tosool
Kontrolli pimba korrasolekut. Ja kui seda ringlust kontrollid radika korgi mahakeeramisega ja sealt ei paista ringlust, siis kontrolli, egatermostaatklapp kinni pole (ringlus siis ainult väiksel ringil ja radikat ei läbi). Ja kui bensiin karteris siis saab eeldada äkki kinniseid või liig kulunud kolvirõngaid?
Ei tea, mis kütusepump tal ja ei jäänud silma ka kohe bmwfans`is. Aga kui peaks olema sellina nagu moskvitsil, et siis membraaniga ja mingi nukaga käitatav, siis tasuks selle membraani korrasolu kontrollida, ka sealt saab kütus karterisse. ( vot ei tea sellest E30 89 etteandest miskit
)
E: Paistab, et pump ikka paagis
- ikka pritsung ju
Ei tea, mis kütusepump tal ja ei jäänud silma ka kohe bmwfans`is. Aga kui peaks olema sellina nagu moskvitsil, et siis membraaniga ja mingi nukaga käitatav, siis tasuks selle membraani korrasolu kontrollida, ka sealt saab kütus karterisse. ( vot ei tea sellest E30 89 etteandest miskit

E: Paistab, et pump ikka paagis

E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Re: tosool
Otsi mõni tegelane, kes mootorist nats rohkem jagabkrisspin kirjutas:mul selline probleem,et tosool ei käi ringi ja läheb keema.ei aita õhutamine ega miski.kas keegi oskab öelda mis viga võib olla.ning samas on pents karteris.mis teha.tegu on siis 89 a e 30-nega 320 i
Kui Sul oleks kontaktandmete all ka asukoht, võiksin mõnda soovitada