ananass kirjutas: ei ole sellel ADDINOLIL midagi häda, kuidas saakski olla, eriti diisel mootoris kus peale 100km on õli süsimust...

Muidugi pole häda, sellel mootoril rikkus ainult nuka ära
mhmh ja oled sa kindel, et õli on regulaarselt vahetatud? siis peaks minu mootor ka kohe kokku jooksma sest süda ei andnud rahu ja uurisin eelmise omaniku käest mis õli tema kasutas-ADDINOL minu bemm on sõitnud üle 100 000km ADDINOL õliga ja mootor nurrub nagu väike kiisu
Peeter, siis müüge oma BMW ka maha kuna eesti rahvas teeb seda mahaPeeterA kirjutas:Truumule: Kas selles mootoris kasutati ainult Addinoli või piisas ainult ühest vahetusintervallist tolle tootja õliga sõites? Mulle pigem tundub, et tolles mootoris olnud õli oli lihtsalt vananenud, s.t. sõidetud mitu vahetusintervalli vahele jättes. Jääb mulje, et Addinol kui kaubamärk ei kõlba kassi saba allagi, olgu tegemist siis mineraali, poolsündi või täissündiga. Tean palju inimesi, kes kasutavad Addinol'i ja selliseid probleeme ei tunne. Võibolla neil lihtsalt joppas kvaliteetsema partiiga.
P.S Samas ma ise kah ei riski Addinol'i mootorisse valada just kurjade keelte pärast.
Et Margus vist tahtis õelda, et filtrit ostes ei ole ta veel kohanud, et tihendeid kaasas pole. Nii ta on jah, alati tihendite komplekt ka kaasas. Ise soovitan vähemalt õlifiltrit osta UM-ist, maksab mõne krooni rohkem kui B osa aga tead, et saad ikka õige filtri. Mul halb kogemus korra B filtriga mis oli mõned mm pikem kui originaal ja kaant peale pannes vajutasin ta lihtsalt lõmmi.H_Margus kirjutas:Mina ei ole veel kohanud, et filtreid kaasas pole.
Vaheta termostaat ära, saad ise sellega väga hästi hakkama, peaasi on õhutus korralikult teha. Link: Kui mootor on külm siis lähebki rohkem kütet, samas võib kütte suurel kulul olla sada muud põhjust. Näiteks, vale rehvirõhk, mittetöötav lambda andur jne.VeikoA kirjutas:Õli on nüüd normis, kulu ikka suur.
Kuna termostaat tuksis omadega. Kohapeal soojeneb mootor üles suure vaevaga, sõites ja soojenduse puhuri sisse lülitudes jahtub ära.
Sõidan praktiliselt leige mootoriga koguaeg.
Eks ma vahetan ära ja siis vaatab.
Andke andeks väike OT.