veateated
veateated
fTere,kuna ise saksa keelt ei mõista siis mis tähendavad järgnevad veateated mis mul ette viskab.
1. Kennzeichenl. prüfen
2.Niveauregel. inaktiv
3.bremsbelag prüfen.
1. Kennzeichenl. prüfen
2.Niveauregel. inaktiv
3.bremsbelag prüfen.
Re: veateated
1. Numbritulede valgustus
2. self-levelling suspension inactive (leidsin inglise keelse, liiga spetsiifiline saksa keel)
3. Piduriklotsid
2. self-levelling suspension inactive (leidsin inglise keelse, liiga spetsiifiline saksa keel)
3. Piduriklotsid
karl91 kirjutas:fTere,kuna ise saksa keelt ei mõista siis mis tähendavad järgnevad veateated mis mul ette viskab.
2.Niveauregel. inaktiv
Nivooamordid
Ära osta omale kunagi esimest BMW-d, sest see ei jää viimaseks...!
E34 524td ATM, E39 525tds ATM, E53 3,0td ATM
millised need nivooamordid on?
karl91 kirjutas:fTere,kuna ise saksa keelt ei mõista siis mis tähendavad järgnevad veateated mis mul ette viskab.
2.Niveauregel. inaktiv
Nivooamordi reguleerimine väljalülitatud. Pane foorumi otsingusse, aga tegu on hüdrauliliselt reguleeritavate amortidega. Vaata, kas sul jookseb igasse amorti kaks voolikut. Ei tea täpselt kas saab muuta amordi jäikust või pikkust (nagu olen arusaanud, siis jäikust). Tavaliselt meil vahetatakse nivooamordid tavaliste vastu, kuna ühe nivooam. hind on sama mis tavaamordi terve ring.
Kogenud fordimees võtab poodi vana jupi kaasa!
Mess with the best and u die like the rest...:)
Mess with the best and u die like the rest...:)
Nii on!Mr.Black kirjutas:karl91 kirjutas:fTere,kuna ise saksa keelt ei mõista siis mis tähendavad järgnevad veateated mis mul ette viskab.
2.Niveauregel. inaktiv
Nivooamordi reguleerimine väljalülitatud. Pane foorumi otsingusse, aga tegu on hüdrauliliselt reguleeritavate amortidega. Vaata, kas sul jookseb igasse amorti kaks voolikut. Ei tea täpselt kas saab muuta amordi jäikust või pikkust (nagu olen arusaanud, siis jäikust). Tavaliselt meil vahetatakse nivooamordid tavaliste vastu, kuna ühe nivooam. hind on sama mis tavaamordi terve ring.

Ära osta omale kunagi esimest BMW-d, sest see ei jää viimaseks...!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 725
- Telefon: 58923402
Tere! Aga mis võib tähendada Einspritzanlagen?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 725
- Telefon: 58923402
Aga järsku keegi oskab nõu anda kus saab tartus või seal lähedal diagnostikat teha kus kindlalt saaks abi. Sai viljandis käidud aga ei lasknud bemm isegi boschi seadmeid ligi. On järsku kellelgi sama jama olnud?