Teenindusjaamas olen näinud 24€/5l, poeriiulil 20-25€/10l.
G31 on täiteava pagassis?

Teenindusjaamas olen näinud 24€/5l, poeriiulil 20-25€/10l.
G31 on täiteava pagassis?
Mäletad valesti.. mul paak täis näitab 15000 km. Ja sõidan suht nagu vanaema. Need kes koguaeg pähe annavad saavad kõvasti vähem. Lisaks pole eriti mõttekas paljudel üle 10 a vanuste autodega esinduses käia. Mõistlikum on see raha pere peale kulutada. Eriti veel kui praegu esinduses kvaliteetsest tööjõust puudu. Iga kuu kuulen juba kuidas kellegiö auto pärast um-i või inchcape remonti lihtsalt jookseb laiali. Kõik teavad ju ,et head mehhaanikud ei tööta esinduses. Oleks eriti rumal esinduses käia kui selleks mingit kohustust pole.RazzKalbass kirjutas: ↑05.07.2022 16:16 43 Miks seda ise üldse tankima peab.
Kui õigesti mäletan MB ja BMW pealt siis see adblue kestab mingi 50 tuh kM![]()
Parem käia B kohas kus pärast pead vaidlema 10 kuud et midagi üle tehtaks jahooDDoo kirjutas: ↑06.07.2022 06:23 17Mäletad valesti.. mul paak täis näitab 15000 km. Ja sõidan suht nagu vanaema. Need kes koguaeg pähe annavad saavad kõvasti vähem. Lisaks pole eriti mõttekas paljudel üle 10 a vanuste autodega esinduses käia. Mõistlikum on see raha pere peale kulutada. Eriti veel kui praegu esinduses kvaliteetsest tööjõust puudu. Iga kuu kuulen juba kuidas kellegiö auto pärast um-i või inchcape remonti lihtsalt jookseb laiali. Kõik teavad ju ,et head mehhaanikud ei tööta esinduses. Oleks eriti rumal esinduses käia kui selleks mingit kohustust pole.RazzKalbass kirjutas: ↑05.07.2022 16:16 43 Miks seda ise üldse tankima peab.
Kui õigesti mäletan MB ja BMW pealt siis see adblue kestab mingi 50 tuh kM![]()
Pea nüüd hoogu. Juhatajast (naabrimehest ...) rohkem - mis argument see veel on? Kui asjalik mees panustab võimete kohaselt ja saab väärilist tasu ... siis who cares, kui palju juhataja teenib? Mind küll ei huvitaks. Muudki teha kui võõrast raha lugeda.
Lambaid on nii esinduses kui mitteesinduses. Enda kogemustest võin öelda, et erategija on senikaua tegija kuniks ise teeb ja ise vastutab. Kui palkab alluvad, algab ka bardakk. Sõiduautomaailmas olen pigem klient, keskmisest nõudlikum ja ütleme nii, et etteheited on võimalik peaaegu iga kord peale teenust teha (75-80% teen oma autode kallal siiski ise). Tööalaselt olen aga ise veoautomaailmas viimased 20 aastat esinduses tööl. Ja ei kurda, oma kindel suurem kogus klientuuri on olemas, tööd on rohkem kui rubla eest ja palk on suurem kui paljudel Soome vahet nühkivatel. Mis on aidanud "pinnal püsida" ja tööd rõõmuga ja pühendumusega teha kõik need aastad on see, et vaba aeg on minu jaoks vaba aeg, see tähendab haltuurasi ei tee ja oma isiklikku numbrit klientidele ei jaga. Töö ajal teen aga 100% tööd ja reeglid on paigas, suulisi kokkuleppeid ei sõlmi ja klientide "fetišid" (enamasti ma sellega kaasa ei lähe muidugi) saavad kõik kenasti arvele ja arhiivi talletatudooDDoo kirjutas: ↑09.07.2022 07:01 46 Tahate raha põletada käige esinduses edasi kui garantii läbi.. lollidelt tulebki raha ära võtta.. teevad muidu midagi rumalat sellega. Korralik palk tähendab motiveeritud töölist..
Esindusel on lauas enamasti mingi reaalkooli või gustav adolfi sõrmusega tüüp kes oskab sulle öelda ainult mitu korda lühitestis mingit viga viskas. Autoremondikogemus enamasti reaalselt puudub. Miks ma pean siis sellise tolgusega asja ajama kes päris täpselt ise ka asjast aru ei saa.
Mu jutt sai vist liiga pikk ja sa ei viitsinud süveneda
Homme õhtul võin vaadata kui ennem teada ei saa.Mu vedeleb üks laiali garages.WhoIsTheMaster kirjutas: ↑10.07.2022 18:20 12 E46 330cabri diisel 150kw, manuaal. Mis suurusega tähik ISA screw hoorattal on?
Minu kogus olevad klõppevad 55 juures ära, aga oleks vaja õige asi osta. Kahjuks polti poodi kaasa võtta ei saa![]()
Mälu ei peta siis oli 70 .saan hommikul üle vaadata ,kui meelesWhoIsTheMaster kirjutas: ↑10.07.2022 18:20 12 E46 330cabri diisel 150kw, manuaal. Mis suurusega tähik ISA screw hoorattal on?
Minu kogus olevad klõppevad 55 juures ära, aga oleks vaja õige asi osta. Kahjuks polti poodi kaasa võtta ei saa![]()