Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Raino kirjutas:spidomeeter ei näita nagu ma aru sain aga ordomeeter loeb kilomeetreid ..
sama lugu siin, sõita saab, kondekad läbi lihtsalt see siis on 525 või kõrgem variant
alla selle peaks teine süsteem olema
Onu Priit(v8) tule ütle paar tarka sõna
Raino kirjutas:spidomeeter ei näita nagu ma aru sain aga ordomeeter loeb kilomeetreid ..
sama lugu siin, sõita saab, kondekad läbi lihtsalt see siis on 525 või kõrgem variant
alla selle peaks teine süsteem olema
Onu Priit(v8) tule ütle paar tarka sõna
Mul oli e30 ka selline kamm võttsin selle armatuuri maha ning sõber jootis seal midagi ära ja kõik jälle ok.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
tegu on 525i 92.a.Tahho töötab, kilomeetreid ka loeb aga kiirust ei näita! Ise arvan et kui kilomeetreid loeb siis ei saa taga reduktori juures ka viga olla.Aga äkki on spidokas lihtsalt kutu, mõtlesin et ostan siis lammarist ainult spidoka aga kui nägin hinda siis kadus ostmis soov ära.Pärast polegi spidoka viga! Võtsin armatuuri maha ja mõtlesin et äkki skeem vajab jootmist, aga kui skeemi nägin siis mõtlesin et minu mõistus küll sinna piale ei hakka. Äkki keegi oskab veel öelda mis viga võib olla!
Kondekate jutule lisak niipalju: oma e34-l muutus ka odomeeter tuhmiks ja tagatipuks ei näidanud bensu ja mootori temp-i näiduk enam ka. Võtsin näidikuteploki maha ja kondekaid kontrollima aga minu üllatuseks ei olnud neil visuaalselt kõige vähematki viga küljes. Kuna tundemärgid neile kondekatele viitasid sai need siiski asendatud - nagu pärast selgus siiski olid nad vigased.