Esialgu mainin kohe ära, et asi tundub minu jaoks võõras ning selgitus võib jätta soovida.
Mure nimelt järgmine, armatuuris tühikägul ning sõites madalatel pööretel miskit tiriseb. Ma arvaks et miskit käib kusagile vastu vms. Kas on kellelgi üldse kunagi sama mure olnud?
Ahjaa, autoks e87 2006 aasta diisel 2.0.
Olen kuulnud miskit ventika juttu, sellega on nii, et võin vendi täitsa välja ka lülitada, ei miskit.
Oskab keegi nõu anda? Või soovitada kedagi, kes saaks pilgu peale visata? Mis mind ees võiks oodata?
Kummaline tirin armatuuris
Re: Kummaline tirin armatuuris
On kliimaseade või pliidinupud?
Kui on kliima, siis tal peaks esipaneelil restike olema, mille taga paneeli enda jahutus ventikas on. Mul kunagi e39 hakkas see vilisema
Kui on kliima, siis tal peaks esipaneelil restike olema, mille taga paneeli enda jahutus ventikas on. Mul kunagi e39 hakkas see vilisema

Eks Coupé / e38 730d/ Eks Nelikümmend kuus / e46 330dT man/ e60 530d/ Eks 92/ F10/F48 Lci/G20 320d/e60 530d G30 520d M-pack f11 520d xDrive Bmw G60 M-pack
E90 on raadio taga väike jahutus ventikas. See kobakas kus raadio nupud ja CD lugeja jne on. Käis kunagi sinna ventika vastu üks juhe ja tegi ka sarnast heli.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 118d
On kliimaseade.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 118d
Ehk kellelgi vee ideid? Tasub kusagilt mujalt ka lammutada laili või ilma armatuuri lammutuseta ei saa jagu? Kui palju päseb armatuuri alla maki tagant või keskmise puhuri juurest?
Mul e46 teeb sama asja. Miski nagu tiriseb armatuuri all, aga see on seotud auto kiirusega. Puhuri väljalülitamisega tiriseb ikka edasi aga kui teeäärde seisma jääda siis jääb vait. Teeb seda üsna harva ja tavaliselt eelneb üks mahe mütakas justkui põhja alt ja siis hakkab tirisema.
Selle peale tuleb see meelde
vabandan, et ot 

If something's hard to do, then it's not worth doing! - Homer Simpson