Sain oma rumalale küsimusele väärilise vastuse.

Aju koodi järgi google andis 2.3 125kw.ooDDoo kirjutas:see kood ja kolvikäik on ainukesed asjad mille järgi vahet teed.. muidugi ka aju softi annab arvutiga vaadata.
31031045ooDDoo kirjutas:loeb mis ploki peal kirjas
2.0Meelis34 kirjutas:31031045ooDDoo kirjutas:loeb mis ploki peal kirjas
20 6S 3
sigaelmar kirjutas:Ma pean tunnistama, et tegemist pole küll BMWga. Autol on kaks DPF rõhu mõõtmise toru. Kui ma teen DPF seest tühjaks ja muljun tagumise toru veidike kokku, et sealt tuleb rõhk oleks madalam natuke kui esimene, siis kas auto hakkab arvama, et DPF on korras ja ei põleta ennast ega võta vigu sisse?
Mina esialgu puuriks kärjele keskele augu. nii mõnigi auto sõidab nii meie teede peal edasi.sigaelmar kirjutas:Ma pean tunnistama, et tegemist pole küll BMWga. Autol on kaks DPF rõhu mõõtmise toru. Kui ma teen DPF seest tühjaks ja muljun tagumise toru veidike kokku, et sealt tuleb rõhk oleks madalam natuke kui esimene, siis kas auto hakkab arvama, et DPF on korras ja ei põleta ennast ega võta vigu sisse?
Aga kardaani diffri poolne ots on vahetatav. Kas seelle vahetus suurema vastu vms ei anna tulemust?JanisH kirjutas:E39 2002a automaat diisel 142kw.
Kardaaniga probleem.
Väidetavalt kõigil kardaanid samad.
Aga diffri poolne flants mu autol 10.8cm aga bmwfansi järgi kõigil 9.4cm.
Keegi rohkem kokku puutunud?
Ei saa ka väiksemat panna sest poldi augud ei ole kohakuti.
Kui jäme see auk olema peaks, et rõhuandur veel aru saab, et kõik on korras? Ilmselt liiga suure augu puhul kaovad rõhkude erinevused ära ja auto saab aru, et kõik pole korras? Tegemist on muidu Mazdaga.ooDDoo kirjutas:Mina esialgu puuriks kärjele keskele augu. nii mõnigi auto sõidab nii meie teede peal edasi.sigaelmar kirjutas:Ma pean tunnistama, et tegemist pole küll BMWga. Autol on kaks DPF rõhu mõõtmise toru. Kui ma teen DPF seest tühjaks ja muljun tagumise toru veidike kokku, et sealt tuleb rõhk oleks madalam natuke kui esimene, siis kas auto hakkab arvama, et DPF on korras ja ei põleta ennast ega võta vigu sisse?
Äkki terve logar ja õige mõõduga rehvid?
eks see selline katsetamise värk ole kõigepealt teed näiteks 2 8mm aukusigaelmar kirjutas:Kui jäme see auk olema peaks, et rõhuandur veel aru saab, et kõik on korras? Ilmselt liiga suure augu puhul kaovad rõhkude erinevused ära ja auto saab aru, et kõik pole korras? Tegemist on muidu Mazdaga.ooDDoo kirjutas:Mina esialgu puuriks kärjele keskele augu. nii mõnigi auto sõidab nii meie teede peal edasi.sigaelmar kirjutas:Ma pean tunnistama, et tegemist pole küll BMWga. Autol on kaks DPF rõhu mõõtmise toru. Kui ma teen DPF seest tühjaks ja muljun tagumise toru veidike kokku, et sealt tuleb rõhk oleks madalam natuke kui esimene, siis kas auto hakkab arvama, et DPF on korras ja ei põleta ennast ega võta vigu sisse?
Oled sa ikka kindel, et see Motip Airco cleaner "välispidiseks" kasutamiseks on?WhipLash kirjutas:Kuidas ja kas kondensaatori ning jahutussüsteemi radiaatorit pesta (väliselt)? Kui suurt survet vee poolt kannatab ja äkki oskab keegi soovitada mingit puhastusainet.
Motip Airco cleaner olemas, aga suurema jama tahaks ennem maha saada, lõpliku efektiivsuse taastamiseks.
Kuidas ilma tõmmitsata seda laagrit kõige lihtsam on välja tõmmata?toivoku kirjutas:Ei, see võib ola vabalt kast ka, või on vända otsas olev laager sisse lõpuni surutud ja kasti võll ei istu seal keskel.
EI ole. Bi-xenon on eraldi lisavarustus veel.StenV70 kirjutas:Kas e46 facelift xenon tuled on kõik bi-xenon?