Saast esiklaasil?
Saast esiklaasil?
Ei tea kas on õige pealkiri, kuid ei osanud midagi paremat kah välja mõelda. Kindlasti on palju neid inimesi kellel sama probleem. Nimelt klaasipuhastid ei pühi ära rasva. kasutan korralikku klaasipesu vedelikku, esiklaas on suvel uus pandud(kuigi väiksid täkke on), klaasipuhastajad kah peaaegu uued. Mida teha? Olen kuulnud et on mingid vahendid klaasipuhastajate töö parendamiseks, kas keegi oskab midagi soovitada?
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Ise tajusin seda siis kui linnas oli suurem puistetöö toimunud - enne pesi vedelik ilusti klaasi puhtaks, nüüd on klaas ning kojamehed sitased.ermo kirjutas:hmm omaarust sõidan ma ise ka tänavatel
Samas võib sul isegi õigus olla, et asi vedelikus - peab äkki kangemat kraami paaki valama, mis asfaldilt lahti sulatanud õli ning pigi ära suudab lahustada.
Lisaks soovitan auto pesemisel enne korralikku leotusvahendit kasutada. Ise panen alustuseks mequaieri "talvist" ja seejärel "suvist" ning nuustikut näidata pole pea-aegu vajagi. Seda muidugi plusskraadidel. Miinustel läheb "talvine" selga ja survepesulast läbi. Käib kah.
Klaasid kenasti selged ka statoili pesuvett kasutades.
Klaasid kenasti selged ka statoili pesuvett kasutades.
Mina soovitan siiski klaasivaha!!! ise kasutan seda ja väga rahul. kojamehed on vanad, kojamehe harjad vahetatud 2a tagasi. Häbi mulle, et nii harva, kuid tõesti tihemini vahetada vajadus puudub. Korra kuus määrid vaha peale, kuid enne pead klaasi ikka korralikult puhtaks tegema, mina soovitaks esmalt pigipesu, seejärel mõnd spets klaasipesu vahtu, seejärel vaha. Probleeme pole. Ise kasutan, kui õieti mäletan Eagle 20/20vision. Igatahes on minu esiklaas küll puhtam, kui mõne teise tutikas. Ausalt soovitan. Algul võib küll naerma ajada, kuidas veepiisad mööda esiklaasi katuse poole kihutavad!
Sama operatsioon ka auto teistel klaasidel ja sõit muutub turvaliseks- kui ei arvesta selle naerva lõustaga, kes seespool klaasi irvitab!? 

Kes hommikuti külas käib, see asjatult ei longi!