ja selle probleemi lahendamise kmpl

Iwis kett ja oem kett on üks ja sama asi, teist tootjat oemis ei ole üldse, ja uue generatsiooni kett on selline, täpselt see sama mis oem pakendis praegu. Mingi Tritan süsteem. Aga ausalt öeldes, 300 000km minu jaoks piisab, kui kett seda kannatab ja pole vaja eriti rääkida sellest iga päev sest ikka uus IWIS kett kestab veel 10a
ei saa aru sinu imelikust kommentaarist. ise töötan osadega juba rohkem kui 15a, iga inimene kes tegeleb osadega teab, et olemas Bosa mis on OEMi tootjaga kasutusel, on olemas Bosa mis on piix või see mis kannatab panna. Ütle näiteks neile kes tegeleb mootoriremmondiga, et ainult originaali vaja panna, need kohe hakkavad näeratama, sest mootori sees on sellised tootjad nagu KOLBENSHMIDT, REINZ, ELRING jne, autotootjad ei valmista ise neid ja kõik osad tulevad teiste käest tehasesse ja kvaliteet on sama jne ja bla bla bla. 100 korda juba räägitud sellest, ja kui ise saan endale võtta sama asju mis on 30% võrra odavam, miks ma pean siis ostma originaali siis?))))) ja samuti H2st ei viitsi ma oodata 10p midagi, mis võib tulla defektsena või 2015a toodetud. Ma saan enda laost vaadata iga asju, kontrollida ja näputada, kui midagi ei meeldi siis saadan kohe tagasi maksmata.
kui sa leiad mulle seda infot kuskil reaalselt IWIS esindajaga öeldud, või kuskil IWISe prospektil kirjutatud siis ok. kõik ütlevad et erinevad tehased, erinev kvaliteed, olgu nii, muidu väga raske ette kujutada et lõppkontroll sama tootja tehastes on erinev, sama tehnoloogija kuid teiste materialidega. Kust te seda infot võtsite, mingi link vmsttsys kirjutas: ↑06.04.2020 14:41 19 Kas tead, kui palju on Jwis-el tehaseid üle maailma ja kui palju on omakorda nende grupile allhanke(putkaid) odava tootmisega maades(?) See oli muidugi retooriline küsimus.
Tootja ei võrdu materjal, mida kasutada. Erinevast materjalist tooted teevad erinevuse ja seetõttu on meelevaldne asuda seisukohale, et Jwis ja OEM kett on igas asendis üks ja sama asi.
Eraldi teema on kogu kasutatud materjali kvaliteet kokku. On asutud seisukohale, et paljude mootorite ketisüsteemi nõrgimaks kohaks ei ole mitte keti materjalikvaliteet vaid ketipinguti ja selle materjalikvaliteet.
kust siis te võtsite infot sellest, et Iwis paneb ühele sitta ja teistele ainult kontrollitud kvaliteetse toote?)))
sama vastus
sest seda komplekti ei olnud hea hinnaga, ja polte ka Bosana ei ole saada. olemas aftermarket komplektid mis olid garantii korras tagastatud paar korda(ei olnud bmw kmpl) ja seal olid kõik poldid, rattad jne muidu ei tahtnud neid enda autole panna