Millise tootja rehvid valida ?
Millise tootja rehvid valida ?
Tere.
Milliseid rehve soovitaksid ja kas saaksid ka põhjendada ?
Tegemist uute naasrehvidega mõõdus 205/65 R15
Milliseid rehve soovitaksid ja kas saaksid ka põhjendada ?
Tegemist uute naasrehvidega mõõdus 205/65 R15
Viimati muutis Gunnar, 04.11.2007 11:33 29, muudetud 1 kord kokku.
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Michelin X-ICE NORTH
Testivõitja ju ikkagi ja ilmselt põhjusega. "Sama" ilma naelteta püsis juba ilma probleemideta jää peal, naast peaks ju veelgi parem olema.
terv
erich
Testivõitja ju ikkagi ja ilmselt põhjusega. "Sama" ilma naelteta püsis juba ilma probleemideta jää peal, naast peaks ju veelgi parem olema.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Bridgestone NORANZA 2
Eks ta ole, et kellele ema, kellele tütar, kuid eks valik ikka oma teha ja vastavalt vajadustele. Minu valik see tõttu langeb Noranzale, et antud mudel mõeldud rohkem meie talvele, sees laiad veesooned, mis tõrjuvad rattaaluse lobjakast tühjaks, protektor täislamell ja karmimaks teeoluks ka naastud olemas. Samuti müra ja kiiruse näitajad OK. Sinu nimistus olev järgmine mudel (Goodyear UG EXTREME) rohkem maamehe asi, kui pead hommikust õhtuni lahtises lumes sumama. See pärast pead otsustama ise, millistest teeoludest Sinu igapäeva sõidud koosnevad.
Samuti michelin kindlasti!! Testi võitja ju!!!!vull kirjutas:ma panin hääle Michelin X-ICE NORTH kummile. loodetavasti saan omale ka need külge
kuigi teema vist tsipa vales kohas
Nokia rehve ei soovita kindlasti kuna sai samad punkdid nagu michelin aga rehvi hind nokial 3500.-(mõttetult palju) Samas muud rehvid mis sama head nt. michelin 2200.-
Näed vahet

Sain täna need alla ja tõesti vaiksed on. Autoks E34. Töökaaslane keeras alla Michelin X-ice northid ja selline tunne on nagu rattalaager oleks hukas. Temal on E38 mis peaks minu autost tunduvalt parema müra isolatsiooniga olema. Keegi mainis siin, et UG Extreme on maamehe rehv - võibolla aga kindlasti töötab ta hästi lörtsis ja lumepudrus. Lörtsi kardan ise kõige rohkem kuna paar korda on auto lörtsis päris pahasti käest läinud.H_Margus kirjutas:Tellisin algavaks talveks Goodyear UG EXTREME rehvid, kuna pidavat olema head vaiksed ja samas meeldis ka välimus, simple![]()
----UPDATE----
Kes on tagaveolise autoga hanges kinni istunud? Päris suur osa meist arvan mina. Siis vast ongi kasu vähe jämedama (maamehe) mustriga rehvist. Lisaks sai nende naastude kohta veidi uuritud ja selgus, et Michelin naelutatakse Eestis ja GY omab nö. tehasenaelutust. See kohapeal tehtud naelutus ei ärata minus eriti usaldust (see on lihtsalt minu arvamus). Kui te rehve ostate siis vaadake kindlasti ka tootmis aega. Mina isiklikult ei osta rehvi mis on üle aasta vana. Ka kumm vananeb ja erinevalt veinist ta paremaks ei lähe. See vanuse värk pani ka mind GY kasuks otsustama - seal kust mina rehve osta soovisin (allahindluse pärast) oli pakkuda ainult 2006 aastal toodetud rehve, no ei taha selliseid, tahan soojasid otse vormist

- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Sama siin. Endalgu GY UG Extreme`d paar nädalat all ja olen täheldanud väikest undamist ainult kiirustel 55..60 km./h, alla selle ja üle selle täielik vaikus majas.H_Margus kirjutas:Nüüdseks nädalake-poolteist exstreme-dega ringi liikunud ja soovitan !Ingmar kirjutas:... sellel aastal ilmselt vaatan Extreme`i poole.
Vaiksed ja meie "plögastel" teedel on läbivus uskumatult hea.
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG