Identsel ja sarnasel on suur vahe. BMW originaalosad.
soodushindadega varuosade loetelus on e34 üks detail "8 hoob" - misasi see on ?
aga esisilla juppide nimekirjast on 2 kuud tagasi kõik osad vahetatud, mis soodushinnaga pakutakse...pole vist mõtet pressida sinna kontrolli

aga esisilla juppide nimekirjast on 2 kuud tagasi kõik osad vahetatud, mis soodushinnaga pakutakse...pole vist mõtet pressida sinna kontrolli

BMW 525i e34
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=53306
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
tagasilla stabika puks vist peaks see8 olema, selline8 kujuline puksermicas kirjutas:soodushindadega varuosade loetelus on e34 üks detail "8 hoob" - misasi see on ?![]()

- siim .j
- Huviline
- Peamine sõiduk: F10 535i M Performance

Die Freude am Fahren liefert nur der "i" - N55
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Kas mitte detsembris kah mingi kampaania ei olnud, või oli veel soodushinnaga asju kevadest sees. Hinnad kehtivad niikaua kuni kaupa jätkub.
Samas võib olla see et viimasel ajal on hinda kah kergitatud omajagu.
Kuskil seal see koer maetud on.
terv
erich
Samas võib olla see et viimasel ajal on hinda kah kergitatud omajagu.
Kuskil seal see koer maetud on.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
tegemist peaks siis olema pildil detailiga nr. 6priitv8 kirjutas:Ei ole see 8 ka õõtshoob. Ta ühendab õõtshooba ja sillatala omavahel, tekitades õõtshoovale kruviliikumise.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=30
BMW 525i e34
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: 540i/6
Ära seda pakkumist väga tõsiselt võta - tundub, et UM-il on rasked ajad ja alla mingi 25 tuhande pakkumisi ei kirjutata.quicksilver kirjutas:Tallinna inimestele selline asi veel, et uues BMW keskuses Peetrikülas tallinna külje all puudub hetkel järjekord tasuta veermiku kontrollile. sai just käidud seal ning tagasi tulin 40.000 kroonise arvega
Mõistlik oleks kuskil mujal lasta sild üle loksutada ning siis vastavalt vajadusele remontida. Remondieelarve võib kordades väheneda.
Indrek
päev ennem käisin tuttava juures ÜLEVAATUSPUNKTIS. mitte midagi polnud viga. esimesed amordid oli 74 prossa. siis läksin UM. 41k tuli pakkumine. ja muidugi esimesed amordid. suht ajuvaba?
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
petzz sellepärast sa ei saanudki lõuna eesti tuuril kohalikke teid nautida. Ülevaatuspunktis amortide 74% on kah sellinne suhteline, mõnes teises kohas võib see vabalt olla 60-90%. UM'is vaadatakse kui õli väljas siis vahetusse. Ega siis muidugi pikka pidu ei ole, minu omadest jooksis üks 3 kuuga tühjaks peale lekke tuvastamist (30 min varem ülevaatusel oli selle amordi protsent 60 mis on selle stendi rekord e34 touringu tagumistele amortidele) . see 40k on muidugi kah sellinne et ega sealt ilmselt kõike tegema ei pea, oleksid pidanud meistriga konsulteerima mis tahab lähemal ajal vahetust ja mis on sellinne et sõitmist ei sega.
Minul läks sinuga võrreldes siis veel päris hästi, 25km mis ma läbisin ülevaatuspunktist UM'i lõhkus niipalju autot et pakkumine tuli ~10k + teist sama palju garantiikorras + tagumised amordid ~6-7k(kui omast taskust maksta). Ülevaatuse läbisin kahe väheohtliku veaga (värvkate+tulekustuti vist), muidu puhtalt ja ausalt.
terv
erich
Minul läks sinuga võrreldes siis veel päris hästi, 25km mis ma läbisin ülevaatuspunktist UM'i lõhkus niipalju autot et pakkumine tuli ~10k + teist sama palju garantiikorras + tagumised amordid ~6-7k(kui omast taskust maksta). Ülevaatuse läbisin kahe väheohtliku veaga (värvkate+tulekustuti vist), muidu puhtalt ja ausalt.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Minu e36 316 compactile tuli arve siis 7000 krooni, vahetust vajasid siis rooli otsad, kondid, stabilisaatoripuksid ja tagumised läbilöögipuksid.
Olen ise enamus juppe nüüdseks vahetand ja need tõesti olid läbi.
Vahetasin ka amordid ja vanad amordid olid ikka täitsa läbi(tagumistest õli väljas), imelik et um neid ei märgand
Nii, et see tasuta veermiku kontroll on üsna kahtlane
e34 touringul tuli mul arve nii 40000 krooni ja tagumised nivoo amordid moodustasid poole sellest summast
Ülejäänd olid põhimõtteliselt kulu osad välja arvatud siis esiklaas ja tagumine kojamees mis siis umi arust kuuluvad veermiku hulka
Olen ise enamus juppe nüüdseks vahetand ja need tõesti olid läbi.
Vahetasin ka amordid ja vanad amordid olid ikka täitsa läbi(tagumistest õli väljas), imelik et um neid ei märgand

Nii, et see tasuta veermiku kontroll on üsna kahtlane
e34 touringul tuli mul arve nii 40000 krooni ja tagumised nivoo amordid moodustasid poole sellest summast

Ülejäänd olid põhimõtteliselt kulu osad välja arvatud siis esiklaas ja tagumine kojamees mis siis umi arust kuuluvad veermiku hulka

E28 525e & E28 535i
müstika on see kuidas nemad nägid õlileket ja meie ei näinud. tõstsin peale seda veel korra auto ülesse. minu 40k sees oli muidugi amordid ja roolilatt mis olid põhilised asjad. aga sellel masinal pole latiga kül mitte midagi viga. mul eelmisel E34 oli ikka tunda et auto ei alla kontrollile kui kiiremini sõita. igatahes. mina olen hetkel rahul. vähemalt tean mis tulevikus tuleb vahetada.
tagasillapuksid ostsin juba ära. mis ootavad kapis kuni nende õige aeg on.
PS: Ülevaatuse oleksin saanud sama moodi läbi. kõik oli OK. va. xenonid.
terv
petzz
tagasillapuksid ostsin juba ära. mis ootavad kapis kuni nende õige aeg on.
PS: Ülevaatuse oleksin saanud sama moodi läbi. kõik oli OK. va. xenonid.
terv
petzz
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.