Tegelikult: Harilikult on "kingsepp ikkagi ilma kingadeta", sest teab täpselt, kui palju mingi kolin ohtlik on ja kaua sellega ilma probleemideta sõita saab

Lisaks kasutab käepäraseid vahendeid veast vabanemisel
Põhimõtteliselt on see võimalik, et nad lõpuks ära murduvad. Aga mina tean inimest, kes arvab , et auto käib üle katuse külge lastes(madaldatud auto 245 lai rehvidega asfaldi pealsteve6 kirjutas:Minu naine väidab ,et kui ma autoga talvel külge sõidan siis rattad "hüppavad " või " murduvad " alt ära..Vaidlen temaga juba üsna pikalt aga kaua jõuab..
kusjuures tean ka mitut siukest umbes 160cm blondi kes tahavad suut jeepi..veekaheksa kirjutas:Selle Napoleoni sündroomi kohta ütleks nii, tänapäeval väga paljud tänavail lahedamad-kallimad-eksklusiivsemad-suuremad-võimsamad autod on juhitud hoopis naiste poolt. Mida uuem ja kallim, seda suurem tõenäosus, et roolis on silmipimestav blondiin...Meeste ja EGO'ga pole siin ammu enam midagi pistmist !!!
isiklikult olen seda juttu kuulnud nii truumu, rommi, speedsteri hannese ja vist isegi pätriku suust (viimases ei ole päris kindel, pea pole prygikast et kõike meeles pidada)Ragnar kirjutas:vaadates siit seda jagelemist küünalde teemal ja meenutades mõnd varasemat teemat siit foorumist mul tekkis küsimus, et kas see on ka levinud väärarusaam, et 4 elektroodiline küünal koormab süütepoole ja seetõttu oleks neid parem mitte kasutada?
või on see lihtsalt nende jutt kes kallist küünalt ei raatsi osta?
Tegelikult on sedasi et tuleb kasutada tootja poolt antud mudelile ettenähtud asju. Pole mõtet toppida nelja elektroodiga küünalt ja täissünt õli kui tootja on teinud mootori tavalise küünla ja mineraal õli omadusi arvestades...Ragnar kirjutas:vaadates siit seda jagelemist küünalde teemal ja meenutades mõnd varasemat teemat siit foorumist mul tekkis küsimus, et kas see on ka levinud väärarusaam, et 4 elektroodiline küünal koormab süütepoole ja seetõttu oleks neid parem mitte kasutada?
või on see lihtsalt nende jutt kes kallist küünalt ei raatsi osta?
Aamen!Silwer kirjutas:Tegelikult on sedasi et tuleb kasutada tootja poolt antud mudelile ettenähtud asju. Pole mõtet toppida nelja elektroodiga küünalt ja täissünt õli kui tootja on teinud mootori tavalise küünla ja mineraal õli omadusi arvestades...
Iseasi on siis kui kasutad autot raskemates või muudes "erilistes" tingimustes millega tootja algpäraselt arvestanud ei ole.
Olen kuulnud ka teiste mootorte kohta* "...audi mootorid võtavad kõik natuke õli ja peab vahetusvälba vahel juurde valama..."
Need normid võivad üllatavalt suured olla.. millega jõuamegi tegelt selleni, et teatud maani on õli kulumine normaalne.truumu kirjutas:Olen kuulnud ka teiste mootorte kohta* "...audi mootorid võtavad kõik natuke õli ja peab vahetusvälba vahel juurde valama..."
Täielik pullikaka
Kui mootor on täiesti korras, ei võta ta tilkagi õli
Ja olenemata sellest, kuidas sõidad
On olemas lubatud õlikulu normid, kui ei pea veel kohe mootorit remontima
veel parem: bemari mootorid võtavad kõik õli,eriti suured V- mootorid.Viimase seepärast,et nad on nii suured,palju juppe jne.Et paremini õlitada,peab ka silindritesse "õli juurde andma". Seda jura ajas mees,kse:"ma 40 aastat modrasi teind,tean täpselt"(paraku vist pellarussi omi ainult)truumu kirjutas:* "...audi mootorid võtavad kõik natuke õli ja peab vahetusvälba vahel juurde valama..."
Jep.Ragnar kirjutas:... 4 elektroodiga (high power).