Esimene post on asjalik, kogu ülejäänud teema on täiesti mõttetu kuna siin ei ole mitte mingit asjalikku infot!

Sama hästi võiks teha võrdluse et kellel kui palju klaasipesuvedelikku kulub...

See on täitsa huvitav vihje...jaan tatikas kirjutas:Annan väikese vihje milline BMW ökonoomne on - linnad , külad Poolas , kiirtee jne. pressisin nii et veri ninast väljas , keskmine alla 10 - ne . ( E30 M3 )
Tallinn -Tartu ots mina roolis 5,1 (110km/H) naine roolis 4,9...Ilves kirjutas:Oioioi...ma peaks sinu juurde ökosõidu kooli tulema (kui oleks ainult huvi)Arvo T kirjutas:-00 530d manuaal maantee 5,0/100km linn 7-7,5
dets mõõdetud keskmine 6,19/100 km. läbitud 3100 km ja tangitud 192 liitritMismoodi sa maanteel keskmiselt 5 sajale said? Lühike allamäge ots
Mu ilma sõidustiili valimata parim on vist umbes 5.5 maanteel üle 600km distantsi.
Praguste ilmadega näitab kompu linnas 10 sajale. 50% mina / 50% naine roolis. Ja ma ei saa aru miks, aga kompu pole suutnud linnas kordagi õiget tulemust näidata, tegelikult läheb 11+. Valetaks siis õiges suunas.
Mootor kah siis 3-ne diisel (M57N) ja man. kast.
ok, eks ma võtan, hetkel jätsin auto venna kätte võrru ja neljapäevl lähen talle järele ja toon oma kullakese tallinna äraelm kirjutas:Eks me kõik ole alustanud sealt kõige madalamalt tasemelt ja õpime kogu elu jne. Aga võta truumuga ühendust, tal see vigade otsimine ju igapäevatöö.
Minu arvates ülimalt inforikas teema.Silwer kirjutas:![]()
Esimene post on asjalik, kogu ülejäänud teema on täiesti mõttetu kuna siin ei ole mitte mingit asjalikku infot!
![]()
![]()
![]()
Sama hästi võiks teha võrdluse et kellel kui palju klaasipesuvedelikku kulub...