Konkreetselt Eesti asjatundjatelt mitte, Google andis piisavalt vastuseid, et see on võimalik ja sellest mulle piisas.LEDBeam kirjutas: ↑16.12.2020 12:50 14 Mis mulle ei meeldi, et arvatavalt aeti asju vales järjekorras:Ehk enne otsust veermikku muuta ei olnud tehtud tarkvarauuendust ja kontrollitud, kas see muutnuks seal midagi.BMauto pakkus minu silmis mõistliku lahenduse, uuendades auto tarkvara viimase uuendusega ning siis kodeerida adaptiivne vedrustus välja.
Ttsys, tehasest on tulnud ka ilma lisa 2VF-ta masinaid, kas need on taburetid?
Tegelikult ei saa ma üldse aru miks peaks kellelegi teisele ette jääma see, kui keegi soovib oma auto teatud kompenente paremaks teha? Ma ei küsinud kordagi kellegi arvamust, et kas ma peaksin seda tegema või mitte. Ma küsisin AINULT nõu kodeerimise kohta ja pakkumisi asjatundjatelt, kes sellega edukalt hakkama saaksid. Pool teemat on mingi mõttetu virin selles kohta, kuidas kellegi teise arust ma enda auto ära rikun, omamata ise mingitki kogemust konkreetse auto osas või teadmata seda, kuidas mina soovin, et see auto käituks.
Kui muud kasu sellest teemast ei olnud, siis äkki mõni üksik postitus on tulevikus kellelegi kasuks