Katuseluugi äravool umbes

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
T2nel
Huviline

Katuseluugi äravool umbes

Postitus Postitas T2nel »

Uurisin siis, et katuseluugi vahelt tuleb salongi vett, üsna korralikult, siis uurisin, et katuseluugi üks esimene äravool on umbes, aga lahti ka ei saa seda. Proovisin peenikese traadiga, proovisin jämedama traadiga, lahti ikka ei saa. Juba mõte liigub, et peaks äkki suruõhku proovima? :P On kellelgi äkki midagi sellist olnud ja teab veel midagi soovitada? Auto on E38.
Kasutaja avatar
teet3
Huviline

Postitus Postitas teet3 »

Proovi see suruõhk kah järgi.
T2nel
Huviline

Proovisin ka suruõhku, ei midagi. Otsisin veel foorumist, et mis teised räägivad, siis lugesin, et kummivoolik või plastikvoolik, mis juhib selle vee ära, oli katki või paigast ära surutud. Ma ei saa aru, et mismoodi nad seda nägid, mul küll läheb see värk kere seest, mitte alt. Traadiga proovin, siis vast mingi 15 cm läheb ilusti sisse, siis on täielik tupik, katsetasin isegi rattapiduri trossiga, ei midagi, ikka kõik kinni. Mõtted täiesti otsas, et kuidas ja mida peaks tegema. Soovitusi? Vihma hakkab varsti sadama. :(

Kas keegi teab, et kuidas ja kuhu need äravoolutorud jooksevad? Ma üldse ei saa aru, et kuhu nad lähevad ja kust välja tulevad.
joffe
Huviline
Peamine sõiduk: E61-2007-525D
Telefon: 56623817

Postitus Postitas joffe »

Minu omal ajas masinpesus vett vasakust eesmisest nurgast sülle(paraja koha peale :? ), võtsin valge TV- antenni juhtme jupi ja torkasin läbi. Paari- kolme pesu järel tuli aga jälle, torkisin uuesti läbi ja valasin ka vett sinna nurka- jooksis kolinal ära! Aga targu olen paar viimast puhastust teinud käsipesus. Esimesed voolikud jooksevad alla läbi A- piilarite kuhugi esiukse ja poritiiva vahele, tagumised jälle sinna tahapoole kuhugi, sedaani väiksel luugil(kas on ka 4, või on 2 äravoolu?) peaks esimesed samamoodi olema ja tagumised idee- kohaselt B- piilarisse. See on nüüd selline arutluse moodi jutt. Tore, kui abiks on!

EDIT: kui salongi tuleb vesi kuskiltmujalt, kui luugi vahelt(kui jälgida vooliku mõttelist paiknemisjoont), siis on voolik kas katki või tila otsast mingil põhjusel lahti tulnud(lükatud).
T2nel
Huviline

Nii, abi pole millestki olnud, võtsin polstri lahti laest. Uurisin siis, et katuseluugist tuleb vesi katuse alla lühikest toru pidid, sealt läheb üks 5-10 cm pikkune voolik teise toru külge, mis läheb raami seest edasi. Lükkasin sealt erinevad traadid ja trossid sisse, ei saanud ka midagi paremaks. Kas teab keegi, et kas raami seest läheb ka kummivoolik alla või seal peaks olema ikka metallist toru? Igatahes ma ei tea mis teha, juurde ka sinna kuidagi ei pääse ju. Any ideas? :(
laurts
Huviline

Postitus Postitas laurts »

kus kohast sul see vesi täpsemalt sisse jookseb?kui a-piilar märjaks läheb siis on viga pigem luugis,ei sulgu korralikult.e39-l sarnane viga,pesulasse minnes lõi kõige pealt a-piilari märjaks ja siis hakkas vesi kõrvalistuja istme peale juba tilkuma.viga oli selles,et luuk ei sulgunud korralikult,polnud õiges asendis,kuigi peale vaadates ei saanud aru midagi.tee nn restart luugile,hoia ca 20 sek luugi lülitit all,siis peaks luuk oma asendisse minema.
Kasutaja avatar
Hendrik_R
Huviline

luuk

Postitus Postitas Hendrik_R »

Minul oli tagumine äravool umbes (2xluuk). Proovisin ka traadiga, ei aidanud. Aga suruõhk tegi imet ja nüüd korras. Kas seda luuki tuleks ka aeg-ajalt õlitada, mis õliga?
H_Margus
Huviline

Re: luuk

Postitus Postitas H_Margus »

veebmaaster kirjutas: Kas seda luuki tuleks ka aeg-ajalt õlitada, mis õliga?
Valge määre on sellejaoks hea vahend.
Vasta