PROBLEEM MK-3 NAVIGA
PROBLEEM MK-3 NAVIGA
Tere kõigile,kas eestis keegi navi mk-3 suudab parandada? Navi on olnud nii mõnegi mehe käes,aga tulemus suur O.Üks väidab et soft maas teine et flash mälu.Tundub et meil siin nii,et kui navi tuksis siis muud võimalust ei ole kui osta uus.2001 mai 740d navi ka mai 2001a
Viimati muutis õllekõht, 21.10.2011 20:28 29, muudetud 1 kord kokku.
Re: PROBLEEM MK-3 NAVIGA
Mk3 on kahte erinevat tüüpi, ühel saab kiipi vahetada, teisel mitte. Mis aasta oma sul on 2000 või ülesse?
E60 M5
2001 maimagma kirjutas:Mk3 on kahte erinevat tüüpi, ühel saab kiipi vahetada, teisel mitte. Mis aasta oma sul on 2000 või ülesse?
Kelle juures remondis oled siis käinud. Laki tn Lauri juurde oled pöördunud ?
Kristo
Kristo
Mercedes- Benz V250 - 2016
jAH olen ,pea neli kuud oli navi seal ja lasnamäel on üks koht kus vene mehed tegelevad bmw elektroonikaga,ka seal oli pea kuu aega.Hiiu ITBussijaams ka seal neil helged pead koos ei midagi.
Mis see sümboolne hind on,kui oleks soov osta?Ja kui osta surnud laseriga kuidas ma saan kindel olla et sellel ei ole rohkem vigu küljes?Kuno_T kirjutas:Surnud laseritega MK3-sid saab suht sümboolse hinna eest.
- juht
- Huviline
- Peamine sõiduk: 525d/E61
- Telefon: 5257414
- Kontakt:
Tartusse on ka veel võimalus saataõllekõht kirjutas:Mis see sümboolne hind on,kui oleks soov osta?Ja kui osta surnud laseriga kuidas ma saan kindel olla et sellel ei ole rohkem vigu küljes?Kuno_T kirjutas:Surnud laseritega MK3-sid saab suht sümboolse hinna eest.

Abi saab ikka.
Digitally Emitted...