Parandan bensiinipumbad

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
romulus1
Huviline

Parandan bensiinipumbad

Postitus Postitas romulus1 »

ja ahiventilaatorid
http://www.hot.ee/bensiinipump
Kasutaja avatar
hollow
Huviline
Peamine sõiduk: 520d xDrive

Postitus Postitas hollow »

lasin omal kunagi turbo audil pumba ära renoveerida... pump töötas küll ja lõi 15bar'i ette aga pumba tootlikus oli 2x halvem kui vanal kasutatud ja undaval pumbal... turbo autol andis see ka kohe tunda. enam yhtegi pumpa renoveerimisse ei vii...

samas ma ei tea kuidas see vabalthingavale autole mõjub
romulus1
Huviline

Hea küsimus.
Arvan, Teil oli tavaline. mitte turboautole pump. Väliselt ja rõhk - seisama, aga tootlikkus (litr/min) ja katalooginumbrid,vastavalt - mitte.
Vaja kasutada ainult originalne pumbad.
Kasutaja avatar
hollow
Huviline

tsiises ... kui ma võtan autolt maha originaal pumba, siis mul oli ikka original pump... see mille sa vastu andsid see võibolla ei olnud enam originaal,

igatahes mure lahenes ostes uue pumba (sama koodi järgi)
romulus1
Huviline

Õige ja loogiline. aga paljud vanad autod, 50% või rohkem, juba ammu hübriidima hakanud. See tegitab spetsifilised probleemid.

BOSCHi kataloog sisaldab rohkem kui 200 pumpa. ja veel on palju B-kategooria pumpi, aga igale pumbale on olemas ainult 1-2 vahetust.

Kui te soovite: mul on audi-100 turbo pump, vahetame. Helistage mulle esmaspäeval.
Kasutaja avatar
hollow
Huviline

romulus1 kirjutas:Õige ja loogiline. aga paljud vanad autod, 50% või rohkem, juba ammu hübriidima hakanud. See tegitab spetsifilised probleemid.

BOSCHi kataloog sisaldab rohkem kui 200 pumpa. ja veel on palju B-kategooria pumpi, aga igale pumbale on olemas ainult 1-2 vahetust.

Kui te soovite: mul on audi-100 turbo pump, vahetame. Helistage mulle esmaspäeval.
mul on audiajast möödas peaaegu aasta ja 8 kuud... pole seda autot enam... ja minuteada on see ato juba 2 korda omaiku vahetanud... nii et tänud pakkumast... ja nagu ma ytlesin, siis sai sinna ka enne maha myymist uus pump peale ostetud. ja pump sai ostetud selle pumba järgi mis ma sain teie käest vahetuseks mitte selle järgi mis ma teile andsin. seega järeldus... see taastamine ei toimi... vähemalt seekord ei toiminud.
romulus1
Huviline

kahju et te ei too kohe mulle tagasi sama pumba, kõik vigad saab parandada
Vasta