Tegid tublit kampaaniat ja mis nüüd siis juhtus?RazzKalbass kirjutas: ↑28.10.2022 23:18 19 X5 müügi omale võtsin Yokohama Winter Bluearth 19" lamellid.

Tegid tublit kampaaniat ja mis nüüd siis juhtus?RazzKalbass kirjutas: ↑28.10.2022 23:18 19 X5 müügi omale võtsin Yokohama Winter Bluearth 19" lamellid.
RazzKalbass kirjutas: ↑11.09.2022 01:19 09 Vaatasin ka, et rehvil ju lamelle polegi..
See peaks nö Lõuna-Euroopa "talverehv" olema.
Kindel et õige asja ostsid?![]()
See küll hea pole ;D a noh eks proovin âra kui alla saavad ja keegi enne ära ei osta. Mul 19” ka ōnneks.Liia kirjutas: ↑29.10.2022 07:30 34 Yokohama Winter Bluearth v905
20” erilaiused x5 all pold mingit pidamist nendega, aint kuival asfaltil soita muuks ei kolba(vaiksed olid kull) igavene kova rehv, marjaga ringteel 50km/h libises
Parkla kiirusel libisesin kuljega vastu aart pool lortsiga veljed koveraks, 800 maha visatud raha![]()
Valikised aared kulusid ka eest laiade ratasete tottu kiirelt okt-marts 6kuud 20kkm ja viskasin kevadel ara.
![]()
RazzKalbass kirjutas: ↑29.10.2022 12:18 06 Ja teistele targutajatele - bluearthi toodetakse 2 variandis - tavaline ja winter* (m+s kolme mäe tipuga) millegiparast arvan et Liial olidki need esimesed variandid
Ma natuke vaidleks vastu siinRazzKalbass kirjutas: ↑29.10.2022 12:18 06
See küll hea pole ;D a noh eks proovin âra kui alla saavad ja keegi enne ära ei osta. Mul 19” ka ōnneks.
20” x5 rattad kuluvad nagunii kiirelt eriti ääred.
Ja teistele targutajatele - bluearthi toodetakse 2 variandis - tavaline ja winter* (m+s kolme mäe tipuga) millegiparast arvan et Liial olidki need esimesed variandid
Olen ka sellist perverrsust näinudRazzKalbass kirjutas: ↑29.10.2022 13:12 00 Paljud vist löôvad taha veljele ka esimese rehvi suuruse olen tâhele pannud Xidel - mis on muidugi ülikole ja juhitavuse mōttes ka ei tea kas hea
Ei, ma mõtlesin hetkel 21-st väiksematRazzKalbass kirjutas: ↑29.10.2022 13:15 19 40d mpaketil alla 19” minna jaab juba kahtlane
Tegelt lahendust siis ju polegi, tuleb yokodega sōita![]()
Tuleb ettepanek teha, et algses postituses lisada veel 1 variant - need, mida saada on
Mul sümboolse tasu eest lapse autost ülejäänud sedamõõtu Hakka 8WhoIsTheMaster kirjutas: ↑29.10.2022 19:09 00 viskan ka hõike vahele.
Talveks lamell, mis on auto tootja lubatud mõõtudelt nii väike kui võimalik.
Kitsas rehv lõikab lumelobjakast väga hästi läbi, ei tekki mingit suusatamise efekti. Möödasõidud on suhteliselt ohutud. Isegi veojõukontroll ei hakka vilgutama.
Väike velje diameeter ja kõrge rehvi sein küll teevad auto vedelamaks ja kurvide läbimine pole enam niivõrd sportlik, samas talvel kihutada on niikuinii riskantne. Targem on piire mitte kompida.
Väikese mõõdu puhul on isegi premium rehvid väga odavad.
Lähevad käiku siis 195/65/15. Tootja/mudeli poolest pole veel otsustanud. Ilmselt siiski miskit odavat, kuna auto auto vahetus plaanis ja tagavedu läheb lume tulekuga hinda.
TiitR kirjutas: ↑29.10.2022 19:51 42Mul sümboolse tasu eest lapse autost ülejäänud sedamõõtu Hakka 8WhoIsTheMaster kirjutas: ↑29.10.2022 19:09 00 viskan ka hõike vahele.
Talveks lamell, mis on auto tootja lubatud mõõtudelt nii väike kui võimalik.
Kitsas rehv lõikab lumelobjakast väga hästi läbi, ei tekki mingit suusatamise efekti. Möödasõidud on suhteliselt ohutud. Isegi veojõukontroll ei hakka vilgutama.
Väike velje diameeter ja kõrge rehvi sein küll teevad auto vedelamaks ja kurvide läbimine pole enam niivõrd sportlik, samas talvel kihutada on niikuinii riskantne. Targem on piire mitte kompida.
Väikese mõõdu puhul on isegi premium rehvid väga odavad.
Lähevad käiku siis 195/65/15. Tootja/mudeli poolest pole veel otsustanud. Ilmselt siiski miskit odavat, kuna auto auto vahetus plaanis ja tagavedu läheb lume tulekuga hinda.![]()
Ai, krt, lamelli tahtsid ju![]()
![]()