K: Kas kellelgi on kogemusi GIGAPOWERiga ?
K: Kas kellelgi on kogemusi GIGAPOWERiga ?
http://www.gigapower.ee/too.html
kas keegi on katsetanud ja mis on tulemused, see 50 % rohkem võimusust tundub küll utoopilisena...kuigi kõtusekulu võib küll vähendada.
kas keegi on katsetanud ja mis on tulemused, see 50 % rohkem võimusust tundub küll utoopilisena...kuigi kõtusekulu võib küll vähendada.
523 AT '96
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Paigaldamise eeskirjade järgimise korral võite katsetada GigaPower seadeldist 3 kuu jooksul. Selle ajaperioodi vältel on Teil õigus saada oma raha tagasi, tagastades müüjale toote ja esitades müüja poolt väljastatud ostuteki. Sealjuures peab tagastatav seadeldis olema terve, mehhaanilistele kahjustustele garantii ei laiene.
on seal kodukal kirjas ,lõpuks võib ju ta gais siis viia
. irw turbonatori sarnane asi
. paneks kah magneti ymber kuradima kytusevooliku 
Seadeldist ei tohi paigaldada võidusõidu masinate mootoritele (forsseeritud mootoritele), mootoritele, mille süüde on avarasemaks viidud.
niiet mephi lforsseeritud mootori ja ei tohigi nüüd seda paigaldada
on seal kodukal kirjas ,lõpuks võib ju ta gais siis viia

Seadeldist ei tohi paigaldada võidusõidu masinate mootoritele (forsseeritud mootoritele), mootoritele, mille süüde on avarasemaks viidud.
niiet mephi lforsseeritud mootori ja ei tohigi nüüd seda paigaldada

üks asi jäi veel kummitama, et vaatates paigaldus õpetust seal antud piltide pealt, et miks seal 2 tk on? kirjas on et iga 150 kw kohta 1 tk ja minu meelest on sellel seal sama mootor mis mul, võibolla eksin ka?
http://www.gigapower.ee/paigaldamine2.html
http://www.gigapower.ee/paigaldamine2.html
523 AT '96
Tegin väikse arvutuse. alla kolme tk ei ole mõtet osta kui sul on 100Kw mootor.
100Kw + 50% = 150Kw
nüüd on olemas juba 150Kw ja sinna peab juba ühe igaks juhuks juurde panema, kuna kindlasti on sul mingi koonus filter mis annab ise juba 20Kw juurde ja seega võis juba ennem olla mootori võimsus 120Kw. niisiis on sul vähemalt 150Kw (+20Kw) nüüd üks juurde ja saame juba mootori võimsuseks 225Kw (koonuse olemasolul 255Kw), aga kuna hinna ja võimsuse suhe on hea siis tuleb kindlasti veel üks paigaldada, et saavutada 337,5Kw (koonusega 382,5Kw)... paneb mõtlema. kuni taha paagini saab neid ikka parasjagu ritta panna
. kuriks hoia alt. ma vist teen endale raketi 
100Kw + 50% = 150Kw
nüüd on olemas juba 150Kw ja sinna peab juba ühe igaks juhuks juurde panema, kuna kindlasti on sul mingi koonus filter mis annab ise juba 20Kw juurde ja seega võis juba ennem olla mootori võimsus 120Kw. niisiis on sul vähemalt 150Kw (+20Kw) nüüd üks juurde ja saame juba mootori võimsuseks 225Kw (koonuse olemasolul 255Kw), aga kuna hinna ja võimsuse suhe on hea siis tuleb kindlasti veel üks paigaldada, et saavutada 337,5Kw (koonusega 382,5Kw)... paneb mõtlema. kuni taha paagini saab neid ikka parasjagu ritta panna

E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
seda kraami üritati eestis müüa juba paar aastat tagasi Gasmaxi nime all
http://www.hot.ee/gasmax/
sellel teemal käis ka ee.autos elav arutelu
Gasmax
http://www.hot.ee/gasmax/
sellel teemal käis ka ee.autos elav arutelu
Gasmax
e10 & e21 & e24 & e30 & R
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
Varsti peaks truumult ka veidi krõbedaid kommentaare sellel teemal tulema
Kusagil peaks olema mingi vana topic ka kus truumu seda tükki testis, ise hetkel ei viitsinud otsima hakata.
Kusjuures teema arengust nii palju hetkel, et minu maili peale antud kohast veidi aega tagasi helistati mulle. Nendel pidavat praegu kiire olema, aga lubasid kusagil kuuendal mulle uuesti helistada, et siis antud dünotest ja heitgaasitest ära teha.
Siit tulenevalt foorumlastele üleskutse. On kellelgi pakkuda ilma katita masinat, millega e-test ära teha. Sellega peaks paremini vahe ära näha olema, kui mingit vahet üldse on. Truumu arvas, et gaasieraldus läheb antud lullaga veel halvemaks
Samuti võtaks mingi stock M50B25 mootoriga auto, millega dünotest ära teha. Minul on ju "süüdet keeratud" ja see ei kõlba testiks 

Kusjuures teema arengust nii palju hetkel, et minu maili peale antud kohast veidi aega tagasi helistati mulle. Nendel pidavat praegu kiire olema, aga lubasid kusagil kuuendal mulle uuesti helistada, et siis antud dünotest ja heitgaasitest ära teha.
Siit tulenevalt foorumlastele üleskutse. On kellelgi pakkuda ilma katita masinat, millega e-test ära teha. Sellega peaks paremini vahe ära näha olema, kui mingit vahet üldse on. Truumu arvas, et gaasieraldus läheb antud lullaga veel halvemaks

Otsisin vana topicu üles, mida poolteist aastat tagasi tegime.
Uuele katsele pole erilist viitsimist minna, kõik niigi selge.
Ei usu, et erinevate firmade toodang teeks mingeid muudatusi tulemustes...
vana test
Uuele katsele pole erilist viitsimist minna, kõik niigi selge.
Ei usu, et erinevate firmade toodang teeks mingeid muudatusi tulemustes...
vana test