besupump
besupump
kas auto paagi võib tühjaks sõita või rikub see kuidagi bensupumpa?
autoks 730i 90a .
autoks 730i 90a .
bensu pump
nõus arega. Juhtus omal sama asi kogemata, et sai paak põhjanu ja siis....
Enam ei taha tilgatumaks sõita
Enam ei taha tilgatumaks sõita
Jah pump kannatab üldiselt tühjaks sõitmist mõned korrad. See järel võivad ära väsida klapid ja hullem kui pump ise üle kuumeneb, nimelt jahutab ta end bensiiniga. Kui kellelgi pump juba otsad andnud, saab asjast soodsalt jagu, kuid remondimees asub kahjuks keskeestis. Mees õnneks teab, mis teeb ja ei ole soss-sepp! 

Põhjendage ära, miks peaks pump bensiini lõppedes järsku mingit sodi ja sitta imema hakkama. On ta ju kogu aeg põhjast natuke kõrgemal, ja ka täis paagi korral on tal ju täpselt sama tõenäosus see põhjaollus kaasa tõmmata, kui tühjagi paagi puhul. Sellest saan ma veel aru, et pumba kuivale jätmine selle peesse keerab, aga see sodi imemise variant tundub küll ebatõenäoline.
Sodi ei tohiks tõesti asjasse puutuda, paagis on tihe plastikust võrk bensutorul ees. Pumba mootoriga ei tohiks samuti midagi juhtuda aga IMHO kinni kiilub pump mis ei kannata pikalt kuiva töötamist.Metslane kirjutas:Põhjendage ära, miks peaks pump bensiini lõppedes järsku mingit sodi ja sitta imema hakkama.
Metslane kribas :
Sellest tulenevalt ka otsustasin põhjuseks s****ma bensiini olevat mis paagi põhjas loksub...
Aga pidavat ka imepeenest terast pump kinni kiiluma
Ühesõnaga sõitsin oma kütusemahuti tilkatumaks ja bensiinijaama saavutasin aurude peal, peale seda gaasisõitu pump enam ei löönud....
Ühesõnaga : ärge sõitke tühja paagiga
Ah mina tehnikakauge inimloom sõitsin paagi aurudeni tühjaks ja peale seda läks pump ööbikute juurde...Põhjendage ära, miks peaks pump bensiini lõppedes järsku mingit sodi ja sitta imema hakkama. On ta ju kogu aeg põhjast natuke kõrgemal, ja ka täis paagi korral on tal ju täpselt sama tõenäosus see põhjaollus kaasa tõmmata, kui tühjagi paagi puhul. Sellest saan ma veel aru, et pumba kuivale jätmine selle peesse keerab, aga see sodi imemise variant tundub küll ebatõenäoline.
Sellest tulenevalt ka otsustasin põhjuseks s****ma bensiini olevat mis paagi põhjas loksub...

Aga pidavat ka imepeenest terast pump kinni kiiluma

Ühesõnaga sõitsin oma kütusemahuti tilkatumaks ja bensiinijaama saavutasin aurude peal, peale seda gaasisõitu pump enam ei löönud....
Ühesõnaga : ärge sõitke tühja paagiga
Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!