hoiatus sönade keele muutmine.
hoiatus sönade keele muutmine.
sry et seda küsin kuid ei oska vahetada armatuuri hoiatus sönade keelt. köik muud vigurid sain inglis keele peale, kell, kütuse kulu ja veel mingid kompuutri näitajad, aga hoiatus sönasid ei oska. näiteks sellised sönad...BREMSBELÄGE, BETRIEBSANLEITG JA KÜHLWASSERSTAND.
auto on 89.a e34 535
muu kompu saab küll kui vötme keerad maki asendisse ja surud parempoolset nuppu 15 sekki aga hoiatus sönad ikka standard keeles.
tänades ette
auto on 89.a e34 535
muu kompu saab küll kui vötme keerad maki asendisse ja surud parempoolset nuppu 15 sekki aga hoiatus sönad ikka standard keeles.
tänades ette
vajutasin köike nuppe mida vaja, tuli test ja ka näitas et keel oli G(arvatavasti saksa) aga mis moodi siis seda keelt seal vahetan, mis nupu alt need keeled vahetuma hakkavad. proovisin ka neid nuppe aga ei midagi.
need hoiatus sönad olid auto ostes inglis keele peal, aga pärast aku maas käimist läxid saksa keele peale.
ja huvitav mida need muud teemad seal tähendasid, vb sellest juba on kirjutatud ka siin, aga pole otsinud ka kui aus olla.
aitäh
need hoiatus sönad olid auto ostes inglis keele peal, aga pärast aku maas käimist läxid saksa keele peale.
ja huvitav mida need muud teemad seal tähendasid, vb sellest juba on kirjutatud ka siin, aga pole otsinud ka kui aus olla.
aitäh
se spido parempoolne nupp toimib ja sealt saab keelt vahetada, aga sealt parda kompust 1000 tega küll mitte. spidoka juurest ta vahetab kella ja muu sellise keele aga köik mis on näiteg jahutusvedelikuga ja piduri klotsidega seotod on ikka saksa keeles.
kui vajutan 1000 ja 10 ning hiljem 11 siis tuleb ette LA-G ja köik, midagi muud teha ei oska küll.kas pean korra aku otsa maha vötma???
kui vajutan 1000 ja 10 ning hiljem 11 siis tuleb ette LA-G ja köik, midagi muud teha ei oska küll.kas pean korra aku otsa maha vötma???
Mul jällegi vastupidi veateadete keelt saan muuta, aga obc oma mitte.
Priit sul pidi miskit kirjandust selle kohta olema, äkki vaatad järgi?
Tegu siis obc III ga
aga bmm sinu puhul peab keeli ikka saama cc paremat nuppu 10 sec all hoides.
Kui ei toimi proovi teha restart ( võta aku juhe maha mõneks ajaks)
Ehk aitab midagi
Priit sul pidi miskit kirjandust selle kohta olema, äkki vaatad järgi?
Tegu siis obc III ga
aga bmm sinu puhul peab keeli ikka saama cc paremat nuppu 10 sec all hoides.
Kui ei toimi proovi teha restart ( võta aku juhe maha mõneks ajaks)
Ehk aitab midagi

BMW 530d -01 142kw 

Paistab sedamoodi jah. Kuigi ka OBCIV-l on see fn. 11 mõeldud Low-Kombi (518i, 520i, td(s)) jaoks, High-Kombi olemasolul peaks keel loetama kellaploki seadetest -> kellade keelevahetus peaks mõjuma ka OBC-le.Olts kirjutas:OBC III ei saagi keelt muuta, vaata SIIA =>Information=>OBC secrets
Minu '92 aasta kellaplokk ja '87 aasta OBCIV igal juhul just sedasi käituvadki.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
endal sain nii, et hoidsin parempoolset nuppu all kuni ilumus keel (german, jne)
lasin nupu lahti plõksisin mõned korrad uuesti, tulid miskid teised keeled itaalia vms, peale seda, kui olin proovinud ca 4 korda, sain täiesti ingliskeelseks oma menüü
autoks samuti 89a e34. jutt võis tunduda segane , kuid inglise keel peaks minu arusaama järgi asuma kohe saksakeele järel, st. vaja on ainult ühte nupuvajutust
lasin nupu lahti plõksisin mõned korrad uuesti, tulid miskid teised keeled itaalia vms, peale seda, kui olin proovinud ca 4 korda, sain täiesti ingliskeelseks oma menüü
autoks samuti 89a e34. jutt võis tunduda segane , kuid inglise keel peaks minu arusaama järgi asuma kohe saksakeele järel, st. vaja on ainult ühte nupuvajutust
528