Uksetihendite mure
Uksetihendite mure
mis värk nende e34 ja e32 uste tihenditega on? eriti tagumistega. tõmmaksid nagu kokku või midagi. äkki on teisedki sarnase mure küüsis ja mis sellise nähtuse vältimiseks ette võtta. mõlemal autol on uksetihendid järsku väikseks jäänud... 

ma arvan et algataja mõtles ikka neid auto küljes olevaid uksetihendeid ja niipalju kui mina olen neid näinud siis kõigil on nad kuidagi lühikeseks jäänud nii ka endal.samas peab tunnistama et vanematel e34 del seda probleemi ei ole sest vanadel on tihendi sees ka metallist riba uuematel aga ilmselt rooste vältimiseks on kasutatud mingit plastisegu ja ajapikku need kokku tõmbavad.Ise lõikasin alt eest poolt jalaliistu alt tuhendi pooleks ja panin teisest tihendist jupi vahel mõlemale 5cm jupp läks ilusti vahele teise tihendi sain lammarist niisama kuna võtsin juhiukse oma mis oli piidakohast ribadeks kulunud, samas ilusaid kohti küllaga ja jätkub mitmele autole.
just seda olen ka ise mõelnud, et peaks neid lõikuma ja alla jupi panema...alts20 kirjutas:ma arvan et algataja mõtles ikka neid auto küljes olevaid uksetihendeid ja niipalju kui mina olen neid näinud siis kõigil on nad kuidagi lühikeseks jäänud nii ka endal.samas peab tunnistama et vanematel e34 del seda probleemi ei ole sest vanadel on tihendi sees ka metallist riba uuematel aga ilmselt rooste vältimiseks on kasutatud mingit plastisegu ja ajapikku need kokku tõmbavad.Ise lõikasin alt eest poolt jalaliistu alt tuhendi pooleks ja panin teisest tihendist jupi vahel mõlemale 5cm jupp läks ilusti vahele teise tihendi sain lammarist niisama kuna võtsin juhiukse oma mis oli piidakohast ribadeks kulunud, samas ilusaid kohti küllaga ja jätkub mitmele autole.