M57 diagnostika väidab, et kütusefilter umbes
M57 diagnostika väidab, et kütusefilter umbes
Tere! Autoks 2009 aasta 325d ja mure selline, et nii INPA kui ISTA näitavad, et kütusefilter on umbes. Veakoodiks 4587, DDE: Fuel filter clogged ja viga on ka koguaeg aktiivne ning tuleb peale kustutamist tagasi. Filter sai äsja vahetatud, aga see ei aidanud. Milles võiks olla asi? Netis ringi sobrades jäi silma, et viga võiks olla filtri kõrval asuvas kütuse soojendajas, aga minu arust ei ole see eriti loogiline, sest siis oleks veakood ilmselt teine.
- 6Tenz
- Huviline
- Peamine sõiduk: e92 330d
Re: M57 diagnostika väidab, et kütusefilter umbes
Kunagi üks tuuni mees ütles et enamus chipitud m57n2 mootoritel see viga sees.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530d XDrive
ISTA on, aga ISTA töökavast mitte mõhkugi.
Kui pea ei jaga, siis peab esoteerikaga leppima.
Aitäh, nüüd tean, mis on kütuse soojendaja sees, kuid seda mitte, kas see on mu autol töökorras ja kas see võib põhjustada sellist veakoodi

Tõsi ta on. INPA sai arvutisse paigaldatud seetõttu, et ei peaks iga veakoodi lugemise eest 20.- eur välja köhima, aga ISTA paigaldasin seetõttu, et eelistan inglise keelt saksa keelele

-
- Huviline
Vigade juures on nupp: Kalkuleeri tööplaan.
Ma saan asjast aru nii, autol probleemi ei ole aga diagnostika näitab viga?
Need kodused diagnostikad kipuvad näitama vigu mida ei eksisteeri.
Oma kogemusest, gaasipedaal vaheta, teisel autol näitas õlianduri viga. Kõige parem oli turvapadja viga, mingi stage2 või midagi. Uurisin asjast, vajab tähelepanud. Sai käidud erinevate teiste probleemidega asjatundjate juures, kellel korralikud seadmed ja ka esinduses, nende arvutid seda viga ei näidanud.
Oma kogemusest, gaasipedaal vaheta, teisel autol näitas õlianduri viga. Kõige parem oli turvapadja viga, mingi stage2 või midagi. Uurisin asjast, vajab tähelepanud. Sai käidud erinevate teiste probleemidega asjatundjate juures, kellel korralikud seadmed ja ka esinduses, nende arvutid seda viga ei näidanud.
-
- Huviline
ISTA ja INPA ei ole nn kodused.
Kas diagnost paagipumba viga näitaks? Kas viga ei võiks leiduda seal?
320 '94
328 '95
M3 '96
335d '07
328 '95
M3 '96
335d '07
Viga ongi ise see soojenduselement, mis asub filtri küljes.
Vaheta ära ja rahu majas, filter ise pole kuidagi süüdi.
Vaheta ära ja rahu majas, filter ise pole kuidagi süüdi.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW f11 530D
8 aastat sõitsin kütusesoojendi veaga, meie kliimas ( kui korralik talvekütus), mootori tööd ei mõjuta.
Uue soojendi hind oli määravaks miks ma seda ei vahetanud.
Algne veakood oli sama 4587, sealt edasi minnes näitas soojendi viga ja nõudis vahetust.
Uue soojendi hind oli määravaks miks ma seda ei vahetanud.
Algne veakood oli sama 4587, sealt edasi minnes näitas soojendi viga ja nõudis vahetust.
OK, siis on asi selge. Uurin homme, mis need maksavad ja siis otsustan. Ilmselt olen samuti juba mõned aastad selle veaga sõitnud, sest diagnostika arvuti valmistasin omale alles sel suvel kui puhkuse ajaks oli tegevust vaja

Kalkuleeri tööplaan jätab kahjuks selle vea plaanidest välja. Autol on kokku kolm viga (003EFC õli taseme andur, 004587 kütusefilter ja 00A06B Aerail, bumper - comfort accessi mingi relee). Kui vajutan kalkuleeri tööplaan, siis jääb järele kaks viga, mille kohta saab lugeda, kuid kütusefiltri kohta tööplaan puudub.
Täpselt nii ongi, et autol probleemi ei ole aga diagnostika näitab vigaBumBum kirjutas: ↑21.11.2024 00:52 53 Ma saan asjast aru nii, autol probleemi ei ole aga diagnostika näitab viga?

Töökoda, kus flter vahetati, ütles, et nemad seda viga ei näinud. Neil oli mingi üldine diagnostikaseade, mis sobib enamusele autodele.
Siin näites on jah mingid huvitavad aftermarketi seadmed, mida pole kuulnudki. INPAt ja ISTAt ma võrdleksin pigem selle tehase tarkvaraga, mis ei valeta

-
- Huviline
Kui antenni ja releed segi ajad, siis pead ikka veel kõvasti harjutama.
Kui ISTA ja vea töökava koostamisega hakkama ei saa, siis võib ikkagi kahtlustada, et humorist on mootori tarkvara näppinud ja sinna vea kirjutanud, et oma vaimusünnitist ära tunda. Selgust saab WIN KFP-ga viimase originaaltarkvara peale kirjutamisega. NB! ilma ICOM-ita mitte üritada!
Kuid samas võib tarkvara olla muudetud põhjusega, näiteks DPF välja kirjutatud.
Kui ISTA ja vea töökava koostamisega hakkama ei saa, siis võib ikkagi kahtlustada, et humorist on mootori tarkvara näppinud ja sinna vea kirjutanud, et oma vaimusünnitist ära tunda. Selgust saab WIN KFP-ga viimase originaaltarkvara peale kirjutamisega. NB! ilma ICOM-ita mitte üritada!
Vabandust, ma ei süvenenud sellesse veakoodi üldse, sest hetkel ei mõjuta ta mu elu kuidagi

Seda, kas uus kütuse soojendaja probleemi lahendaks me teada ei saagi, sest seda saab osta ainult originaalosana ja hinnaks 350.- EUR. Loodan, et tegu on siis "kirjutatud" veaga või siis nagu urks kirjutas, et 8 aastat sõitis selle veaga ja probleemi tegelikult ei mootori töös ei teki.Kui ISTA ja vea töökava koostamisega hakkama ei saa, siis võib ikkagi kahtlustada, et humorist on mootori tarkvara näppinud ja sinna vea kirjutanud, et oma vaimusünnitist ära tunda. Selgust saab WIN KFP-ga viimase originaaltarkvara peale kirjutamisega. NB! ilma ICOM-ita mitte üritada!
Tänud ja teema lukku.