rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
Tähendab, et ei tööta.
- fildeo
- Huviline
- Peamine sõiduk: 525i m20 e34
Küsimus E34 omanikele.
Mis teema nende esiamortite ja amorditugilaagritega on ?
Tahan oma 89aasta autole uusi amorte, ette tellida. Rääkisin ühevaruosa müüjaga, tema ütles et väidetavalt on tugilaagritel nii suured erinevused et need ei klapi oma vahel. Ühesõnaga kui tellin tema käest uue tugilaagri ja amordi siis see ei pruugi minu auto omaga kokku sobida. Siit ka küsimus kas tugi laagri kinnitusel kere külge võib olla mingi erinevus ? Ja teine küsimus kas võib nii olla et uus amort ei sobi minu püstaku sissse ?
Ma olen lihtsalt segaduses ja ei taha vale juppi tellida.
Tahan oma 89aasta autole uusi amorte, ette tellida. Rääkisin ühevaruosa müüjaga, tema ütles et väidetavalt on tugilaagritel nii suured erinevused et need ei klapi oma vahel. Ühesõnaga kui tellin tema käest uue tugilaagri ja amordi siis see ei pruugi minu auto omaga kokku sobida. Siit ka küsimus kas tugi laagri kinnitusel kere külge võib olla mingi erinevus ? Ja teine küsimus kas võib nii olla et uus amort ei sobi minu püstaku sissse ?

E39 525d Mustjas hall metallik Läinud ! E39 Topazblau 530d Läinud!
Kui amort ei sobi ülevalt ja alt autole, siis on tegu vale amordiga.
Kui amort sobib ideaalselt autole, seda nii pikkusega, alumise ja
ülemise kinnitusega, siis tegu on autole õige amordiga.
Väga lihtne aru saada või mis?
Amorditugilaagrid tuleks alati ära vahetada, nad väsivad
tavaliselt kiiremini kui amordid.
bmwfans kataloogist saad teada, mis varuosakoodiga ja sellele vastava
asendustoodega võid asju asendada.
Kui amort sobib ideaalselt autole, seda nii pikkusega, alumise ja
ülemise kinnitusega, siis tegu on autole õige amordiga.
Väga lihtne aru saada või mis?
Amorditugilaagrid tuleks alati ära vahetada, nad väsivad
tavaliselt kiiremini kui amordid.
bmwfans kataloogist saad teada, mis varuosakoodiga ja sellele vastava
asendustoodega võid asju asendada.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
- ladammm
- Huviline
- Peamine sõiduk: 5er
- Telefon: 53586029
- Kontakt:
Jah, vanematel 88,89 a viiestel on "suurem" tugilaager ja edasi kuni e34 lõpuni (90-96) teine tugilaager. Vanem vist oli ka kallim. uus (uuem 90-96) amort koos tugilaagri ja püstakuga aga sobib igale e34-le alla. läbielatud värk.fildeo kirjutas:Küsimus E34 omanikele.
E34 520i & E39 525d & E60 530D & E60 550i (daily) & E85 2.5i ja kõik käsisegukastid
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
No varuosamees peaks ikka ise teadma,et millised tugilaagrid ja amordid sulle tellida, et nad omavahel klapiks. Neil on jah 2 tüüpi tugilaagreid ja neid omavahel vahetada ei saa. võimsamatel mootoritel on madalamad ja väikestel mootoritel väheke kõrgemad
.

524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Tegelt on neid kolme tüüpi. Kuni 90' peaksid kõik olema M12 mutri ja 14mm amordiga. Kui amort ja tugilaager koos tellida siis ei tohiks probleemi olla, lihtsalt kui on erinev tugilaager peab kuskilt seibid jms juurde otsima kuna neid tavaliselt tugilaagriga kaasa ei saa.
- fildeo
- Huviline
- Peamine sõiduk: 525i m20 e34
Okei. ühesönaga kui ma vahetan niikuinii tugilaagriga siis peaks sobima.
Aitäh vastuste eest.
Aitäh vastuste eest.
E39 525d Mustjas hall metallik Läinud ! E39 Topazblau 530d Läinud!
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
KUi tuelvad need odavad tugilaagrid, needfildeo kirjutas:Okei. ühesönaga kui ma vahetan niikuinii tugilaagriga siis peaks sobima.
Aitäh vastuste eest.

ja all olid

Sellised, siis on sul vaja ka vedrutaldrikuid.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Sooviks teada mis hinnaklassis liiguvad e34 mehaanilised sport istmed?
Nimelt plaan ühed müüki lükata ja sooviks umbes mingit hinna soovitust, mida nende eest küsida, beezi värvi, riie kuskilt katki pole aga natuke on mõnest kohast lapitud.
Suured tänud!
Nimelt plaan ühed müüki lükata ja sooviks umbes mingit hinna soovitust, mida nende eest küsida, beezi värvi, riie kuskilt katki pole aga natuke on mõnest kohast lapitud.
Suured tänud!
kui sinuomadel välimus kaubanduslik, siis ilmselt üsna kallid, sest terve kattega on neid praktiliselt võimatu leida tänapäevalKasutaja9 kirjutas:Sooviks teada mis hinnaklassis liiguvad e34 mehaanilised sport istmed?
Suured tänud!

X5 istmed istuvad e39ksale? Esimesed, minu meelest samad peaks olema.
- Chris_P
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 328iT
Ma võin eksida, afaik siis x5 istmed tulnud e46 pealt..
My car looks happy. Used to look happier.
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
rubriik "rumal küsimus"
Mul on e34 esiuste p/v aknatõstukid, töökorras ilma juhtmeteta. Mis hind võiks olla?
Suzuki GSX-600f 01.a & E34 525i 95.a
Nii nagu sa ütlesid, nii ka on. Uurisin vähe ringi netis.Chris_P kirjutas:Ma võin eksida, afaik siis x5 istmed tulnud e46 pealt..
Generally E53 seats = E46 seats.
Krt maru hea pakkumine sport sisule x5 pealt, tal hea mälud on istme küljes jällegi..
No ei teagi mis teha.
- Chris_P
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 328iT
rumal küsimus: kas E46 automaadil saaks programmeerida , et Drive peal näitaks ka hetkel sees olevat käiku?
ala D 1, D2,D3 jne
ala D 1, D2,D3 jne
My car looks happy. Used to look happier.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E38 725TDS
- Telefon: 58665966
ABS anduriga mure hallipistikuga 97.aasta masinal. E39 kuskil 5 min on abs ja veojõukontroll ilusti sees ja siis viskab tuleb põlema. Kas võib olla et jäi halvasti pessa? Just sai vahetatud ja töökorras on.
Wir Rasen Nicht, Wir fliegen Tief :)
Mure võib selles ka olla, et ostsid mingi 15€ eest mingi junni endale, mis ei peagi üldse töötama.
-
- Huviline
Asi on selles et anduri mille ostsin on kõrvad katki seega hetkel ta käi sinna ausõnapeal püsima. Homme katsun paremini panna selle pessa.
Siis küll jah. Kui kannatust on, siis saab näiteks silikooniga asja külge.
Ära silikooni ainult auku topi! Andur põhja ja silikoon peale, mitte sõita
10-15 tundi kuniks silikoon kuiv.
-
- Huviline
Ma silikooni jätaks hetkel kõrvale mul mingit würth mingi power liim ilmastiku kindel. Eks ma proovin järele mis teeb.arnis kirjutas:Siis küll jah. Kui kannatust on, siis saab näiteks silikooniga asja külge.
Tänud arnis.
Arvesta, et hiljem tuleb asi ka eemaldada nii, et uus andur, mis lõpuks
tööle ka jääb, sobiks. Epoliimiga võid hätta jätta ja halvimal juhul
hakkad käändmikku vahetama.
tööle ka jääb, sobiks. Epoliimiga võid hätta jätta ja halvimal juhul
hakkad käändmikku vahetama.
-
- Huviline
Meenus veel üks asi mida küsida tahaks. Nimelt abs anduri pistiku(hallipistiku karppi) jookseb veel üks must pistiku ots mis mul tühi- mis sinna käib?(täpselt samasugune nagu abs anduri autopoolne juhe aga musta otsaga).
See on piduriklotsi kulumise anduri pistik.
Laiskadel on asi lühisesse ajatud ja vahetatakse klotse siis kui
asi krigiseb või auto kraavis.
Laiskadel on asi lühisesse ajatud ja vahetatakse klotse siis kui
asi krigiseb või auto kraavis.
-
- Huviline
Kas kellelgi leidub linki kuidas e39 salongipuhurit vahetada? kuskil jäi silma aga enam ei leia seda linki üles.
Tänud
Tänud
No selles mõttes, et läheb ilusti külge, pistikud asjad samad.Kuno_T kirjutas:X5 ja E46 istmed on kaugelt vaadates sarnased. Samamoodi nagu kaugelt on viiner ja m..n samad.etachris kirjutas:Nii nagu sa ütlesid, nii ka on. Uurisin vähe ringi netis.Chris_P kirjutas:Ma võin eksida, afaik siis x5 istmed tulnud e46 pealt..
Generally E53 seats = E46 seats.
https://www.youtube.com/watch?v=o3CP9RXiX0Me39tds kirjutas:Kas kellelgi leidub linki kuidas e39 salongipuhurit vahetada? kuskil jäi silma aga enam ei leia seda linki üles.
Tänud
rubriik "rumal küsimus"
Kus ma Tartus saan näpud kulge tagastange kinnitustele? E34 sedaan. Need jublad mis stange kyljes on. Poest ei saa, Gefis ka pole…
Suzuki GSX-600f 01.a & E34 525i 95.a
- JanekEnde
- Huviline
- Peamine sõiduk: Scania
Re: rubriik
Kui mujalt ei saa, siis telli siit näiteks: http://alvadi.ee/varuosad/bmw/5-e34-198 ... -kinnitus/" onclick="window.open(this.href);return false;tujula kirjutas:Kus ma Tartus saan näpud kulge tagastange kinnitustele? E34 sedaan. Need jublad mis stange kyljes on. Poest ei saa, Gefis ka pole…
Või siis koodi järgi epartsist, ladu24 vms. Tartus peaks vist autolammutuskohti ka olema?
e32 735ia -> e36 323iaT/e39 523iaT-> e39 523ia -> e28 520i -> e34 525iaT -> Sierra GT, Sierra & e32 730ia.
-
- Huviline
Salongimootor vahetatud ikka ei puhu. Mis kaitse salongipuhurile või mis võib läbi olla? Reostaat?
Viimases astmes töötab?e39tds kirjutas:Salongimootor vahetatud ikka ei puhu. Mis kaitse salongipuhurile või mis võib läbi olla? Reostaat?
Buumer Auto / 56826000