Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Autoks BMW 520 95 kw.Probleem selles,et tahhomeeter ning ökonomaiser ei tööta.Kui aku juhtmed maha võtta hakkavad tööle vahest-vahest mitte!Sama siis kui kelladelt juhe tagant ära võtta.Kes oskaks aidata.Romulatest olen küsinud uusi,kuid kuskilt pole saada.
Hei, probleem peaks paiknema tagadiffri juures olevas kiiruse anduri juhtmetes, sealsed pistikujuhtmed kipuvad lagunema. Soovituslikult vahetada välja juhtmed kuni tagaistmeni, olid teised mul päris läbimädanenud. Vähemalt mina sain sellest probleemist niimodi lahti.
vale jutt, mis puutub tagatifri juhe tahhomeetri töösse. kui on spidomeeter nullis ja ökonomaiser ei tööta siis tuleks sealt viga otsida.
pigem on voga ikka lellades ja ilmselt seal vaja too kurikuulus kivi uuesti programmeerida minuarust tartus tegid seda DIA keemikud ja küsisid selle eest 800.-
alts20 kirjutas:vale jutt, mis puutub tagatifri juhe tahhomeetri töösse. kui on spidomeeter nullis ja ökonomaiser ei tööta siis tuleks sealt viga otsida.
pigem on voga ikka lellades ja ilmselt seal vaja too kurikuulus kivi uuesti programmeerida minuarust tartus tegid seda DIA keemikud ja küsisid selle eest 800.-
sorry, sul alts20 õigus, minu viga silmad vähe ähmaseks jäänud... palun kergemat karistust.