Kas keegi siit foorumist tegeleb või tegeleb kellegi tuttav vms. vähe spetsiifilistemate poltidega? Töötan ise suures firmas ja meid varustavad üsna suured poltidega tegelevad firmad nagu: Baltic Bolt, Würth, Bufab ... kuid nemad minu soovi täita ei suuda. Nimelt oleks vaja järgnevat polti:
M15 ... keermesamm 1,5mm (peenkeere) ... pikkus minimaalselt 20mm ... Din 933 ehk täiskeere.
Kui nüüd keegi ütleb, et sellist asja pole olemas, siis on küll. Mul on olemas nii keermepuur (M15 x 1,5) ja on olemas ka mõned poldid kuid need jäävad natuke lühikeseks (M15 x 13 oli vist). Käisin ka kõrval firmas treiali juures, et äkki tema suudab mind aidata (et teeks siis lihtsalt käsitsi selle poldi valmis) kuid tal pole sellist keermelõikurit. Lihtne google'dus näitas selle keermelõikaja hinnaks vist 22 eurot ja nii väga mul seda polti ka vaja ei ole, et sellist summat maksta. Würth iseenesest pakkus M16 x 40 polti keermesammuga 1,5mm kuid siis oleks jällegi uut keermepuuri vaja. Kuskilt Hiina ebay'st saaks osta siukest polti küll (tüki hind vaid mõned sendid) kuid miinimum kogus oli vist 7000tk. Mul on ainult ühte vaja.

Oskab keegi aidata?