kuidas ise reguleerida tulesid seina peal?
kuidas ise reguleerida tulesid seina peal?
kas keegi teab mingeid mõõte mille järgi saaks ise tuled paika panna seina peal(omal auto 524TD),kui kaugel peab auto olema seinast ja kui kõrgel tuled jne.
kus sa nende tulede reguleerimise eest nii palju maksad ?seppa kirjutas:Lihhtsam- mine käi TÜ punktis ja lase nei paika panna ~50-100eek

mulle tegi üks lahke onu isegi tasuta selle reguleerimise ära.
sellega on kuidas on. ma lugesin et teistel nii olnud, et ka käinud ja valesti reguleeritud( st kas liiga üles või liiga ligidale)
ma käisin ka ülevaatuspunktis, sain kõvasti paremaks küll kui algselt halvasti reguleeritud tuled, kuid soovitud tulemust ei saanud( näitaski liiga ligidale). Kuna maja juures sirge tee siis sai pimedas käidud ise reguleerimas, ning tulemus hoopis parem

2000 a. 320d, e46
ma ise kuulnud seda 25 eegu juttu. Ma ise käisin tartus reguleerimas algselt. Seal aardla 23 juures peaks asuma. kes tahab, mingu ka sinna.. äkki satub sama lahke onu parajasti ja saate tasutaseppa kirjutas:Rakveres ja lambist võtis e39 tulede regulli eest 100.-![]()
Odavam kui sõita Jõgevale ja tasuta ise teha, sama kopsikuga mis neil !
Kuskil oli sellest juttu et võatvad kuskil 50.-

positiivne igatahes !
2000 a. 320d, e46
- Juhtmejupp
- Huviline
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Regullige jah ikka ise neid tulesi, küll siis on hea teile teie enda poolt reguleeritud tuledega vastu sõita, nii et silma võrkkest kärssab P.S Tartus Alpter Grupp`is tulede regull 50.- koos käibega.MuiduMees kirjutas:kus sa nende tulede reguleerimise eest nii palju maksad ?seppa kirjutas:Lihhtsam- mine käi TÜ punktis ja lase nei paika panna ~50-100eek![]()
mulle tegi üks lahke onu isegi tasuta selle reguleerimise ära.
sellega on kuidas on. ma lugesin et teistel nii olnud, et ka käinud ja valesti reguleeritud( st kas liiga üles või liiga ligidale)
ma käisin ka ülevaatuspunktis, sain kõvasti paremaks küll kui algselt halvasti reguleeritud tuled, kuid soovitud tulemust ei saanud( näitaski liiga ligidale). Kuna maja juures sirge tee siis sai pimedas käidud ise reguleerimas, ning tulemus hoopis parem
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Vihjeks niipalju, et kui võimalik vaadake ise ka mida ja kuidas nad reguleerivad. Tavaline pilt selline, et lohistavad oma aparatuuri kohale- kiire pilk peale, diagnoos - korras (tegelikult siis umbes enam-vähem oli selle joone lähedal tule murdumis piir). Siis sõidab selline vend pimedas vastu ja tõesti tahab valgusega otsa peale teha. Samas kes ÜV punkti läheb, võiks eelnevalt oma masinal reguleerimiskruvid liikuma saada ja mingit kaitsvat soga peale lasta, et ei peaks kohapeal jamama hakkama.
Ise reguleerisin kahel masinal seina peal ja käisin erinevates ÜV puntides üle kontrollimas, kas on ok. Siiani on õnneks läinud see isetegemine. Kaugtuledel seda murtud serva ei ole, aga see tule, kuidas öeldagi- täpp peaks olema murdumis joone peal ilusti. Lihtsalt puht isetegemise kohapealt laske aga käia, aga minge siiski igaks juhuks ka ÜV punkti oma kätetööd kontrollima. Puhastage samas ka tule klaasid seest, pange uued pirnid ja ärge tikkudega mängige
Ise reguleerisin kahel masinal seina peal ja käisin erinevates ÜV puntides üle kontrollimas, kas on ok. Siiani on õnneks läinud see isetegemine. Kaugtuledel seda murtud serva ei ole, aga see tule, kuidas öeldagi- täpp peaks olema murdumis joone peal ilusti. Lihtsalt puht isetegemise kohapealt laske aga käia, aga minge siiski igaks juhuks ka ÜV punkti oma kätetööd kontrollima. Puhastage samas ka tule klaasid seest, pange uued pirnid ja ärge tikkudega mängige