nüüd oleks vähe teie abi vaja!?
nüüd oleks vähe teie abi vaja!?
..ok seletan algusest kõik ära..
auto oli täielikus keevituses ja tegin salongi puhtaks ehk siis kõik välja ka armatuur, nüüd panin kokku kõik toimib väljaarvatud soenduse vent.. kui panen venti sisse ja süüte peaks ta kohe tööle hakama! aga see ei hakka aga avastasin et kui võtad starterilt erguti ära ja paned erguti kere massi siis hakkab tööle ..?? dont get it!!
ja muide ei tea veel kas auto üldse käivitub pole proovinud kuna puudub mootorist õli ja tosool!!
auto oli täielikus keevituses ja tegin salongi puhtaks ehk siis kõik välja ka armatuur, nüüd panin kokku kõik toimib väljaarvatud soenduse vent.. kui panen venti sisse ja süüte peaks ta kohe tööle hakama! aga see ei hakka aga avastasin et kui võtad starterilt erguti ära ja paned erguti kere massi siis hakkab tööle ..?? dont get it!!
ja muide ei tea veel kas auto üldse käivitub pole proovinud kuna puudub mootorist õli ja tosool!!
semu pani nagu starterit ja ei midagi toimunud ja siis panime kontroll labi vahele sellele ergutile ja siis avastasin et hakkab teine tööle nimodi , aga kurb see et mootori massi suhtes oli sul õigus et äkki paneks mootori massi aga ei midagi ...üks võimalus on veel mida homme proovin et kellade taga pidi olema mingi venti teine mass vaatan selle järgi! 

..sry ei andnud täpset aut kirjeldust ...e30 85 aasta tehasest tuli ta 318 nime all välja ... nüüd siis kõik vaadatud nii kellade tagant kui ka käimari kanali pealt kõik mass nagu olemas...
aga sealt soenduse juurest jookseb terve punt juhtmeid ette kaitsme plokki nagu ma aru sain? kui ma seal paksule rohelisele pruuni triibuga juhtmele toite andsin hakkas vent tööle aga jäi ka tööle siis kui süüte välja keerasin?? oskab keegi öelda mis on ventike kaitsme nr?? ja ka relee nr kui see ka kaitsme polkis asub??
aga sealt soenduse juurest jookseb terve punt juhtmeid ette kaitsme plokki nagu ma aru sain? kui ma seal paksule rohelisele pruuni triibuga juhtmele toite andsin hakkas vent tööle aga jäi ka tööle siis kui süüte välja keerasin?? oskab keegi öelda mis on ventike kaitsme nr?? ja ka relee nr kui see ka kaitsme polkis asub??
Äkki oleks skeemi pealt lihtsam vaadata?
http://themurrays.homeip.net/bmw318/ele ... index.html
abx näiteks.
http://themurrays.homeip.net/bmw318/ele ... index.html
abx näiteks.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!