k: tulede kohta
k: tulede kohta
ostsin endale Osram Cool Blue pirnid , panin lähiduledesse ära kõik ok
si8is mõtlesin et panen parktuledesse ka aga park tuleds jäid nad ikkagai kollased autoks e36 . Miks nad jäid kollased , vaatasin et park tuledes on üks mingi väike pirn veel äkki sellepärast?
si8is mõtlesin et panen parktuledesse ka aga park tuleds jäid nad ikkagai kollased autoks e36 . Miks nad jäid kollased , vaatasin et park tuledes on üks mingi väike pirn veel äkki sellepärast?
Need väikesed pirnid on hoopis parktuled. Kui nüüd roolist vasakul asuvat kangi tulede põlemise ajal enda poole tõmmata, siis mine vaata auto ette. Peaksid süttima kaugtuled, ehk siis need kuhu sa uued pirnid ostsid 
Kuidas on muidu, kas on ka paremad. Ise juba 2 päeva mõtlen osta või mitte osta. Olen kuulnud et maru kiirelt pidid läbi minema. Kuid mingi ksenooni efektiga pirn muudaks vist auto ilusamaks küll.
Ja palju üks pirn maksis? (hinnavõrdluseks)

Kuidas on muidu, kas on ka paremad. Ise juba 2 päeva mõtlen osta või mitte osta. Olen kuulnud et maru kiirelt pidid läbi minema. Kuid mingi ksenooni efektiga pirn muudaks vist auto ilusamaks küll.
528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
**** pikaks venis eelmine postitus 

Kui sa leiad väikesed 5w parktuled osram cool blued, siis pane muidugi. Aga on müügil LED parktulepirne, mis ei jää üldse mitte kollased. Kuid minuarust näitavad nad liiga punkti, ja e36l jääb üksik pirn seal kuidagi imelik. Võibolla, mingi karstamine/lihvimine aitaks hägusaks muutaZENDER kirjutas:oot ühesõnage ,et park tulede asemele osram cool blued panna on mõttetu we?
528iA E28 1984
Jah lõpuks sain ise ka pihta et olin pirnid valesse auku pannud. Oga soovitan osta küll sest tuled on palju valgemad ja ilusamad . Akadeemia tee 27 Osrami maaletooja 220 eeki 2 tkmeelis k kirjutas:Need väikesed pirnid on hoopis parktuled. Kui nüüd roolist vasakul asuvat kangi tulede põlemise ajal enda poole tõmmata, siis mine vaata auto ette. Peaksid süttima kaugtuled, ehk siis need kuhu sa uued pirnid ostsid
Aga selline küsimus et kus neid valgeid park tulesid müüakse?
Tartus näiteks olen näinud Falleroonis ja Autoringis. Aga eks neid ole mujalgi. 35-45 eeku paarZENDER kirjutas: Aga selline küsimus et kus neid valgeid park tulesid müüakse?
528iA E28 1984