või arvad? Kuna netist saab 8€'ga siis eeldasin, et UM oskab ikka 10€ tk küsida.crapss kirjutas:Aga um'is maksab see jubin alla 2euri tükk?
Proovi veel vahele jääda sellega, et sa ei tea, mis on bmwfans ja mis on UM-i varuosapäring

http://www.unitedmotors.ee/varuosaotsing" onclick="window.open(this.href);return false;
11121726089 on selle jubina tootekood.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Kusjuures ei teadnud, tänan. Ju ma siis pole nii suur BMW Fanarnis kirjutas:Ivo81 kirjutas:Tead või arvad? Kuna netist saab 8€'ga siis eeldasin, et UM oskab ikka 10€ tk küsida.crapss kirjutas:Aga um'is maksab see jubin alla 2euri tükk?
Proovi veel vahele jääda sellega, et sa ei tea, mis on bmwfans ja mis on UM-i varuosapäring![]()
http://www.unitedmotors.ee/varuosaotsing" onclick="window.open(this.href);return false;
11121726089 on selle jubina tootekood.

Edaspidi olen targem.
- crapss
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46 330d, Volvo XC90
TeadsinIvo81 kirjutas:Tead või arvad? Kuna netist saab 8€'ga siis eeldasin, et UM oskab ikka 10€ tk küsida.crapss kirjutas:Aga um'is maksab see jubin alla 2euri tükk?

Arnis jõudis ette ka viite eest

Mis seal siis imelikku on? Sinu auto, uksed lahti on vaja saada. Või on seal majas kõik ulme rikkurid, kes isegi hommikul auto lumest puhastamiseks kellelegi maksavad?Chris_P kirjutas:lasnamäel ronin auto alla ja panen starteri klemmi peale voolu? really?
10 eurot lukuabi! Väga kahtlen, taksoga kesklinna sõitmine maksab ka rohkem.
- oo7
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330Ci
Korteri ukse lahti tegemine läks mulle maksma 50 igatahes, küllap see ka sinna kanti
- JanekEnde
- Huviline
- Peamine sõiduk: Scania
Kolmnurkakna klaas kuskil tagavaraks on, siis löö see sisse. Saad ukse lahti ja pärast natuke koristada 

e32 735ia -> e36 323iaT/e39 523iaT-> e39 523ia -> e28 520i -> e34 525iaT -> Sierra GT, Sierra & e32 730ia.
Kolmnurga vahetamine on suht ebameeldiv ja aeganõudev tegevus.
Mis sa seletadHeigo_K kirjutas:Kolmnurga vahetamine on suht ebameeldiv ja aeganõudev tegevus.

Kolmurk on ideaalne valik. Saab ajutiselt vineeriga kinni katta, keegi ei pane isegi tähele

Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Tihti on bmwl topeltlukustus, st saa ka seestpoolt uksi lahti teha.
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
jah saab aga vahetus on eriline keberniit võrreldes näiteks juhiaknaklaasiga.arnis kirjutas:Mis sa seletadHeigo_K kirjutas:Kolmnurga vahetamine on suht ebameeldiv ja aeganõudev tegevus.![]()
Kolmurk on ideaalne valik. Saab ajutiselt vineeriga kinni katta, keegi ei pane isegi tähele
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Mäletan krooni aeg küsiti foorumis 150 krooni e36 kolmnurga eest. Sattusin juhuslikult Suur-Sõjamäele ja märkasin ühte romulat. Läks maksma 100 krooni ja vahetasid kohapeal ära ka.
Ma tollal hindadega väga kursis ei olnud, kuid kõige üllatavam oli see, et teistes foorumistes reklaamiti bmw foorumi turgu kui ühte kõige odavamat kohta.
Ma tollal hindadega väga kursis ei olnud, kuid kõige üllatavam oli see, et teistes foorumistes reklaamiti bmw foorumi turgu kui ühte kõige odavamat kohta.
Olgu.arnis kirjutas:Mis sa seletadHeigo_K kirjutas:Kolmnurga vahetamine on suht ebameeldiv ja aeganõudev tegevus.![]()
Las härra " kõiketeadja" annab oma soovituse kõige ideaalsemast, lihtsamast ja mõtekamast variandist.
Mis ma loll ikka tean.